perjantai 26. kesäkuuta 2009

Kahdeksan tonnin burger

Kesällä on kiva grillata ja ihmetellä, mistä niitä senttejä oikein tulee vyötärölle.

Ei vaan, grillaaminen on itse asiassa hyvä tapa laittaa ruokaa, koska moni lihavalmiste päästää rasvansa grilliin. Kun makkarat vaihtaa vielä grillattuihin vihanneksiin, niin siinä meillä on loistavaa ravintoa.

Osa ihmisistä ovat lopen kyllästyneet kaikkeen terveysintoiluun ja kevyttuotteisiin. He haluavat nauttia elämästä. Ei ehkä niin kauan, kuin terveellisemmin elävä, mutta ehkä he sitten viettävät nautinnollisemman elämän. Elämä on täynnä omia valintoja.

Jos sinä kuulut ryhmään, jotka haluavat nauttia elämän pienistä ja suuristakin asioista, terveytensä uhalla, sinun kannattaa matkustaa Arizonaan. Miltä kuulostaa hampurilainen, jossa on 8.000 kcal? Luit ihan oikein! Se ei voi olla huono, eihän? Tuon hampurilaisen löydät Heart Attack Grill® -nimisestä ravintolasta. Ja jos painat yli 350 paunaa (n. 160 kg), syöt vielä ilmaiseksi!Onneksi siellä on hoitajat omasta takaa, mutta muistutetaan kuitenkin seuraavaa:

Arizona State Law Requires Us To Inform You That The Women Who Work At The Heart Attack Grill Are Not Actually Nurses And Do Not Have Any Real Medical Training.
(This is your tax payers dollars at work)

Ihan oikeasti, et saa laittikolaa ja myytävät röökitkin ovat filtterittömiä. Hampurilaiset on nimetty ohitusleikkauksiksi. Oikeassa laardissa paistettuja ranskalaisia saat syödä niin paljon kuin jaksat. Paikka on mahdollisesti suoraan kardiologin painajaisesta tai sitten hänen kannattaisi perustaa vastaanotto naapuriin.

Yhdysvallat on siitä hauska maa, että jokaiselle löytyy paikka, josta ostaa ja jokaiselle tuotteelle löytyy ostaja. HAG ei ole ihan yksin valitsemallaan tiellä. Fat Burger on myös oivaltanut, että iso ihminen tarvitsee ison annoksen. Fat Burger ei kuitenkaan (tietääkseni) mainosta olevansa uhka terveydelle, kuten Heart Attack Grill® tekee, vaan he ovat ravintolaliiketoiminnassa mukana perinteisemmin menoin.

Fat Burgerista on yksi teksti tuolla julkaisemattomien tekstieni joukossa, mutta palataan sen taustoihin myöhemmin, kun kirjoitan suosimastani Johnny Rocket´s -burgerpaikasta. Fat Burger on ollut olemassa jo vuodesta 1952, joten se ei ole ihan uusi tekijä burgerimarkkinoilla. Fatin Kingburger jää kilokaloireissakin "vain" 850:een. JR aloitti toimintansa Melrose Avenuella, Los Angelesissa vuonna 1986. Heidän burgereiden kaloreista ei ole tietoa käytettävissä.
Montako kilokaloria tänään grillattaisiin?

[ Aiheeseen liittyen: 250 taalan pizza / Burger King romahti / Hesburger rules ]

BTW Kuka popin kuninkaan tilalle? Katsotaan alla oleva vankilaversio, vaikka tällainenkin on olemassa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hola, tosta sydänkohtausfirmasta oli aika vasta telkkarissa...aika karseeta meininkiä...

Melkonen ylläri tuo MJ:n sydäri... se ei vissiin kuitenkaan oo käyny em. firmassa syömässä, ei ainakaan näyttänyt siltä...meneekö lelulandia nyt myyntiin, vai mikä sen nimi nyt olikaan..se yksityinen huvipuisto..

Sami, mites ne 8-satasen harkat sujuu? Kait sä pystyt siihen aikaan mitä suurin osa arvaajista ehottaa ;)

t:June Friday

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ei ole karseeta. Voisin lähteä Arizonaan vain tuon vuoksi.

