keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Ihmekonsteilla me tää voitetaan

Olen hekotellut nyt puoli tuntia tämän blogin juttuja. Kolahtaa minulle aivan täysillä. Aika usein haluaisi itsekin sanoa asioita juuri noin... Blogi pääsi just minun suosikkilistaan...

Bongasin tuon Karhuherran blogista, jossa kerrottiin Pölli Tästä -blogin saaneen kunniamaininnan kielellisestä rikkaudesta ja monipuolisuudesta. Hyvä kunniamaininta. Blogi valittiin myös parhaaksi ammatti/teknologia -blogiksi.

Onnittelut, Jari! (ja Jani. Tärkeintä ei ole voitto, vaan osallistuminen, vai mikä se oli...)

BTW Huomenna tarinaa KISSistä! "I know life sometimes can get tough! And I know life sometimes can be a drag! But people, we have been given a gift, we have been given a road And that road's name is... Rock and Roll"
God Gave Rock´N´Roll To You...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan oli täyttä sontaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heh :) kyllä oli ihan ykkösjuttu pitkään aikaan :) melkosia prinssi-everstejä noi kirjoittajat. Ei tuosta voi kukaan suuttua,oli NIIN antaumuksella kirjoitettua ja myös kommentoitua...ihan kuten Sami sano että kyllä tuo vaan naurattaa.

"kissi" oli sit vissiin ihan hyvä kun saadaan lisäjuttua huomenissa ja varmaaan myös kuullaan spinningissä? tai kissi oli siis ainakin parempi ku ossi,vai ;) Toi biisi jonka "monimutkaiset"(selkeesti miehen tekemä t)lyriikat juoksee tuossa sivulla on kyllä tosi hyvä. Yksinkertaista mutta tehokasta :) eikä messagea voi missata...

Anonyymi kirjoitti...

Pieni pettymys Kissin tiistain keikka. Turhan pitkiä suvantokohtia keskellä keikkaa. Olisivat voineet soittaa ihan piisejäkin niihin rakoihin. Tuli mieleen, että sedät hieman lepuuttelivat kesken keikan. Paras vire on kyllä jäänyt sediltä taakse. Historiaa bändi on tehnyt mutta ei enää vuosiin. Oma kiss fanituskauteni oli vuosina 74 - 81 ja Alive I parhaita vinyylejä mitä ikinä olen omistanut. Jos keikkalistalla olisi ollut kasarikautta, tuskin olisin ollut keikalla. Olihan siellä Lick it up mutta ei mielestäni mennyt kuosiin maskien kanssa. Kissfilosofia tiivistyy keikalla yhteen piisiin joka aina herättää. Rock and Roll all nite joka on näköjään kiertueen joka listalla viimeisenä, kuten myös aiempina vuosina.

Anonyymi kirjoitti...

Toihan oli hauska - eniten vituttaa kaikki! Nyt tiedän, minne voin seuraavaksi kiukkuni purkaa. Mieheni tulee ilahtumaan.

Kunto Kortilla kirjoitti...

KISS oli sitä mitä lupasi. Jos teema oli Alive!, niin tietysti noin puolet materiaalista pitääkin olla tuolta ajalta.

Mutta tuo blogi. Tietysti se ärsyttää jotakin, mutta silloin sitä ei kannata lukea.

Minä hekottelen sitä yhä...