sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sunshine hockey

Käytiin taas katsomassa todellista sunshinelätkää Sunrisessa. Kävi taas hyvä tuuri, kun saatiin kahdella kympillä 110 taalan liput joltain kausikorttilaiselta, jolla oli ylimääräiset liput. Rivi 15 päädyssä. Ei lainkaan pahat paikat.

Tämä henkilö olisi myynyt meille neljä kausikorttia kyseisille paikoille 300 taalalla, kun hän joutuu muuttamaan Coloradoon. Oli aika lähellä, että en ostanut ja myynyt lippuja sitten Floridaan tulijoille...

Ihan vinkkinä, välillä lippuja saa otteluihin ilmaiseksi, tai pikkurahalla, kun hengaa lippujonon tienoilla silmät auki. Aina välillä joku tuo lippuja jonossa oleville.

No lätkä oli taas tyypillistä auringonpaisteen polttamaa, keskittymishäiriöistä vuoristorataa, jota näkee melkein poikkeuksetta Floridassa. Islanders näytti menevän menojaan ottaen helpohkosti 2-0 johdon heti ekassa erässä.

Kolmannen erän alussa Panthers kuitenkin johti 4-2, mutta Islanders väänsi tasoihin. Rankkarit menivät äkkikuolemassa Floridalle, kun Sean Bergenheim ensin missasi oman mahdollisuutensa.Ottelusta jäi taas hyviä juttuja korvan taakse. Kyllä täällä vain osataan yleisön aktivointi. Sitä on hieno seurata. Tuollainen Stanley C. Pantherin tyylinen maskotti pitäisi olla aktiivisena myös suomalaisissa katsomoissa.Laitetaan vielä tämä torvikin:Maanantaina kaukaloon potkii Kings. Toivottavasti saadaan tiketit vielä halvemmalla...

[ Aiheeseen liittyen: NHL Helsingissä ]

BTW Onhan tämä Star Bangled Banner aina yhtä hieno:

4 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Suomessa on ehditty jo pudotuspelivaiheeseen. Jos paluulennon tiketeissä lukee jossain kohtaa "Finnair", saattaa olla pari mutkaa matkassa. Lafkahan pudottaa itse itsensä bisneksestä tätä menoa.

CLICK!

Kunto Kortilla kirjoitti...

Perjantaina pitäisi Finskillä tulla Pariisista. Onneksi ei ole kiire pois. Täytyy varmaan olla täällä lakon loppuun asti ja tulla Finskin konkurssin jälkeen valtion kyydillä.

Aika lyhytnäköistä touhua tässä taloustilanteessa...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ihan aiheeseen liittyen, saa nähdä mitä muutoksia huominen omistajavaihdosilmoitus tuo Panthersiin.

Jos täällä olisi hyvä joukkue, se voisi tosiaan napsia kotipeleistä pisteitä. Se vaan on yhä niin, että harva jengi osoittaa parastaan Sunrisen auringon alla.

Anonyymi kirjoitti...

Hola :) joo väsynyttä kiekkoa mekin siellä
nähtiin,mutta tunnelma oli silti todella hyvä...kauhee koti-kannatus ja järkyttävä rekkatöötti aina ku pantterit teki maalin..piti ihan kattoo omat matsikuvat uudelleen = ) ...jotenkin se oli muutenkin vähän epätodellista kun matsin päätyttyä tultiin ulos ja oli lämmintä! En kyllä millään menis uudelleen.. No ok, heti menisin jos pääsisin =) ....Ennen matsin alkua ulkona kyllä pörräs "omien" lippujen myyjiä. Meillä oli kuiteski liput valmiina kun haluttiin varmasti päästä katsomaan ja ekakertalaisina ei otettu mitään riskiä...jos ja kun mennään uuelleen niin sit vois ehkä mettästää liput tolleen Samin tyyliin..onnistuiskohan sama New Yorkissa?