tiistai 8. maaliskuuta 2011

Olen onnellinen

Tämän blogin ensimmäinen teksti ei ollut tällä palstalla. Ensimmäinen teksti oli tuossa oikeassa reunassa. Se on siellä yhä ja tulee aina olemaan. Se kuuluu näin:
Kuten Juhani Wahlsten on todennut, maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa, mutta yhtä asiaa voit muuttaa aina ja se on oma asenteesi. Asenne, johon Juusokin viittaa, on koko elämämme ja hyvinvointimme perusta. Omalla asenteellasi pystyt vaikuttamaan kaikkeen. Se mikä tapahtuu, ei ole tärkeää, vaan se, miten siihen reagoit. Maailma potkii jokaista jossakin vaiheessa. Joku jää maahan makaamaan ja joku nousee ylös entistä vahvempana. Se on asennetta, omaa valintaa. Voittaja ei koskaan luovuta ja luovuttaja ei koskaan voita. Kaikki on kiinni omasta asenteesta. Jos et usko, pysy maassa makuulla!
Tuota mantraa saan hokea itselleni välillä. Onneksi olen oppinut päivittäin arvostamaan enemmän sitä, mitä on, enkä haikailemaan sellaista, mitä ei ole. Tätä kaveria kun katsoo, omat murheet tuntuvat tajuttoman pieniltä:Oman elämän murheet ovat tuntuneet aika pieniltä sen jälkeen, kun joskus seurasin veljen taistelua elämästä.

Vastoinkäymiset ovat laittaneet asiat järjestykseen omassa pääkopassa. Kun tuntuu, että jokin asia menee päin mäntyä, ajattelen, miten asiat voisivat olla vielä hullummin. Teen mielikuvan pahimmasta mahdollisesta tilanteesta ja vertaan sitä meneillään olevaan tilanteeseen. Aina olen keksinyt meneillään olevaa tilannetta pahemman skenaarion. Veikkaan, että sinäkin keksit.

Mieti omaa elämääsi. Olisiko valittamisen voinut lopettaa jo eilen?

Nauti ja elä!

[ Aiheeseen liittyen: Valitetaan valittamisesta / Rocky puhuu asiaaElämä on kovaa  ]

BTW Näyttää siltä, että TPS pitää tänäkin vuonna fanejaan täydellisessä jännityksessä loppuun asti. Vähän eri tunnelmissa ollaan tänä keväänä liikkeellä. Panos on kuitenkin vähintään yhtä kova, kuin viime vuonna, ainakin taloudellisessa mielessä. Viime vuonna kolattiin rahaa kirstuun, mutta nyt käy pahimmassa tapauksessa niin, että saa kolata ne rahat takaisin maailmalle. Tärkeääkin tärkeämpään otteluun pääsee torstaina 8 eurolla. Käytä tarjous hyväksesi ja raahaa itsesi hallille mustavalkoisin värein. Haluathan, että Turussa pelataan SM-liigaa ensi kaudellakin? Kuvittele pahin mahdollinen skenaario. Ethän halua sen toteutuvan?

3 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Kahdeksan euron tiketit, jotka tosin maksavat 10-10.50 euroa. Lippiksen maksun ymmärrän, Tepsin käsittelymaksua en, millä perusteella se peritään?

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuo onkin mielenkiintoista jo pelkästään verotuksen suhteen.

Jos lippu maksaisi suoraan kympin, maksettaisiin 0,90 euroa alvia.

Nyt maksetaan 8 euron lipusta alvia 0,72 euroa ja 2 euron käsittelykulusta 0,46 euroa. Yhteensä siis 1,18 euroa. Nettohinta on siis 0,28 euroa alempi.

Tuhannella irtolipulla maksetaan alvia 280 euroa enemmän, siis 28 lipun verran.

Kannattaisiko kulu sisällyttää lipun hintaan? Voisiko lippu maksaa hallilla kympin ja Lippupalvelussa 8 euroa + kulut? Tuskin Lippupalvelu ainakaan vastustaisi, jos heiltä saa lipun "halvemmalla".

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä yleisömäärä, en tiennytkään tutolaisia olevan noin paljon:)

Big Daddyn sijan 13 kentällä juhliminen oli maagisen noloa. Kuvaavaa kaikelle, toki.