keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Malmöseen...

Huomenna aamulla Malmöseen katsomaan pari peliä ja ehkä jopa rähinää. Mielenkiintoista mennä katsomaan, miltä Ruotsin divarin lätkä oikeasti näyttää.Men Bofors tog åter ledningen i matchen och i den första periodens sista minut fick sen Jani Hurme nog och tände till på alla cylindrar. Detta ledde i sin tur till att han fick matchstraff och in i mål klev istället Emil Lundgren.

Rögle pyöritti eilen ja tuosta edetään...

Ja ennenkin on tapeltu. Minuutin kohdalla alkaa Potvinin myllytys...


Eikä JYP ole myynyt tarpeeksi Immosen lippiksiä...

Ja Samikin mukana?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotetaan Kunnarin seuraavaa juttua, niin saadaan taas tietää miten isä Koivun neuvottelut poikiensa kanssa sujuvat.

Saku on muuten 33-vuotias, joten vähitellen voisi sanoa pappalle, että saisinko jo kommentoida itse omista asioistani.

Toisaalta isä on jo yli 50v. ja ehkä olisi aika antaa poikien elää omaa elämäänsä. Lopettaa se heillä ratsastaminen.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Onhan tuota mielenkiintoista seurata. Palloseura pysyy otsikoissa ja saa sitä kautta mielenkiintoa ja mainosarvoa. Jos tuo on tarkoitus, nosta siltä osin hattua. Ilmainen mainos on aina ilmainen mainos.

Kohta päiväunien jälkeen hallille katsomaan Malmö - Oskarshamn. Kokemuksesta lisää huomenna. Muutamia Elitserienin pelejä on tullut nähtyä, joten on mielenkiintoista verrata Elitserienin, SM-liigan ja Allsvenskanin pelien eroa.

Muutaman pelin perusteella ei tietysti voi pitkälle meneviä johtopäätöksiä vetää, mutta yhdessä pelissä pystyy näkemään sen, miten yleisö huomioidaan maksavana asiakkaana. Se on mielenkiintoista vertailua...

Anonyymi kirjoitti...

Kun Jyp korottaa ensi kauden pelaajabudjettia liigan kärkikastin tuntumaan, niin Turussakin otetaan taas happea.

500.000 euroa mokken puolen vuoden vuokraamisesta on summa, minkä päälle ei bisneksessä voi sylkeä.

Donald Trump ainakin hyväksyisi.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuo on juuri noin. Jääkiekko on ensisijaisesti liiketoimintaa, jossa pyritään tekemään voittoa. Joskus se vaatii sellaisia ratkaisuja, joita katsomossa istuva fani ei voi aina ymmärtää.

Tuota olen ajanut monesti takaa, kun Palloseuran pelaajalistan nimettömyyttä on ihmetelty tai tässä tapauksessa JYP:in suurta panostusta on kummarreltu.

Pelaajabudjetin suuruudella ei kuitenkaan kannata henkseleitä paukutella. Se ei kerro mistään mitään. Mestaruuksia ei pysty ostamaan. Nostan enemmän hattua niille joukkueille, jotka pärjäävät nimettömämmällä joukkueella, hyvän valmennuksen ja yhteishengen vuoksi. Tähtiäkin tarvitaan vähintään markkinamielessä. Jos niitä on joukkueessa paljon, johdon pitää osata sitäkin tilannetta käsitellä, jotta tähdistä saadaan oikeanlaista hyötyä.

Jääkiekosta löytynee donaltrumppeja, mutta ei ehkä Suomesta...

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt myydään pelaaja Venäjälle, niin kuinka kaukana on se aika, kun SM-liigaseura myydään venäläisille?

Jännä juttu tuo raha. Me täällä Suomessa emme venäläisiä liikoja arvosta. Heidän liittonsa haroo sekä NHL:ää että muita IIHF-maita vastaan, mutta mitä siitä seuraa...

Heti kun Mr. Medvedev suunnittelee uutta ammattilaisliigaa venäläisellä rahalla, niin Hjallis Harkimo on tasajalkaa mukaan hyppäämässä.

Ehkä Miikka Kiprusoff näkee tässä jotain bisnestä? Seura haltuun, hiiret ulos, tuote kuntoon ja moninkertaisella voitolla omistus ryssille... Ahaa!!!

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuossa Youtuben linkki Janin tappeluun Malmössä. http://www.youtube.com/watch?v=o1dl9mcaw68
Paljon melua tyhjästä?