perjantai 27. helmikuuta 2009

Miljoonan euron peli

Malmöllä on tänään vähintään miljoonan euron peli. Malmö kohtaa viimeisessä runkosarjan ottelussaan sarjajohtaja Leksandin vieraskentällä. Malmö on tällä hetkellä kiinni viimeisessä paikassa, jolta pääsee karsimaan karsintasarjaan, Kvalserieniin, jossa karsitaan Elitserieniin.

Troja/Ljungby hengittää pisteen päässä. Troja/Ljunbyllä on peli kotona Sundsvallia vastaan. Voitolla Malmö Babyhawks jatkaa varmasti pelejä karsinnassa. Tuohon riittää voitto jatkoajallakin tai neppauskisassa. Tappiolla Babyhawks tippuu pesästään kylmään maahan, koska Troja/Ljungby vienee oman ottelunsa.

Kummankaan joukkueen vastustajalla ei ole juurikaan merkitystä illan ottelulla, joten siinä mielessä puntit on tasan. Toisella on vain vastassa sarjakärki ja toisen vastustaja löytyy sijalta 11. Babyhawks on voittanut kaikki ottelunsa palkkojen jäädytyksen jälkeen. Jopa sarjakakkonen AIK sai kylmää kyytiä Malmö Arenalla.

Redhawks on myynyt tälle kaudelle alle 3.000 kpl kausikortteja. Nyt halli on ollut peleissä loppuunmyyty. Hallin kapasitetti on noin 13.000, joten Babyhawks on saanut jokaisesta pelistä käyttöpääomaa 10.000 lipun verran. Siis 200-300.000 euroa jokaisesta ottelusta.

Jos Malmö voittaa tänään, se tarkoittaa vähintään kolmea kotiottelua lisää. Näissä otteluissa on tupa ääriään myöten täynnä. Se on varma!

Tästä pääset illan otteluun.

[ Aiheeseen liittyen: Inga Pengar - Bara Hjärta / Malmössä palkat jäihin / Kurkistus Malmöseen / Malmö, Malmö, Malmö ]

BTW Olettehan jo nähneet TPS:n uuden videokoosteen, Kilpi -orkesterin Mustaa ja Valkoista biisin soidessa taustalla? Kuulin vähän huhua, että lauantaina saatettaisiin Turun miljoonan euron kannattajapelissä kaivaa wanha Old Time Rock'n'Roll -koostekin esiin, ensimmäisellä erätauolla. Sen katsominen tänään sai aikaan viluväreet tällaiselle fanille...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pahalta näyttää 10 minsaa ennen matsin loppua, kun Trojakin on omassaan vielä johdossa. Toivotaan miraakkelia...

Kunto Kortilla kirjoitti...

No nyt vasta jännää onkin...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Jävla!

Välillä miljoona on aika lähellä...

Hyvää kesää haukan poikasille.

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä juttu, kun Tuhkimolta lähti henki, mutta tässä on toinenkin asia, mikä on mielessä:

Miten helvetiassa jääkiekkokausi voi päättyä helmikuussa???!!! Tiedän ruotsalaisten seuraihmisten tästä asiasta liiton kanssa painivan, mutta tuli tämä taas yllätyksenä.

Kyllä kiekkokalenteria pitää pystyä siirtämään eteenpäin. MM-kisat ehdottomasti toukokuulle, jolloin kansalliset sarjat saavat koko huhtikuun käyttöönsä.

Babyhawksin ja koko organisaation ensi kausi tulee olemaan melkoisen iso. Buumia pitäisi pystyä jotenkin jatkamaan ja momentumia on vaikea pitää yllä, kun nyt alkaa seitsemän kuukauden lenkkeilyjakso.