keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Kvalserien till Elitserien

Tänään alkoivat Elitserienin karsinnat. Tuosta oikealta löydät koko sarjan ajan ottelutulokset ja sarjataulukon aina heti, kun olen ehtinyt ne päivittämään.

Kvalserienissä pelataan kaksi kierrosta ja kaksi parasta jatkaa ensi vuonna Elitserienissä. Malmöllä on paljon pelissä, koska ensi kaudeksi valmistuu yksi varmasti Euroopan hienoimmista areenoista.

Olisi tietysti monen edun mukaista, että siellä pelattaisiin ensi kaudella Elitserienin otteluja. Malmön ensimmäisen ottelun kulkua voit seurata tästä.BTW Lisäsin tuonne oikealle alas linkkejä eri maiden sarjoihin, Rautsin pyynnöstä. Voit myös kertoa muille lukijoille, mitä lätkäsarjaa seuraat säännöllisesti, tuossa uudessa äänestyksessä.

7 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Asiallinen startti Malmölle. Jamppa voitti nollapelillä Belfourin, joukkue yhden päävastustajistaan. Lasselle ja Kulille onnistumisia. Ei paha avaus, todellakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Malmö voitti vuosi sitten kolme ekaa matsia, minkä jälkeen alkoi tepsimäinen syöksykierre.

Hullua bisnestä moiset karsinnat. Leksandilla oma, uusi halli ja Malmölle tulossa pyhättö, mutta pelaavat alemmalla tasolla ja vuotavat rahaa.

Molemmilla olisi talous hyvässä hapessa Elitserienissä. 14 joukkueen sarja olisi järkevää, mutta eihän sitä voi järjellä ajatella.

Kvalserien on tyhmä nimikin, koska todellisuudessa kysymys on Konkurssisarjasta. Moralla ja Brynäsillä ei ole kerta kaikkiaan varaa pudota, mutta Leksandilla ja Malmöllä ei ole varaa olla nousematta.

Anonyymi kirjoitti...

Joka pelissä nollat, niin eipä tarvitse murehtia. Ok, yhdeksän nollaa putkeen ja sitten viimeisessä matsissa hyvä tappelu, että pääsee ajoissa pukukoppiin juomaan olutta.

Ruotsissa kun juhlia varten varataan varmaan kori mellan öliä. Siihen päälle poikien suihkuilta Abbaa kuunnellen.

Iso-Lasse tulee ensi kaudeksi nuorten ja nälkäisten ykkössentteriksi ruokkimaan Sinisaloa ja Kolua, jotka vastaavat Elorantaa ja Niemistä. Leikki leikkinä.

Malmön Kuli-Lasse-Nimo olisi ihan ok ketju jopa meidän liigassa. Kova on taso svedujen Mestiksessä.

Jari Nikkola kirjoitti...

Kaiken järjen mukaan karsintasarjaolosuhteiden pitäisi sopia Malmön suomalaispelaajille erityisen hyvin.

Ymmärrän oikein hyvin jos vanhat NHL-profiilit eivät innostu joka ilta divarissa. Kun pelissä on panosta myös omat kierrokset nousevat? Kuli ja Niämine vielä tunnettuja play off -tyyppisiä isojen pelien tsemppaajia?

Täytyykin tsekata josko kvalserienistä olisi nettistriimejä saatavilla. Linkkivinkkejä vastaanotetaan ja aihe kiinnostaa varmasti muitakin.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuo on, Jari, just noin.

Nyt kun oikeat pelit alkoivat, suomalaiset aloittivat kautensa.

Jävlä finnar oli aika kova kenttä eilen...

Anonyymi kirjoitti...

http://sydsvenskan.se/sport/redhawks/insideredhawks/article310280.ece

Jari Nikkola kirjoitti...

Kylläpä menee rajusti ristiin nuo karsintapelit. Leksandilla tilanne orastavasti huolestuttava, Malmöllä kaikki vielä omissa käsissä. Hyvä niin. Aikamoista leikkiä joka tapauksessa, ottaen huomioon isot panokset.