perjantai 12. syyskuuta 2008

Liikuntasetelien Tuplapäivät

Smartum markkinoi Liikuntaseteliään Tuplapäivillä. Mitkä Tuplapäivät?

Liikuntapaikoilta ja asiakkailta tulleiden toiveiden pohjalta Liikuntasetelien Tuplapäivät järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallisina. Valitsemanne päivän aikana Liikuntasetelin arvo kaksinkertaistuu mukana olevien kumppanien palveluita ostettaessa. Näin yksi Liikuntaseteli onkin arvoltaan 8 euroa 4 euron sijaan. Osallistuminen on vapaaehtoista ja voit määritellä yhden tai useamman päivän, jolloin Tuplapäivät toteutetaan liikuntapaikassanne. Halutessasi voit määritellä tupla-arvoisille Liikuntaseteleille maksimimäärän per asiakas.

Siis liikuntapalvelujen tuottajaa pyydetään antamaan tuotteestaan 50% alennus, jos haluaa osallistua kampanjaan! Ihan oikeasti, puoleen hintaan ja sen jälkeen me maksamme vielä 5% provision Smartumille.

Koska Liikuntasetelien tuottaja lanseeraa tällaisen kampanjan, täytyyhän heidänkin osallistua maksutalkoisiin, vai mitä? Liikuntapalvelujen tuottajahan osallistuu jo 50%:n alennuksella, jolloin tuottaja myy tuotettaan tuotantokustannuksia halvemmalla. En ainakaan tiedä yhtään kuntokeskusta tai muuta liikuntapaikkaa, joka tekisi yli 50% tuloksen, suhteutettuna liikevaihtoon.

Mutta ei. Smartum ei osallistu talkoisiin muuttamalla setelin arvoa, tai edes provisiota mitenkään:

Huom! Tuplapäivillä vastaanotetut Liikuntasetelit lähetetään normaalisti Smartumille ja ne tilitetään normaaliarvon mukaan (4 euroa vähennettynä palvelupalkkio 5%).
Että näin... Setelien tuottajan puolesta aivan järjettömän hyvä kampanja, mutta liikuntapalvelujen tuottajan puolesta aivan järjetön.

Onkohan tämä nyt ajateltu ihan loppuun asti? Tai sitten kaikki liikuntapalveluyrittäjät eivät laske mitään, vaan osallistuvat mihin tahansa ja myyvät millä hintaa tahansa.

Lue myös: Kulttuuriseteli ja Liikuntasetelit - TS 14.1.2008

BTW Kaukalon Tanssii Tähteiden Kanssa alkoi heti ensimmäisellä kierroksella. Piditte tai ette, uskallan väittää, että valtaosa yleisöstä piti...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Smart-um on keksinyt älykkään bisneksen. Pitäisi kokeilla vaikka asuntobisneksessä. "Osta asunto Aurajoen varrelta puoleen hintaan", mutta välittäjän provikka täyden hinnan mukaan. Kauppa kävisi kuin siima...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kaikki ostamaan tikettiä tiistain spektaakkeliin. Tämän aamun TS oli jo peliä hulluna hypettämässä, joten häkki tullee täyteen.
Tepsi, Tepsi, Tepsi... Mahtavaa, kun se taas alkaa. Kymmenen joukkoon mennään varmasti, eikä kahdeksan joukkoon meneminen ole utopiaa.
Play-offseissa voi sitten tapahtua ihan mitä tahansa. Btw, toivotaan jonkun tahon myyvän lippuja Tepsin matsiin 50% rabatilla.