tiistai 16. joulukuuta 2008

Murre haluaa taas auttaa

Murre auttoi alkuvuoden keräyksellään Turun Eläinsuojeluyhdistyksen Eläinhoitolaa. Murre haluaa taas auttaa, koska nyt Eläinhoitola-hanke tarvitsee kaiken mahdollisen avun!

Murrella on kaikki hyvin. Hän saa olla isäntiensä, siis laumansa kanssa joka päivä, myös töissä. Harva asiakkaistamme edes tietää, että Murre makoilee toimistossamme joka päivä.

Kaikilla eläimillä ei ole asiat yhtä hyvin. Murre haluaa olla avuksi ja tarvitsee avukseen M&M Kuntotalon asiakkaita ja tämän blogin lukijoita.

Murre haluaa viedä joulumielen Turun Eläinsuojeluyhdistyksen eläinhoitolan asukeille lahjoittamalla heille leluja, joilla ei enää leiki ja ruokakuppeja, joita ei enää tarvitse sekä peittoja, pyyhkeitä, tyynyliinoja ja lakanoita, joita lojuu isäntien nurkissa sekä tietysti myös koirien luita, jotta myös eläinhoitolan eläimillä olisi asiat entistä paremmin.

Autathan Sinäkin?

Murrella on keräyslaatikko M&M Kuntotalon asiakaspalvelussa maanantaihin 22.12.2008 asti, johon voit tuoda edellä mainittuja tavaroita, vaikka et olisi asiakkaamme. Murre toimittaa tavarat Turun kaupungin eläinhoitolaan.

Suuri kiitos, jo etukäteen, kaikille lahjoittajille.

[ Aiheeseen liittyen: Murre haluaa auttaa / M&M Goes Green ]

BTW Radio Sata ja kaupunkilehti Turkulainen järjestävät äänestyksen, jossa etsitään henkilöä tai yhteisöä, joka on alansa asiantuntija tai tehnyt merkittävää työtä Turun hyväksi. Äänestykseen on nimetty kahdeksan ehdokasta, joiden joukossa on mm. Heidi Leyser ja Stefan Håkans / FC Inter. Voit tietysti äänestää myös mustaa hevosta. Äänestysaikaa on 23.12. asti ja voittaja julkaistaan 28.12.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hola, kiva ja kiitos meidän kaikkien puolesta että viette lahjuksia eläinhoitolaan :) On surullista että ihmiset eivät osaa pitää huolta eläimistään.
Tässä vielä muistutukseksi koiran yhdeksän pyyntöä ihmiselle. (ettei yhdenkään koiran tarvitsisi olla eläinhoitolassa....).

1.Elämäni kestää ehkä kymmenen- kaksitoista vuotta.
Jokainen ero sinusta merkitsee minulle kärsimystä.
Ajattele tätä ennenkuin hankit minut.
2.Isäntäni, älä anna minun pettyä, istuta minuun luottamusta - siitä elän.
3.Jos et ole minuun tyytyväinen, älä ole kauan vihainen minulle,
älä sulje minua sisään rangastukseksi, sillä sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi - minulla vain sinut.
4.Puhu joskus kanssani. Vaikka en täysin ymmärrä sanojesi merkitystä niin ymmärrän - joka solullani - äänesi sävyn ,joka puoleeni kääntyy.
5.Tiedä isäntäni! Miten minua kohtaan käyttäydyt, sitä en unohda koskaan.
6.Pyydän, harkitse, ennenkuin lyöt minua. Leukani voisi satuttaa sinua ja murskata kätesi pienet luut, mutta en koskaan halua käyttää niitä siihen.
7.Ennenkuin haukut minua haluttomaksi, vastahakoiseksi, laiskaksi, ajattele: - ehkä sopimaton ruoka kiusaa minua, ehkä olin pakotettu olemaan liian kauan auringossa tai kuumassa autossa, tai saattaahan minulla olla murtunut sydän.
8.Isäntäni, huolehdi minusta, kun tulen vanhaksi, myös sinä tulet kerran olemaan vanha.
9.Rakas isäntäni!
Kulje jokainen vaikea matka kanssani.
Älä koskaan sano:"en voi sellaista nähdä" tai "sen on tapahdutava poissa ollessa".
Minulle on kaikki helpompaa sinun kanssasi.
- Myös viimeinen matkani.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Koira on kyllä hieno otus. Ymmärrän tosi hyvin, miksi koiran sanotaan olevan miehen parhaan ystävän...

Anonyymi kirjoitti...

Hola ja Höh..nyt sää oot kyllä ymmärtänyt homman ihan väärin Sami-pieni :) Koira on Naisen paras ystävä, kuten olet jo varmaan huomannutkin.. kenen perään koira uikuttaa ja ikävöi vaikka se jätettäis miten hyvään hoitoon tahansa...niin justiinsa, naisen perään ;)

Olipas tunnelmallinen/kiva sisäpyöräilytunti viime sunnuntaina, tunnelmavalaistus aidoilla kynttilöillä ja vetäjällä vielä tonttulakki päässä, vau ;)
En olis kyllä uskonu että löydät Sami niin monta metallijoulubiisiä että voidaan mennä niillä koko tunti. Mistä ihmeestä sää oikein ne löysit?
Loppuun olis kyllä sopinut se Whamin tosi "metallinen" vimppa joulu..vai mikä se nyt oli?

Jaahas joulutorttujen paisto odottaa ja minttusuklaakakku on vielä leipomatta... kun kinkku menee yöksi uuniin niin viimesetkin jouluherkut on sitten tehty!! (ja aatto on vasta ylihuomenna, joten vielä ehtii treenaamaankin, ainakin kerran ennen aattoa ennenkun aloitetaan jääkaapin tyhjennys..).

Kun taivas on tumma ja pohjoisesta tuulee, silloin enkelin laulun tuulessa kuulee.
Se rakkautta ja lämpöä koteihin laulaa, ja kaikille toivottaa joulurauhaa.