perjantai 5. elokuuta 2011

M&M Kuntotalo leffatähtenä

Tänään, 5.8.2011 ensi-iltaan tulevassa Vares - Sukkanauhakäärme -elokuvassa on aivan loistava pääesiintyjä, Antti Rei... tai siis M&M Kuntotalo.Vares-elokuviahan on kuvattu pitkin Turkua. Meidän Turku on saanut niissä ihan tolkuttomasti mainosta. Kuvauksesta voisi hyvinkin päätellä kaupunkimme olevan erittäinkin viihtyisä ja kaunis. Ja niinhän se onkin. Turun raitteja ja toreja koko ikänsä tallustaneen on välillä vähän vaikea arvostaa sitä, mihin on koko ikänsä tottunut.

Kun näkee kotikylänsä elokuvassa, siinä on aina jotain hienoa. Elokuva tuntuu jotenkin syvemmältä, kun tietää ja tuntee paikat, joissa elokuvan tähdet vilistävät. Nyt tässä elokuvassa ne tähdet vilistävät toimistossamme asti. Tuota fiilistä ei pysty enää sanoin kuvaamaan.

Elokuvan tekemistä oli mielenkiintoista seurata. Kuvia kuvaussessioista löydät tästä. Vielä mielenkiintoisempaa oli olla katsomassa valmistunutta tuotosta Logomossa, kutsuvierasennakossa. Olin aivan häkellyksissä, kuinka isossa roolissa edustamani yritys on. Tässä maistiasena kohtaus toimistostamme:


(Lähde: Solarfilms.com)
Meiltä kysyttiin alkujaan, haluammeko olla mukana yrityksen omalla nimellä, koska elokuvassa me harrastamme kaikenlaista sivuliiketoimintaa. Sanoin jo silloin, että mikäli joku häiriintyy elokuvasta niin, että katsoo sen olevan meille epäedullinen ja sen vuoksi ei voi hyödyntää palvelujamme, hänen on ehkä parempikin jäädä fantasiamaailmaansa.

Toki tuomme tuon fiktiivisen kuvauksen sivutoiminnastamme vähän pidemmälle arkeemme, mutta en kerro miten. Saatat törmätä siihen jossakin. Omasta mielestäni ajatus on ainakin hauska.

Olivat myös onnistuneet kloonaamaan hienosti toimitusjohtajan tuohon rainaan. Aivan kuin peiliin katsoisi.

Yritämme järjestää elokuvan yksityisnäytöksen asiakkaillemme viikolla 33, jolloin olemme olleet Itäharjulla 10 vuotta. Virallinen merkkipäivä on torstaina, 18.8.2011. Mielestäni kymmenen vuotta on juuri oikea ikä aloittaa elokuvatähteys. Silloin osaa jo jakaa nimikirjoituksiakin.

Muistan liiankin hyvin, kuinka vielä 17.8.2001 maalasimme keskuksen lattioita, heti sen jälkeen, kun laitteet olivat tulleet ovista sisään. Ovet saimme kuitenkin auki silloin kun lupasimme, vaikka ne ovet, joista laitteet tuotiin, lyötiinkin seinällä umpeen vielä hetki ennen avajaisia.


Kiitoksia kaikille elokuvan syntyyn osallistuneille. Nyt me olemme olemassa ikuisuuden. Menkää katsomaan elokuva - Sekin kannattaa aina.

Terveisin,

Voitto Fjäder
Toimitusjohtaja
M&M Kuntotalo

[Aiheeseen liittyen: Vareksen siivelläYllätä asiakkaasi / Ei nimi miestä pahenna ]

BTW Meillä oli joskus ongelmia päästä Wikipediaan. Mahtaisiko tuo nyt onnistua, kun kuntokeskuksemme on olemassaolonsa lisäksi tallennettu filmille, aika isona elokuvatähtenä? Ulrika saattaisi tosin pahoittaa mielensä. Ehkä tuo CMS-kuntoklubiketjunkin sivukin Wikipediassa pitäisi päivittää.

1 kommentti:

Jari Nikkola kirjoitti...

Paha, paha proppivirhe tuossa. Kyllä tuo on "menestyvän" pubiyrittäjän kultaketju tj:n kaulassa kiristämässä (Mersu lienee parkissa ulkona) eikä kuntosaliyrittäjän!

Mutta onneksi toimitusjohtaja on tosiaan kuin samasta puusta veistetty Samin kanssa.