sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Halli täyteen lauantaina...

... ja Palloseuran paita päälle!

Malmön maalilaulun mukaisesti, What a Feeling!

8.206 katsojaa säälipleijareissa!

Kuten Nikkola jo oraakkelimaisesti ennusti, uuden lätkäbuumin synnyttäjäiset ovat täällä. Nyt!

Seuraava kotipeli JYPiä vastaan pelataan ensi lauantaina. Nyt on siis melkein viikko aikaa myydä kyseiseen otteluun halli täyteen. Sen ei pitäisi olla ihan mahdoton tehtävä. Nyt jos koskaan turkulainen seura tarvitsee faniensa, kannattajiensa, katsojiensa ja koskaan aikaisemmin Turkuhallissa käymättömien Jokinorsujenkin apua.

Ottelusarjan toinen ottelu on monesti vedenjakaja. Siinä on mahdollisuus päästä 2-0 johtoon tai tasottaa ottelusarja, joten ei ole mitään järkeä jäädä odottelemaan sitä neljättä ottelua. Se pelataan joka tapauksessa, mutta lauantain ottelussa vaikutetaan siihen, missä tilanteessa ollaan neljännessä pelissä.

Palloseura lähestyi asiakkaitaan ja yhteistyökumppanejaan seuraavalla tiedotteella:

TPS pahoittelee lipunmyynnin ruuhkaa

Sunnuntain TPS-HIFK ottelussa lipunmyynti Turkuhallilla ruuhkautui lipunmyyntijärjestelmässä päivän aikana ilmenneiden ongelmien takia.

Lippupalvelun ATK-järjestelmä ei toiminut normaalisti koko päivän aikana. Lisäksi lauantain voitto HIFK:sta lisäsi ruuhkaa hallin lipunmyyntiin, koska normaalit ennakkomyyntipisteet olivat sunnuntain takia suljettuna.

Huolimatta yli kolminkertaisesta ovimyynnistä normaaliin verrattuna, pääsivät viimeisetkin katsojat halliin ensimmäisen erän puolivälissä. TPS pahoittelee katsojille aiheutunutta odotusta.

Toivomme, että lauantain 14.3. klo 17.00 toiseen sekä torstain 19.3. klo 18.30 neljänteen neljännesfinaaliin JYP:iä vastaan katsojat hankkisivat liput ennakkomyyntipisteistä, TPS:n toimistolta Ruissalosta tai helpoimmin Lippupalvelun verkkokaupasta.

HUOM! Lipunmyynti alkaa tiistaina 10.3. klo 9.00.

Jos nyt kiukuttelet sitä, että pääsit katsomoon vasta ensimmäisen erän puolessa välissä, niin nyt se lippu kannattaa käydä ostamassa ennakkoon. Veikkaan, että ensi lauantaina voit jäädä oven ulkopuolelle, jos jätät lipun oston hallille.

Haastan kaikki vähintään tätä blogia lukevat pukemaan TPS:n paidan päälle ensi lauantain otteluun. Nyt meillä on Turussa mahdollisuus rikkoa tabuja siitä, etteikö jokainen Turkuhalliin astuva voisi pukea kannattamansa seuran paitaa päälle. Sinulla on nyt viikko aikaa hankkia Palloseuran pelipaita.

Otatko haasteen vastaan?

Meillä on M&M:llä kolme aitoa pelipaitaa, Nurmisen, Ahon ja Halosen. En ole vielä päättänyt, minkä paidan laitan lauantaina päälle. Ahon ja Halosen paidoissa on M&M:n mainokset, joten sen suhteen valinnan voisi ajatella olevan vain niiden kahden väliltä, mutta Nurmisen paidassa on kuitenkin sitä jotain. Aina.

Päädyn mihin tahansa paitaan, niin voin lainata kahta muuta paitaa jollekin tutulle halukkaalle, lauantain peliä varten. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä. Ihan ventovieraalle en näitä aitoja paitoja lainaa. Arvostan niitä sen verran.