Katso firman yhteystiedot:
We do NOT have a telephone.
If You are having a medical emergency dail 911.
(Kirjoitusvirhe on sivuilta, ei minun näppiksestäni)

Sydäri? Vaiko lääkkeiden yliannostus (josta on tietysti voinut aiheutua sydäri)?

Neverland Ranchan on jo myyty ja se(kin) maatuu...

Veikkaan, että jaksan juosta 800 metriä elokuussa.

Jokinorsu kirjoitti...

Olihan meillä Turkulaisilla ihan omakin vastine moisesta hampurilaisesta ( tosin melko kalpea tuohon verrattuna ):

Edesmenneen Pata-Cityn lautasen kokonaan täyttävä Häräntappaja!

Pari kertaa piti viedä suurta nälkäänsä mainosteleva tuttu "syömään yksi hampurilainen", ilme oli näkemisen arvoinen kun saivat annoksen naamansa eteen.

Miihkalista en oikein osaa sanoa mitään, selkeästi nerokas tietyillä osa-alueilla ja vastaavasti täysin hukassa osassa niistä. Jotenkin aina jäänyt herrasta vaikutelma että oli kovin vietävissä suuntaan tai toiseen. Tiedä sitten mistä moisen vaikutelman olen saanut.

Tuntuu että hän sai aivan liikaa aivan liian nopeasti ja koko touhun järjettömyys sai aikaan paikoitellen jopa tragikoomisia piirteitä. Sairas mieshän hän oli, joko psyykkisesti tai fyysisesti tai ehkä jopa molemmilla tavoilla. Harmi sinänsä.

Enpä kyllä lähtisi omia henkseleitäni paukuttelemaan etteikö lähtisi omakin elämä täysin lapasesta jos kohdalle tulisi tuossa mittakaavassa menestystä ja sen mukanaan tuomia lieveilmiöitä.

Noh, kuollut on. Ainakin hän toi lauluillaan monille iloa elämään. Se on pirun paljon enemmän kuin keskiverto tallustelija saa aikaan. Kaikki muut hänen elämässään ehkä tapahtuneet asiat lienevät jo suljetun kirjan sivuilla...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Oliko se nyt Sepen grillillä kun on Rekkamiehen Rukkanen - Jättilihapiirakka, joka on täytetty makkaraperunoilla. Paljonkohan siitä saa Painonvartijoiden pisteitä?

Olihan vacko Jacko ilmiö... Olisin halunnut mennä Lontoon konserttia katsomaan, sitä viimeistä, numero 50:tä. Nyt ne soitellaan muille kuulijoille ihan muualla.

Jari Nikkola kirjoitti...

Rekkamiehen past... rukkanen? Missäs tälläinen Sepen grilli on, kuulostaa kulttikohteelta!

Jokinorsu kirjoitti...

Sepen Grillihän sijaitsee Kaarinen Gigantin valoristeyksellä, Kaarinan keskustan puolimmaisessa neljänneksessä.

Hyvä grilli, tunnettu juuri erikoisista "Lihapiirakka joulukinkulla"-tyyppisistä erikoisuuksistaan. Varsin suosittu lounaspaikka työkseen jotain laitetta ajavien ihmisten keskuudessa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Pitänee fillaroida sinne Hirvensalosta. Edes-takas sotkemalla rukkasen energiamäärästä kulunee jopa 3%.

Jokinorsu kirjoitti...

Kovaa aiot polkea! :P

Anonyymi kirjoitti...

Hola, Arizonaan...niin katsomaan vai syömään, vai molempia :)
Johnny Rocket´sin safka on laihdutusruokaa tuon firman tuotteiden rinnalla...vaikka Johnny'ssakin heikoimmat tuupertuvat oville kunnon satsin syötyään...
Rekkamiehen rukkanen: Jättilihapiirakka, joka on täytetty makkaraperunoilla - voiko sellanen olla enää hyvää?? jotenkin kuulostaa että osalla on kaihoa "äänessä" :) :) eli vanhoina hyvinä aikoina tuota on ainakin maistettu..ko?

Sami Höh... :) niin mutta mikä se 8-satasen aika tulee olemaan?? Kyllä kait sää sen nyt juosta jaksat mutta mihin aikaan...