maanantai 17. maaliskuuta 2008

Samat säännöt kaikilla?

Karhuherra otti mielenkiintoisen asian esille tovi sitten. Pitääkö kaikille olla samat säännöt?

Olen miettinyt tuota monta kertaa. Välillä ainakin tuntuu, että kaikilla ei ole samat säännöt, joka tulee hyvin esille tuossa Karhuherran esille nostamassa asiassa. Onhan se niin, että herra Pronger tallaa tarkoituksella toista pelaajaa pohkeeseen, mutta sai huomattavasti lievemmän rangaistuksen, kuin etunimikaimansa aikaisemmin tällä kaudella.

Jälkimmäisestä viisinkertainen rangaistus. Tasapuolista?

Asiakaspalvelunäkökulmasta tuota samojen sääntöjen periaatetta on välillä vaikea noudattaa. Siis ainakin niin, että asiakaskin ymmärtää sen.

Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että kaikilla pitää olla samat säännöt, myös asiakaspalvelussa. Parantainenkin sivusi aihetta blogissaan vuoden alussa. Jos jokaiselle asiakkalle luodaan henkilökohtaiset säännöt, se tulee reisille jossakin vaiheessa.

Henkilökuntani (ja minä) olemme monesti (aina) todenneet, että jos teemme jonkun asiakkaan kanssa jonkin poikkeuksen, se tulee eteen jossakin vaiheessa. Ei välttämättä heti, vaan jopa vuosien päästä. "No kun sä annoit silloin sillekin..."

Jonkun mielestä viilaan sääntöjä välillä liiankin tarkasti, mutta jos on tehty sääntö, jota ei tarvitse noudattaa, se on turha sääntö, vai mitä?

BTW Saa nähdä, kuinka moni käy blogissani tänään. Nyt tätä kirjoittaessani kävijöitä on jo 612, siis tänään. Miksi? Tuon vuoksi. Google löytää tuon WinClub tekstini, jossa joskus varoittelin korttitalosta, joka muuttui ensin WinClubista WinCapitaksi ja nyt näyttäisi töpseli olevan kokonaan irti seinästä...

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Winclubissa ei tainnu olla samat säännöt kaikilla.

Jari Nikkola kirjoitti...

Näitä tämän alan myyjäkokouksia/ käännytystilaisuuksia on tainnut olla Turussakin Caribiassa ja Turkuhallissa.

Aina herättää extraluottamusta kun tilaisuudet ovat täysin julkisuudelta suojattuja.

Joskin YouTubesta taisi jossain vaiheessa löytyä Caribiasta salaa kuvattua matskua ainakin?

Siinä klipissä tosielämän Eric Cartman kertoi seurakunnalle kuinka linnut lentää taaksepäin ja raha kasvaa puussa, jos vain oikein lujaa uskoo ja raataa pyyteettä päämäärän eteen.

Nätti vulgääriprotestanttinen träppipeli, ei siinä mitään.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Niinpä. Muuta onhan se sääli, että ihmiset ovat pantanneet talojaan tällaisen vuoksi.

Ei oikein tiedä sääliskö vaiko nostaisiko hattua huijareille. Jos joku saa huijattua 8000 ihmisen rahat, niin on sekin jotain...

Jari Nikkola kirjoitti...

En pysty täysin päättämään tunnenko sääliä huijattuja kohtaan ja missä muodossa. Rahojen ohivetäminen on tietysti rikos mutta kyllä aikuisen ihmisen lapsenuskostakin on lasku maksettava, semminkin jos potissa on talo/ asunto tmv.

Anonyymi kirjoitti...

Luin kommentit ja unohdin alkuperäisen aiheen.

Kirjoitetaanko täällä eestiä?

Ai niin, Christopher Pronger ja Chief Simon. Ensinnäkin pitää muistaa, että sukujuuret samoilla seuduilla. Prongerilla Eila-äidin kautta Luvialle ja Simonilla Wawan reservaatille. Inkkari ja melkein porilainen - vaneria selkään.

Säännöt ovat aina erilaisia eri ihmisille, joukkueille, roduille jne.

Ei siinä mitään oikeaa ole, mutta näin se vain menee.

Good looking girl gets more kisses-prinsiippi. Elämää. Realismia.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Niin ja football players take girls to prom and hockey players take them home...

Mutta eikö ne säännöt voisi olla samat kaikille, täydellisessä maailmassa vai onko täydellisempää se, että on eri säännöt, siis periaatteessa nokkimisjärjestys.

Onhan se hieno tunne, jos saa jotain extraa omalla statuksella, mutta kyllä se myös kyrsii, jos joku kiilaa omall statuksellaan jonossa ohi...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ai niin... Tuo päiväennätys jäi 669 kävijään...

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että Niäminen etuilee huamena ruuhkabussin jonossa Leksandia vastaan.

Ja tietysti Huikea Jamppa poimii kumimarjoja kovalla rosentilla.

Lycka till.

Anonyymi kirjoitti...

Leksand myi pari ekaa peliä (7.500) loppuun kolmessa minuutissa ja odottavat tupaa täyteen kaikissa viidessä kotipelissä.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Voisin vaikka seurailla tässä blogissa tuota Kvalserieniä tiiviimmin...

Jari Nikkola kirjoitti...

Hyvä idea seurata kvalserieniä. Malmön tilanne varsinkin on hyvin kiinnostava ja muiden joukkueiden myös. Aika isoilla panoksilla kuitenkin pelataan kun sarjatasoja katsellaan ensi kaudeksi. Percylläkin jonninverran rahaa kiinni projektissa.