maanantai 12. toukokuuta 2008

Paras kiekkoreissu ikinä...

Sanoi Svedu, se ruotsalainen intiaani, jota me suomalaiset pidämme orjana, TS:n Leppäsyrjän haastattelussa. Samaa mieltä. Harvoin saa olla mukana noin yhtenäisessä ryhmässä.

Mää ja Tapparan miehet olivat myös hauskaa retkiseuraa, varsinkin kun sillä kaverilla, (nimiä ei mainita) jonka hikipuku ja alasuojat katosivat mystisesti hotellin käytävältä, vaikka ne olivat nätisti kuivumassa juoma-automaatin vieressä, oli käytössään Hervannasta ostettu, käytetty prepaid-liittymä, johon tuli vitsejä solkenaan.

Tultiin tänään aamulla. Kamerat ovat vielä laukussa, joten kuvat ovat purkamatta, mutta ehkä jo huomenna saan tänne pientä esimakua reissusta.

Charterissa oli "hieman" vaisumpi tunnelma paluumatkalla. Saattaa olla, että koneessa kului enemmän, alkoholin sijaan, tällä kertaa ihan vain pelkkää pullovettä. Halifaxin ilmasto taitaa olla hieman suomalaista kuivempi, koska molempiin suuntiin piti tankata.

On taas kerran ihan pakko mainita, että noi kanadiaanialaiset ovat ystävällistä ja vieraanvaraista väkeä. Kuten suomalaiset - auttavat miestä mäessä, (joita Halifaxin keskustassa saa kiivetä tai laskea koko ajan) mutta antavat vauhtia ilman suomalaista puukkoa.

Ainoa asia, jota ihmettelin koko matkan, oli se suomalainen spede, joka kekkuloi joka paikassa jotku viime vuoden NHL:n pleijariliput kaulassa, siis lentokoneessa, mennen tullen, peleissä, kaupungilla, siis joka paikassa. Taisi käydä suihkussakin ne kaulassa, koska liput roikkuivat pussissa kaulassa. Mitä hittoa???

BTW Harvoin törmää tuollaiseen lentäjäkaksikkoon ja matkustamohenkilökuntaan, jotka tuolla Finnairin charterilla oli. Lentäminen voi olla myös hauskaa ja nousuja ja lasku(j)a voi tehdä myös Alehousessa...

4 kommenttia:

Kunto Kortilla kirjoitti...

Kuvia uploudattu facebookiin...

Anonyymi kirjoitti...

Tohon facebookiin on tosi moni hassahtanut ihan täysin :-)

Pidäx sää nyt jo spinnginkiäkin?
(vaikka etusormi onkin tunnoton kun iPhone on niin surkee kapistus että moneen kertaan pitää kaikkea painella ja sormet ei vaan enää kestä...)

Kunto Kortilla kirjoitti...

Vieroitin itseni viikon jälkeen tuosta naamakirjasta, kun koukku oli jo kunnolla huulessa.

Nyt sitä tulee päivitettyä samalla kun lukee päivän postit. Mihinkään ihmeelliseen kyselyyn tai kilpailuun en kyllä koskaan ota osaa.

Eilen tuli jo pari tuntia poljetettua, tänään rullakiekon avaus ja huomenna ja torstaina poljetetaan taas, oli etusormi kunnossa tai ei...

Ja tänääm sain iPhonen asetuksetkin kohdalleen. Vihdoinkin musiikkisoitin, jossa on lisäominaisuutena puhelin. Niinhän sen olisi aina pitänyt olla!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on töissä porukkaa, jotka on ihan villinä tuohon facebookiin, kauhee show joka päivä...mä oon ehkä vähän pihalla kun en ymmärrä "hyvän" päälle...

Hmmm..sait iPhonen asetukset kuntoon tänään?? Ja olet ostanut föönin/soittimen about pari viikkoa sitten..ei kait tuosta voi muuta päätellä kun sen että siinä on sairaan vaikeat asetukset :)

Ootappa vaan kun joku muu PAREMPI merkki tuo markkinoille oman versionsa...asetusten laittamiseen ei takuulla kulu kahta viikkoa oli etusormi kunnossa tai ei ;)

Harmi kun ei pääse spinninkiin :( tässä on jo kohta vietetty pari viikkoa pakollista taukoa ja keuhkokuumetta vaan pukkaa adenoviruksen jälkitautina... täytyy vaan ottaa iisisti ja odottaa että lääkkeet tehoaa...