keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Tutosta Palloseuran farmi?

Onkohan nyt käymässä noin? Spekuloin jo aikaisemmin, marraskuussa, tuolla, että jospa seuroilla on kohta samat omistajat? Merkit olivat ilmassa jo silloin.

Ilman sen parempaa tietoa osakeannin vaikutuksesta omistuksiin, voisi kuvitella ilmassa lentävistä merkeistä, että Turun jääkiekkopiirit rauhoittuvat hetkeksi. Veikkaukseni on siis, että Tutosta ollaan tekemässä TPS:lle farmijoukkuetta, joka siis keräsi toistamiseen miljoonan rahaa. Se on loistava saavutus, mutta sen on pakko tuoda mukanaan yllättäviäkin muutoksia. Kaksi miljoonaa on paljon rahaa!

Miksi farmispekulaatio? Heinoset, Salmela ja maalaisjärki. Farmisysteemillä Palloseura saa Tuton pysymään pois liigasta ja paikan "akatemialle" kasvattaa uusia pelaajia liigaan. Onko farmitoiminta kannattavaa, on eri kysymys. Jalkapallossa siihen uskotaan.

Myykö Paksal nyt osuutensa Tutosta, tai osan siitä?

Mielenkiinnolla odotan huomisen hallituksen kokouksen informaatiota.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TuTo:n joukoissa on touhuttu liigaan nousemisesta jo muutaman vuoden ajan, mutta kenties Paksal tietää muutaman totuuden:

1)Turulla on ollut äärimmäisiä vaikeuksia pitää YHTÄ liigajoukkuetta terveenä.

2)Hallien toimarina hän tietää hallivuokrien hinnat. Jos TuTo jatkaisin Kupittaalla, niin tavallaan viesti olisi selvä - olemme mikkihiiritiimi. Jos siirtyy Turkuhalliin, niin liigan kalleimmat vuokrahinnat syö liikaa kassasta.

3)Liigan sisänpääsymaksu tulee liikkumaan 1.5-2M välimaastossa, joten sen kokoamiseen tarvitaan jo monta "kipperiä".

Paksal laskee yllä mainitut kohdat yhteen. Laskee omat varansa ja tekee omat johtopäätöksensä. Joko myyn osuuteni (60%) jostain hikisestä summasta tai pidän seurani Mestiksessä ja naatiskelen siitä.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tänään pitäisi olla omistajalistaa esillä. Mikä mahtaa olla uusi jako?
Sen jälkeen voi spekuloida lisää.

Reservijoukkueideologiassa olisi varmasti järkeä, pitkällä juoksulla, jopa markkinointimielessä.

Anonyymi kirjoitti...

Ika Lehkonen vakuutti aamun TS:ssä, ettei ole tehnyt sopimusta minkään muun joukkueen kanssa.

Eikös se olisi aika vaikeaa, kun on voimassa oleva sopimus TuTo:n kanssa. Luulisi nyt toimittajakin asian esille ottavan, mikäli kuulapää ei itse asiaa ole hiffannut.

Anonyymi kirjoitti...

Iltapäivälehdet kertovat Ikan lähtevän. Tuo veikkaus farmista voi osua oikeaan, vaikka sitä ensin naureskelin. Taitaa olla jotain sisäpiirin tietoa? Sutela oli kuulema kysellyt veljesi kytköksistä Tutoon, kun oli ollut osakeannin suhteen yhteydessä. Ehkä antiesitteet jäi tulematta mahdollisten kytkösten vuoksi tai niiden puutuessa. Onks tietoo?