[ Aiheeseen liittyen: Miljoonan euron peli / Inga Pengar - Bara Hjärta / Faneja vai katsojia / Minä olen fani / Mis kaik ova? ]

BTW Korporaation Sikaharria taitaa hymyilyttää maanantaina, vielä perjantaita enemmän. Kuuntele perjantain podcast, 16 minuutista eteenpäin. Jopa nuo Tsadilaiset, tuolta Itä-Suomesta alkavat lämmetä Palloseuran taakse, kultaisten lehvävuosien jälkeen.
"Mut on kasvatettu vihaamaan Palloseuraa. Nyt musta tuntuu jotenkin hyvältä, että Palloseura pääsi kymmenen joukkoon..."
Suomalainenhan auttaa aina miestä mäessä, mutta mäen päältä hän tuuppaa sen miehen takaisin alas.

11 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Aika maukkaasti pöhisee tuo katsomomeininki hallilla. Viimeiset viisi-kuusi peliä ollut nostetta koko ajan. Tänään meno oli jo kuin ennen vanhaan 1900-luvulla kun niitä mestaruuksia tuli, totesivat kylänvanhimmat Eloranta ja Kiprusoffkin.

Peli kulkee, valmennus tekee urotekoja. Seuraavaksi organisaatio kuntoon?

Anonyymi kirjoitti...

Pelipaita on saapunut jo Ruotsiin, joten Suomessa on potentiaalia. Nyt ei siis puhuta mistään Sissiryhmistä, vaan kaikista. Playoffseissa pelipaita yhdistää johtajan ja hitsarin, lääkärin ja jääkärin...

Halli täyteen ja presentaatio kuntoon katsojien avulla. Kun videot ja audiot ei toimi, niin 10.000 katsojaa voi luoda melkoisen live-esityksen olosuhteista ja seuran markkinaosaston osaamattomuudesta huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki:

Elorannan aito pelissä käytetty pelipaita saatavilla TPS:n nettishopista hiukan fanipaitaa kalliimmalla. Ei ole samaa laatua, kuin ne mitä pelaajilla nyt kaudella on päällä, mutta takuulla hieno ostos.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Loppujen pelien teema voisi olla Mustaa ja Valkoista. Pelipaita tai muuten mustaa päälle ja NHL-tyylisesti valkoinen pieni pyyhe mukaan katsomoon.

Pyhkeeseen voisi ehtiä saamaan sponsorinkin, joka jakaisi kaikille katsojille omalla logollaan varustetun pyyhkeen. Pyyhkeitä saa IKEAsta 25 sentillä.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs jo tiensä oman sarjansa välieriin selvittänyt turkulainen lätkäjoukkue pelaa myös mahdollisesti ensi lauantaina Turussa.

Mikäli sarja siis menee 4 otteluun, niin ainakin eilisen tiedon mukaan peli alkaa Kupittaalla lauantaina klo 18:30.

Silkkaa jääräpäisyyttäkö pelataan samaan aikaan, vai onko tarkoitus selvittää, kenen joukoissa seistään ja kenen lippua kannetaan?

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän TuTolla ole se vakio 1500. TPS:llä sitten puolet koko TuTon runkosarjan katsojamäärästä.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Kuka voittaa, jos pelit ovat samaan aikaan?

Anonyymi kirjoitti...

TuTolla siis 1500 ja Tepsillä 17000?

Kukaan ei voita, jos pelit ovat samaan aikaan, vaikkei tuo päällekkäisyys kummankaan yleisömäärään varmaan suuremmin vaikuta.

Anonyymi kirjoitti...

Hola, mikä mustaa ja valkoista biisi soitettiin viimesellä spinning tunnilla?...oliko se joku vanha TPS:n kannatusbiisi?..jos oli niin onneksi sitä kuulee aika harvoin, se hunajata-jutska on paljon parempi, vaikka taitaa olla vielä vanhempi? ko?

Anonyymi kirjoitti...

Elorannan paita myyty, niitä oli yksi ja joku sen nyt sai. Toivottavasti ei useampi yrittänyt ostaa, ettei tullut ikävää yllätystä.

Profiilipakki Nordlund seuraavaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin voi olla iloinen suomalaisen sarjajärjestelmän typeryydestä.

Mutta on se aivan uskomatonta, että runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut joukkue voi olla ensimmäisenä "kesälomalla".

Nautitaan kuitenkin nyt, koska vuoden päästä voi olla luistin toisessa jalassa ja lähdetään tätä kautta paremman runkkarin jälkeen 24 tunnissa lomille.

Btw, Kuningas kuriin ja Jyp kaatuu!!!