torstai 28. elokuuta 2008

Laadunseuranta 2008

Julkaisin eilen laajan laadunseurantatutkimuksemme tulokset. Ei voi kuin kiittää henkilökuntaa ihan mahdottoman hyvästä suorituksesta.

Ennätysmäärä, 94,6% vastaajista suosittelee M&M Kuntotaloa ystävilleen!

Tuo on täysin henkilökuntani ansiota. Hienoa, että he omistautuvat työlleen.

Laadunseurantatutkimuksemme toteuttaa puolueeton tutkimuspalveluja tekevä yritys, Information Partners Oy, joka on erikoistunut reaaliaikaisten liiketoimintamittareiden tuottamiseen yritysjohdolle.

Vastaajia oli hieman viimevuotista vähemmän, joka selittynee tutkimuksen kesäisellä ajankohdalla. Vastanneiden määrä on kuitenkin riittävä otos asiakaskunnasta, jotta tuloksia voidaan pitää luotettavina. Tutkimuksen virhemarginaali on alle 2%.

Sukupuolijakauma vastaajissa oli viimevuotisen tutkimuksen kaltainen ja 36-65-vuotiaiden määrät nousivat myös tänä vuonna, joka kuvaa hyvin asiakaskunnan muuttumista hieman vanhemmaksi.

97% kaikista annetuista arvosanoista olivat viimevuotista parempia. Tutkimuksen mukaan olemme siis kehittyneet. Tästä huolimatta me haluamme kehittyä yhä.

Vaikka saimmekin loistavia arvosanoja myös eri asiakaspalvelun osa-alueilla, tuo on silti suurin kehitysalueemme. M&M Kuntotalon asiakaspalvelun toimivuus joutuu taas koetukselle, kun aloitamme uutta syksyä, uusilla asiakaspalvelumme työntekijöillä. Koska meillä on uusia työntekijöitä, asiakaspalvelutilanteet vaativat välillä poikkeuksellisen paljon kärsivällisyyttä, myös asiakkailta.

Aiheeseen liittyen törmäsin hauskaan blogiin, jonka lisäsin myös blogiluetteloon. Sivulla www.aasiakas.net, asiakas on aina väärässä. Olen lueskellut noita asiakaspalvelutilanteita kyyneleet silmissä. Osa niistä on ollut niin hauskoja.

Miksi meistä tulee asiakkaina niin usein aasiakkaita? Mikä meihin aikuisiin välillä menee?

BTW FST5 tänään klo 22.30! Kaikkien aikojen poliisisarja alkaa alusta, osalla 1/146. Ei mikään Miami Vice, vaan oikea poliisisarja, Hill Street Blues. 80-luvun yksi parhaista televisiosarjoista. Let´s be careful out there...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksei täällä tapahdu mitään, vaikka ympärillä tapahtuu?

Kunto Kortilla kirjoitti...

No nyt...