torstai 21. elokuuta 2008

Koska sinä aloitat?

Eilen ilmestyneestä You-lehdestä löydät tällaisen kolumnin:
Aloittamisen kerrotaan aina olevan hankalaa. Moni asia siirtyy vain sen vuoksi, että sitä ei aloiteta. Helpotkin tehtävät kaatuvat, jopa kokonaan, ainoastaan aloittamisen vaikeuteen.

Mikä on yleisin päivä aloittaa?

Nopeasti ajatellen sen täytyy olla tietysti maanantai. Sehän on viikon ensimmäinen päivä, joten olisi aika luonnollista aloittaa maanantaina.
- Se ei kuitenkaan ole maanantai.

No sitten sen täytyy olla tiistai. Maanantaihan on muutenkin aina täynnä ohjelmaa, eikä heti viikonlopun jälkeen jaksa tai pysty aloittamaan mitään.
- Ei se ole tiistaikaan.

Se on siis keskiviikko, koska alkuviikon kiireet ovat jo takana ja viikonloppu on vielä tarpeeksi kaukana. Joku väittää, että työaikaa tuhlataan nettisurffailuun eniten juuri keskiviikkona, joten sen täytyy olla myös suosittu päivä aloittaa jotain.
- Ei ole.

Voisiko se muka olla torstai? Keskiviikkohan on pikkulauantai ja seuraava päivä on jo melkein viikonloppu. Torstai on myös toivoa täynnä, joten silloinhan tietysti aloitetaan.
- Ei vieläkään.

Et voi väittää sen olevan perjantai! Silloin suunnitellaan viikonloppua. Jos mahdollista, häivytään töistäkin aikaisemmin ja voidaan jopa kurvata viinikaupan kautta kotiin. Ei silloin kukaan aloita mitään!
- Ei niin.

Väität sen siis olevan viikonloppuna? Lauantai on viihdepäivä. Eihän silloin voi mitään aloittaa ja sunnuntai, siis lepopäivä, pitää muistaa pyhittää. Ei ne päivät voi sopia aloittamiseen!
- Ei niin.

Onpa outoa. Milloin siis on hyvä päivä aloittaa?
- Mikä tahansa edellä mainituista päivistä on yhtä hyvä päivä, kuin mikä tahansa muukin, aloittaa mitä tahansa. Yleisin päivä aloittaa jotain on kuitenkin huomenna.

Milloin on Sinun huominen? Voisiko se olla jo tänään?
Voit käydä kertomassa tässä, Aloitatko aina huomenna?

You-lehti on aika tuore tuttavuus lehtimarkkinoilla. Ensimmäinen numero ilmestyi tänä keväänä ja eilen julkaistiin numero 3. Seuraava numero ilmestyy 9.10.2008. Lehden levikki on tuoreudestaan huolimatta aika mittava, koska valtaosa CMS-klubeista tilaa sen asiakkailleen.

Uudessa numerossa oli lukuisia hyviä artikkeleita. Lehdessä esimerkiksi kerrottiin, että liikunnan harrastaminen raskauden aikana ei lisää ennenaikaisia synnytyksiä ja saattaa jopa vähentää niitä. Lehdestä löytyy myös mielenkiintoinen artikkeli pyöräilystä sekä sosiaalisten tekijöiden merkityksestä liikunnan aloittamiselle. Tommy Taberman kokkaa ja Afrikassa golfataan.

Paras juttu löytyy kuitenkin viimeiseltä aukeamalta. Ei. Ei se Bodypump-mainos, jossa kerrotaan, että Love Doesn´t need handles, vaan sen vieressä oleva Antti Pohjan kolumni Syrjähyppyjä.

Käy ostamassa lehti lehtipisteestä tai tilaa se tästä ja totea itse. Lehti on hyvä lisä elämäntapalehtien joukkoon.

BTW Saa nähdä, voidaanko vanha väite, rasva ei muutu lihakseksi, heittää kohta romukoppaan. Nyt tiedetään jo, että ruskea rasva on lihasten sukua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai saa Crocsit kun tilaa tuon lehden. Kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei ole mitään ongelmia aloittamisen kanssa. Sais edes joskus jotain valmiiksi, mitä aloittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt aloitan nenän valkaisun. Jääkaapissa ei yhtään olutta ja kello paljon. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.