sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Isojen poikien lelut

Lehdon Petteri kirjoitti tammikuussa isojen poikien leluista. Kiekkoilijoilla on tunnetusti kaikenlaisia kulkuneuvoja ja muita leluja.

Nyt tiedän, että ainakin Ft. Lauderdalessa on Isojen Poikien Lelukauppa. Jos sinun pitää kysyä, mikä joku tuote siellä maksaa, sinulla ei ole siihen varaa.

Aero Toy Store on isojen poikien karkkikauppa. Tuo on oikea kauppa, jos sinun tekee mieli Learjettiä tai muuta lentokonetta, johon voidaan suihkujen lisäksi rakentaa vaikka sauna.

Hyllystä löytyy myös helikoptereita, joilla voit vispata heti kotiin. ATS lupaa asiakkailleen melkein minkä tahansa markkinoilla olevan lentovälineen. Jos siivet eivät kiinnosta, voit ajaa kotiin Ferrarilla, Lamborghinilla tai Bentleyllä, joita lojuu liikkeen nurkissa.

Eteläisen Floridan laiturit ovat täynnä isoja veneitä, jos yli 100 jalkaisia voi enää veneiksi kutsua. Jos siipien sijaan haluat vesille, 173 jalkainen purtilo (ei kuvassa) oli myynnissä 36M taalalla tai vuokrattavissa kohtuulliseen 360 000 taalan viikkovuokraan.

Euroissahan tuo ei ole enää mitään...

Minulle riittää ainakin vielä Toys'R'Us...

BTW Tämä oli sissimarkkinointia parhaimmillaan! Hienoa, että Suomessakin uskalletaan tehdä erikoisia kampanjoita.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

höh..mä jätin eilen tänne kax kommentii ja nyt kun tsekkasin uudelleen nii ne oli hävinny...ei niissä nyt mitään kovin kauheeta ollut :) vai olisko selailin perskeles tehnyt mulle kepposet? no anyways,Florida ei taidakkaan olla mikään hiihtokeskus kun siellä veneitäkin on myynnissä..onko muuten Miami vai Lauderdale parempi paikka oleilla tai niinkust lähinnä shoppailla?Taitavat olla kaupungit aika lähekkäin,about 40 kilsaa välimatkaa? ja selviääkö siellä ilman vuorka-autoa? Ja onko varmasti jotain muutakin kun sania? t etä-kärppä

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ei tee mitaan ilman vuokra-autoa ja ehdottomasti joku pohjoisempi kaupunki kuin Miami, esimerkiksi FT. Lauderdale.

Katsotaan, jos jaksan kirjoittaa jonkin pikaoppaan blogiin...

Anonyymi kirjoitti...

Vai on Miami "huonompi" paikka kun FT Lauderdale, niinku sanin oton vai shoppailun kannalta?...ja syystä että..
Miamia mainostetaan paljon enemmän kuin Lauderdalea joka paikassa.

Jees!! tee vaan joku pikaopas blogiin, siihen vois sit kommentoida ne jotka siellä on jo käyneet, ovatko samaa mieltä sun kanssa..tarkoittaako pikaopas myös sitä että teet sen heti?? :) No oikeesti kun on jo Rooman ja New Yorkin matkat varattuna niin ei oo ihan hirmu kiirusta saada vielä päätettyä minne paikkaan pitäis Floridassa mennä..mutta kiva olis kuitenkin verrata sun ja matkaopaskirjojen juttuja + muitten juttuja, miten ne nuin niiku mätsää keskenään :)

Ja muutenkin, koko Florida jakaa ihmisten mielipiteet kahtia: kun tultiin spinnigistä ja juteltiin porukoitten kanssa Floridasta yleisesti, osa piti osavaltiota mukavana lomanviettopaikkana ja osalla oli taas se käsitys että se on lähinnä eläkeläisten + Eino Grönin (se vanha tangolaulaja??) sekä golfareitten paikka...jaa, aika vaikee päättää, you tell me/us!!

Anonyymi kirjoitti...

ja BTW huomasitkos että AHL:ssä pelattiin sen historian pisin matsi?. Se kesti 142 min 58 sek.
Aika kauan saivat pelata..

Kunto Kortilla kirjoitti...

Lomailussa on aina kyse siita, mita paikalta hakee. En henkilokohtaisesti hae lomapaikalta aanta ja sapinaa, joten siksi suosittelen jotain rauhallisempaa paikkaa.

Miami on talla hetkella aika chic jet settien parissa, eika nama paikalliset juorulehdet juurikaan einogroneista kirjoittele...

Matkaoppaat ovat aina myos vain jonkin mielipiteita...

Anonyymi kirjoitti...

jees, tosijuttu että kaikki ei tykkää samanlaisista lomista ja hyvä niin...mutta kun en tykkää kummastakaan ääripäästä, täysin hiljaisesta ja tylsästä paikasta, enkä myöskään ihan tautisen äänekkäistä ja säpinäpaikoista, paitsi tietty New Yorkista (ja muutamasta muusta samanlaisesta IHANASTA suurkaupungista)niin mihin välimaastoon esim FT Lauderdale menee, vai meneekö ollenkaan välimaastoon??
Ja miten VOI olla mahdollista että Eikasta ei oo ollut juttuja juorupalstoilla ;)
Ja sitähän mää justiinsa tarkoitin että jos laitat sen sun pikaoppaan, niin sit voi vähän vertailla sun mielipidettä ja muiden (esim matkaopaskirjojen juttuja ) :) :)
Ja mä en siis ollut vielä kumpaakaan mieltä Floridasta, onko eläkeläispaikka vai hyvä lomaviettopaikka...