maanantai 17. elokuuta 2009

Vaihtamalla parani

Muistatteko, kun helmikuussa 2008 kirjoitin Äänestätkö jaloilla? -tekstissä, kuinka minut ajettiin vaihtamaan vakuutusyhtiötä ainoastaan alle vuoden kestäneen yhteisen taipaleen jälkeen? Tuolloin vakuutusyhtiön virkailija kertoi minulle, että
"Toki saatte valita vakuutusyhtiönne itse, mutta todennäköisesti olisitte saaneet hyvin samansisältöisen päätöksen myös muista vahinkovakuutusyhtiöstä."
Minähän vaihdoin ja vaihtamalla tosiaan parani. Olen nykyään entistä tyytyväisempi IF Vahinkovakuutusyhtiön asiakas. Olen ollut henkilökohtaisten vakuutusten kautta IF:n asiakas niin kauan kuin kyseinen vakuutusyhtiö on ollut olemassa.

Olen ollut asiakkaana jo ennen kuin Vahinko-Kansa liitettiin Sampo-ryhmään 1995. Minulla on vielä jopa Kansan aikainen vakuutuskin voimassa, jonka vanhempani ottivat minulle joskus naperona.

Älkää kysykö, miksi en ollut jo aikaisemmin siirtänyt myös yrityksemme vakuutuksia IF:iin. Olen kysynyt sitä itseltäni monen monta kertaa.

IF:n kotisivuilla lukee
Ole huoletta. Me autamme.
Tuo tuli taas todistettua, kun lama iski meihin rosvojen hahmoissa. Uskomattoman hyvää palvelua vakuutusyhtiöltämme. Illalla kun lähettää korvaushakemuksen, aamulla saa korvauspäätöksen. Ylivoimainen suoritus, johon jo olin tottunut henkilövakuutuspuolella.

Minä olen Raving Fan ja siitä tämäkin kirjoitus on osoitus. IF on ymmärtänyt sen, että asiakas ei tarvitse lisää harmeja, kun vahinko sattuu. IF on sisäistänyt vakuuttamisen perusoletuksen - Auttaa asiakasta asiakkaan hädässä.

Jos olet kyllästynyt oman vakuutusyhtiösi velmuiluun, tiedät mitä tehdä. Eikä tämä ole maksettu mainos. En harrasta niitä, mutta kehun aina niitä, jotka ansaitsevat kehuja.

Niin, ja viimeisetkin vakuutuksemme päättyivät vanhassa vakuutusyhtiössämme vuoden 2008 loppuun. Tasauslaskut kyseinen vakuutusyhtiö sai lähetettyä meille vasta nyt. Voi, voi...

[ Aiheeseen liittyen: 500 euron vihjepalkkio / Äänestätkö jaloilla? / Faneja vai katsojia ]

BTW 500 euron vihjepalkkiotamme taidettiin pitää sen verran poikkeuksellisena, että Turun Sanomatkin tarttui aiheeseen 8.8.2009 kirjoituksessaan Vakuutusyhtiöt hyödyntävät kitsaasti verovapaita vinkkipalkkioita. Kiinnitin jutussa huomiota siihen, että vihjepallkioiden pelätään menevän rikollisille. Miksi ne menisivät? Ja jos menee, niin mitä sitten? Eikö se ole aivan sama, kuka rosvon paljastaa? Eikö se ole hyvä asia, jos rosvot saadaan kertomaan toisten rosvojen keikoista? Varsinkin näin DNA:n aikaan, jokainen kiinniotto voi ratkaista monta ryöstökeikkaa kerralla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai kukaan voi olla niin tyhmä, ettei maksa rikoksen selvittämiseen johtavaa vihjepalkkiota, koska se voisi mennä rikolliselle??????