maanantai 8. marraskuuta 2010

Älä lähde sinne!

En ymmärrä amerikkalaisesta jalkapallosta mitään, mutta tämä peli oli hieno temppu:Vaikka kyse onkin koulun pelistä, vastustajan voi yllättää monella eri tavalla. Ei ehkä menisi läpi ammattilaissarjassa, mutta yllättävä se voisi olla sielläkin. Gleessä oli kuulema jokin vastaavanlainen peli. Ehkä rohkeus tällaiseen peliin haettiin sieltä.

Ei mulla muuta tähän väliin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko Tepsillä tarpeeksi nopeaa sentteriä tekemään saman? Ja jos valitsemme nopean Kolun, niin edessä on edelleen kaksi ongelmaa: 1)Kolu saattaa kadottaa kiekon matkalla, ja 2)jääkiekossa on se pahuksen maalivahti, mitä ei footballissa ja koriksessa ole.

Tepsin kiekkojoukkue kävi 60-luvulla harkkapeleissä Italissa. Yhdessä ottelussa Tepsin maali siirtyi, mutta peli jatkui.

Maalivahti (Lasse Kiili?) päätti työntää maalin kunnolla sivuun ja se liukui kulmaan saakka. Italian pojat saivat hyökkäyksen, ampuivat kiekon kulmassa olleeseen maaliin ja aloitus keskelle!!!

That's hockey, spaghetti style.

Kunto Kortilla kirjoitti...

QB on nyt julkkis. Haastatteluja joka kanavalla. Tuubipätkästä on tullut tietysti hillitön hitti. Ihan aiheesta.

Nuorella kaverilla on nyt tie auki kainalopallon ammattilaisuuteen, jos lahjoja ja asennetta on yhtään. Nimi on jo muistissa monessa mustassa kirjassa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Hmm... Melko lähellä täydellistä pelikirjaa klassisen eurofutiksen tapaan. Ei huono!