torstai 15. heinäkuuta 2010

Myyntikirje, osa 1

Sarjassamme - Älä tee näin, jos haluat myydä - otetaan käsittelyyn sähköpostissa tullut myyntikirje. Yhteystiedot ja nimet on muutettu, joten ei kannata olla niihin yhteydessä, jos mielenkiintosi heräsi tuotteita kohtaan. Meillä ei herännyt.

En ole maailman paras oikeinkirjoituksessa, mutta mielestäni sentään yritän. Varsinkin myyntikirjeet ja mainokset tulee luettua läpi suurennuslasilla ja sen jälkeen on tapana vielä luetuttaa ne toisilla. Nämä blogitekstit tulevat pääsääntöisesti tajunnanvirrasta, jonka johdosta sanajärjestyskin on välillä perin amerikkalainen, mutta myyntikirjeisiin tulee panostettua. Silti niihinkin jää joskus lapsuksia.

Montako kirjoitusvirhettä löydät tästä sähköpostiviestistä:
Hei, lähestyn teitä tarjouksella, joka jättää myös teille euroja kassaan. Tuomme maahan lisäravinteita, vaatteita sekä myös muita tuotteita. Tiedämme miten tärkeää yrityksille on, saada kunnon katetta.
Tuomme maahan upeita Hip Hop tanssi housuja, joita myös monet Zumba liikunta harrastavat ovat kehuneet . Itse asiassa myymme niitä eri puolille Suomea, ja myös Ulkomaille juuri Zumba liikunta paikkoihin, ja myös netti kauppoihin.
Nyt kysyisin teiltä, että onko teille kiinnostusta ottaa näitä housuja myyntiin ? Liitteenä on eri väri vaihtoehtoja, ja olemme pitäneet kaikille sama hinta seuraavasti:
20 paria housuja = a`18 euro kpl sis alv = 360 euro
50 paria housuja = a`17 euro kpl sis alv = 850 euro
80 paria housuja = a`16 euro kpl sis alv = 1280 euro
Hinnat sisältää postitus kulut (itella) kotiinkuljetuksella. Tuotteet löytyvät meiltä suoraan varastolta. Jos olette kiinnostuneita,  voimme myös lähettää teille ilmaiseksi malli  kappaleen housusta. Lahkeiden pituutta voi helposti säädellä vaikka capri pituiseksi. Kaikki värit löytyy XS,S,M,L,XL kokoisena, ja ovat pakattu yksitellen läpi näkyvään pussiin
Meillä on itsellä niitä myynnissä verkkokaupassa hintaan 39.90 euro, ja aika mukavasti niitä menee kaupaksi. Yhdellä meidän jälleenmyyjällä,  Humppa fitness erikois verkko kaupalla,on hinta housuilla 49.95 euro ja myyvät aika pajon niitä siihen hintaan. Tässä linkki meidän sivustolle:
http://www.youtube.com/watch?v=J3v4nC3iuMo
Maksu ehdot on 3 ensimmäistä tilausta ennakko maksulla, sen jälkeen laskulla 14 - 30 pv sopimuksen mukaan.
LISÄ ETU : Jos teette tilauksen ennen Tiistai 13.07.2010. Saatte kaupanpäälle ilmaiseksi, vaikka kesä lahjaksi henkilökunnalle :  ((kun tilaus on vähintään 20 paria)) 5kpl miesten upeita uimeshortseja + (( kun tilaus on vähintään 50 paria)) 5kpl Adidas F50 upeita T-paitoja : http://www.roadkilltshirts.com/YOU-LIKE-THIS-T-SHIRT-P11761.aspx
Jos kiinnostaa ottakaa yhteyttä: info@höpöhöpöputiikki.fi
Ei kiinnostanut. Tämähän on kuin Googlen translaattorilla tehty nigerialaiskirje. Jo aloitus on aivan jäätävä. Tarjous, joka jättää euroja kassaan myös meille, ei pelkästään heille. Siis ihan uskomaton tarjous! Normaalisti tarjoukset vievät euroja kassasta. Tässä on kuitenkin katteet kunnossa, koska se on tärkeää liiketoiminnassa.

Itselläkin ne ovat myynnissä ja hyvin menevät kaupaksi. Mitä jos kertoisi, että ollaan yritetty myydä näitä netissä, mutta eivät ole menneet kaupaksi ja nyt pitäisi varasto saada tyhjäksi? Tai jotain.

Eikä tässä vielä kaikki! Saan vielä kaupanpäälle ilmaiseksi. Eikö kaupanpäälinen ole aina ilmaista? Parasta tässä ylimääräisessä tarjouksessa oli se, että se päättyi maanantaina, koska tilaus piti tehdä ennen tiistaita, mutta sähköposti tuli vasta keskiviikkona. Aikakoneella vielä ehtii niukin naukin lunastamaan tuon tarjouksen, jos tuntee Pelle Pelottoman.

Laitetaanko oikein kilpailu, kuka osuu oikeaan kirjoitusvirheiden määrässä? Löydätkö kaikki? Hyvien katteiden kunniaksi annetaan palkinnoksi vaikka tuhat taalaa. Voittaja voi tulostaa palkintonsa tästä. [Ainoastaan voittaja saa klikata ja tulostaa]


Seuraavaksi otetaan käsittelyyn toisenlainen myyntikirje. Ihmettelen, meneekö niitäkin viestissä myytäviä juttuja kaupaksi.

[ Aiheeseen liittyen: Mainonnan vaikeusMainoksen tarkoitus / Mainonnan vaikeus, osa 2 ]

BTW Applen ongelmat uuden iPhone 4:n kanssa alkavat kohta olemaan oikeasti iso juttu, jos eivät myönnä ja saa korjattua vikaa. Yhdysvaltalainen kuluttajalehtikin poisti suosituksen ja itse asiassa suosittelee ihmisten välttävän kyseisen puhelimen ostoa, kunnes antennivika on korjattu. Kirjoitin jo aikaisemmin, että aion odottaa korjattua versiota. Nyt odotan sitä varmasti, varsinkin kun N900 näyttää pelittävän loistavasti. Ehkä odotan marraskuun kesälomaan asti ja hankin sen oikeasta Apple-storesta.

5 kommenttia:

Kunto Kortilla kirjoitti...

Apple pitää perjantaina lehdistötilaisuuden koskien iPhonea. Toivottavasti osaavat pitää sitä oikealla tavalla, jotta kuuluu...

Anonyymi kirjoitti...

Suomenkielessä yhdys sanat on vaikeita. Verkko kaupassa pitäisi tietää ero oikeinkirjoituksen ja väärin kirjoituksen välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Hola =) jep, kirjeessä kaikki aika reippaasti päin prinkkalaa...jos tollasen olis koulussa kirjoittanut, olis varppina päässyt tutkimuksiin...

Anonyymi kirjoitti...

"Jobs tanssi kuin Fred Astaire" oli yksi otsikko iPhoneen liittyen.

En lukenut, enkä muutenkaan seurannut aihetta, mutta kun täällä vastaan tuli...

Jani kirjoitti...

Oho, tuollainen myyntikirje ei varmasti vakuuta ketään. Google translate on kyllä kavala laite, helppo käyttää mutta asian tarkoitus voi mennä täysin pieleen.