sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Pipo

Ronkitaan hieman lisää suomalaisen miehen mieltä.

Kuulun siihen ikäpolveen, joka kaikessa miehisyydessään ei käytä pipoa. Ei vaikka korvat irtoaisivat tuulen ja viiman johdosta. Mehän kuljemme kesät talvet Nokian kumisaappaissakin, joiden varret on käännetty ja niihin on kirjailtu äijämäisesti AC-salama-DC.

Seitkytluvulla syntyneet Äijät eivät käytä pipoa.

Olin pari viikkoa flunssassa, josta viikon verran korkeassa kuumeessa, jonka johdosta kaivoin kaapista sen ainoan Adidaksen pipon, jonka omistan. Sehän lämmitti mukavasti, vaikka seitkytluvulla syntyneet Äijät eivät käytä pipoa.

Nyt kun flunssa ja kuume on ollut viikon verran poissa, kuljen yhä pipo päässä, vaikka olenkin Äijämäisesti yrittänyt vieroittaa itseni sen käytöstä, koska seitkytluvulla syntyneet Äijät eivät käytä pipoa.

Pipo tuntui pakkasessa niin mukavalta, että siitä on nyt mahdotonta päästä eroon. Pää jäätyy välittömästi, kun astuu ulos, jos ei ole pipo päässä. Mutta kun se nyt vaan on niin, että seitkytluvulla syntyneet Äijät eivät käytä pipoa.

Vaikka nykyään jereilläjamuilla Äijillä on pipo, niin enhän minä halua olla ainakaan mikään trendipelle, koska seitkytluvulla syntyneet Äijät eivät käytä pipoa.

Mitä minä nyt teen?P.S. Onks tosi, et "NUTCASE-pipolla saa rispektii nois kiekkopiireis." (Ei mitään hajua, kuka tää hemmo on, vaikka sillä onkin hyvä nimi...)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Panelia on Kiukaisten kuntaan kuuluva kylä Satakunnassa.

Suomen Turkuun on Paneliasta jonnin verran matkaa ja hemmo kokee olevansa turkulainen, heh, heh.

Anonyymi kirjoitti...

Panelia nolla - Mannila kuusi (0-6) Siinä Satakunnan pikkukylien pikatappelu.

Miten tämä liittyy pipoon on jo aivan eri juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä pipomiestä :) Tässä ohje: jos siltä tuntuu että päätä palelee ei piposta kannata luopua :) se on tosi hyödyllinen asuste ja kuten olet jo huomannut se lämmittääkin mukavasti...kuka onkaan sanonut että naiset ovat turhamaisia ;) hmm...

Hienot logo-painatukset teidän uusissa soffatyynyissä, jäi kyllä vähän epäselväksi missä ne on tehty? samassa paikassa, mutta missä?

Kunto Kortilla kirjoitti...

http://www.merkkihanski.fi/

Pitäiskö tehdä M&M pipo???

Anonyymi kirjoitti...

jep, voihan sen logopipon tehdä, jos pipo pysyy paremmin päässä...ja sitten ainakin PUNAISENA että naisetkin voi/haluaa käyttää. (ja jos joku luulee että sitä väriä käytetään metsästykseen, niin voihan se niinkin olla...) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti M&M pipo kehiin.

Anonyymi kirjoitti...

Itse tilasin http://tuittinen.fi - firmasta pipot meidän koko seuralle ja fleecet samaan heittoon. Nopea ja kiva asiakaspalvelu ja hienot tuotteet tuli.