keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Malmö - Oskarshamn 8 - 0

Malmö avasi uuden nousuyrityksen aika selvällä 8-0 voitolla. Sarjanousija Troja sai kylmää kyytiä Leksandilta, ottaen 10-2 takkiin kauden avauksessa. Taulukkoa ja tilastoa on tässä.

Jos kävit viime vuonna Redhawksien sivuilla ja nyt käyt uudelleen, ovatko ne mielestäsi kehittyneet edukseen?

Viimevuotiset sivut olivat selkeät ja helppo navigoida, joka on kotisivuilla ensisijaisen tärkeää. Nyt sivuille on lyöty vaikka mitä, mutta silti sieltä ei löydä mitään.

Fanitv oli hauska uudistus.

BTW Malmön urheilutoimenjohtajan mukaan Jamppa on sivussa koko kauden ja vakuutusyhtiö maksaa palkan. Olihan ollut mielenkiintoinen tiedotus joukkueelle. Jamppahan kertoi tilanteestaan TS:lle näin. Saa nähdä, mitä paikalliselle lehdistölle on informoitu... Sydsvenskan.

10 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Kelpo settiä tuo fani-TV. Jotain tuollaista pitäisi saada Tepsinkin sivuille. Ja jotain vastaavaa olisi TuTo voinut tehdä kun Kupittaan salmiakkihalli oli tekeillä. Aina joku haluaa kurkistaa uuteen jäähalliin ennen kuin se avataan, muista aiheista puhumattakaan.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Malmön uusi halli on ennakkomarkkinoitu hyvin.

Antti Bruun ei "mahtunut" eilen edes kokoonpanoon, vaan istui katsomossa...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Laitoin tuo Sydsvenskanin linkin blogitekstiin:

Målvakten missar ett par månader.
– Vi måste skaffa en annan keeper. Skriva kontrakt med någon för hela säsongen, det går inte att ta in en målvakt på provkontrakt. Jag tror att det löser sig ganska snart, sa Peo Larsson, sportchef i Malmö Redhawks.

Peo Larsson menar att Henrik Karlsson måste avlastas och det ska helst vara en någorlunda rutinerad kraft. Jani Hurme har bara spelat en träningsmatch under försäsongen på grund av ryggskadan.

Klubbens läkare Fredrik Nyquist har gjort grundlig utredning. Smärtan i ryggen gör det omöjligt för Jani Hurme att träna.
– Jani har irritation i en disk. Han är sjukskriven från hockeyspel under ett par månader. Han ska rehabträna och när han är smärtfri kan han gå på is igen, sa Fredrik Nyquist.

Malmö Redhawks andre målvakt, Henrik Karlsson, har haft en fantastisk start på säsongen och hade mest största säkerhet varit nummer ett i vilket fall som helst.

Jani Hurme är en av Sveriges bäst betalda målvakter och har kontrakt till 2010. Tidigare under sommaren har Redhawks förgäves försökt att få andra klubbar intresserade av finländarens tjänster.

Jari Nikkola kirjoitti...

Jampalle toipumisia. Ei välilevyongelma maailmanloppu ole, muistelen, että Kipperillä on sama häikkä ja homma kulkee varmasti kaikkien mielestä ihan kohtuullisesti kuitenkin.

Tämä Skåneen tiedoksi myös, "hiukan" taas tämä taustapolitikointi tullut mukaan sinnekin.

Anonyymi kirjoitti...

Jampalle myös tsemppiä!

Miksei päivän tussarissa ole illan IFK-pelistä mitään? Miksei lehdessä voi olla analyysiä Tepsistä ja Hifkistä, aikaisemmista otteluista, vammoista, tähdistä, jne? Jos Turkuhallissa on mikä muu tahansa kissanristiäinen, niin siitä voi olla sivutolkulla tekstiä. Jos siellä pelataan lätkää, TS-urheilua ei kiinnosta.

Ehkä seuran osaomistajat eivät halua hallille väkeä, vaan nimen omaan haluavat ajaa toiminnan kokonaan alas. Ei voi tietää.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ihmettelin tuota samaa, kun lehteä selailin.

Tai siis en toiminnan alas ajamista, vaan tuota jutun puuttumista.

Eihän siinä voi olla yhtään kotiinpäin vetämistä, jos kertoo illan pelin ennakkoanalyysin.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän sisäpiiriä tähän jutun puuttumiseen. Kuinka moni työntekijä ei oikein pidä pomostaan tai työnantajastaan? On se järkevää tai ei, niin näin se on lähes aina tai minimissään erittäin usein.
Sitten mietitään TS:n urheilutoimitusta, missä toimittajat toki tuovat esiin omia ideoitaankin, mutta saavat myös työlistan uutispäälliköltään.
Jos Tepsin matsista ei ole määrätty ennakkoa tekemään, niin nämä leppäsyrjät sun muut eivät työnantajansa omistamaa seuraa turhaan puffaa.
Sitten journalisti epäilee jo luonnostaan moista intressikonfliktia - kirjoittaa myyntiä edistävä juttu omasta tuotteesta.
Oli miten oli, niin Liesmäkeä on kova ikävä. Joka pelipäivä oli henkilöjuttu jostain Jerkovitsistä ja jutun sisään kynäilty muutama viittaus illan peliin. TPS:n olisi syytä antaa joku kultainen ansioristi Liesmäelle, sillä ne menestysvuodet saivat loistavaa tukea Tussarilta, mikä jääkiekon osalta oli silloin yhtä kuin Erkki Liesmäki.
Ajat ovat muuttuneet...

Anonyymi kirjoitti...

Tapa ilmoittaa loukkaantumisista on aika väljä vähän kaikkialla kiekkomaailmassa. Jokainen muistaa Aki Bergin viime syksyisen loukkaantumisen ja Sutelan ensimmäiset kommentit Turun Sanomissa. Arvio heitti muistaakseni kolme kuukautta toteutuneesta sairaslomasta.
Martti Järventie on Kärppien mukaan sivussa neljä kuukautta, kun Carolinan Justin Williams samana päivänä tapahtuneesta samasta vammasta Hurricanesin tiedotuksen mukaan 4-6kk. Onko mahdollista, että Marallakin olisi tuo sama 4-6kk, mutta turha sitä on kaikkea kertoa?

Anonyymi kirjoitti...

Missä on toimittajan ammattiylpeys, jos jättää juttuja tekemättä tai ehdottamatta vain työnantajan kiusaksi? Mitä järkeä on tehdä lehden urheiluosiosta puutteellinen vain sen vuoksi, että lehteen selvästi kuuluva juttu saattaisi auttaa työnantajan omistuksia?

Kunto Kortilla kirjoitti...

Toivottavasti jatkossa saamme juttuja omistajista ja työilmapiiristä huolimatta.