lauantai 3. maaliskuuta 2007

Tästä se alkaa

Kuten Juhani Wahlsten on moneen otteeseen todennut, maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa, mutta yhtä asiaa voit muuttaa aina ja se on oma asenteesi. Tutustuin tänään ensimmäistä kertaa yhteen blogiin ja se oli uusi kokemus interaktiivisesta maailmasta. Maailmassa on monta asiaa, joita en voi muuttaa ja vielä enemmän asioita, joista on hyvä saada toisten mielipiteitä, joita sitten voi suodattaa haluamallaan tavalla.

Jos eksyt tänne uudelleen, toivon, että löydät täältä asioita, jotka näkyvät toimenkuvaani hoitaessani, kun seuraan laiskistuvaa ja rasvoittuvaa kansaamme. Mihin me olemme menossa? Miksi emme ota mitään vastuuta tekemisistämme tai itsestämme. Kaikkeen ovat aina syyllisiä muut ja minä olen aina oikeassa. Ja niinhän minä olenkin. Mutta jos olen väärässä, myönnän sen heti, kun itse uskon olevani väärässä. En häpeä myöntää olevani väärässä, mutta kukaan muu ei pysty väittämään minun olevan väärässä, jos itse uskon olevani oikeassa. Periaatteistaan täytyy pitää kiinni!

Asenne, johon Juusokin viittaa, on koko elämämme ja hyvinvointimme perusta. Omalla asenteellasi pystyt vaikuttamaan kaikkeen. Se mikä tapahtuu, ei ole tärkeää, vaan se, miten siihen reagoit. Maailma potkii jokaista jossakin vaiheessa. Joku jää maahan makaamaan ja joku nousee ylös entistä vahvempana. Se on asennetta, omaa valintaa. Voittaja ei koskaan luovuta ja luovuttaja ei koskaan voita. Kaikkeen tekemiseen ja olemiseen vaikuttaa asenne. Miten käyttäydyn liikenteessä ja ihmissuhteissa? Kadehdinko naapureita tai olevinaan parempiosaisia? Välitänkö muiden mielipiteistä? Joudunko lähtemään töihin joka päivä, vai saanko lähteä töihin joka päivä? Onko töissä mukavaa vai eikö ole? Kaikki on kiinni omasta asenteesta. Jos et usko, lue kalakaupan tarina kirjasta FISH!

Aikaisempia, alaani liittyviä ajatuksia voit käydä lukemassa http://www.mmkuntotalo.com/index.html?n=989

Tervetuloa mukaan parempaan maailmaan!

Ei kommentteja: