perjantai 13. elokuuta 2021

Valmennuksen kulta-aikaa #1111

Koronakriisin loppukiriä on vedetty jo pitkä tovi ja vaikka loppua ei tunnu näkyvän, yksilövalmennuksen kulta-ajat ovat edessä. Nyt jos koskaan on hyvä olla personal trainer. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa valmennuspalveluihin, niiden myymiseen ja markkinointiin, jos sellaisia tarjoaa.

Lehdet ja uutiskanavat kertovat, että suomalainen on aiempaakin huonommassa kunnossa ja ennen kaikkea tukevammassa kunnossa. Sairaalahoitoon joutuneista koronapotilaistakin lienee suurin osa selkeästi ylipainoisia. Ylipaino taitaa tällä hetkellä olla meidän merkittävin terveysuhka.

Voitte olla mitä mieltä tahansa kokonaisvaltaisista elämäntapamuutosvalmennuksista, kehopositiivisuudesta tai miten tuota terveysuhkaa tulee lähestyä, saati myydä ja markkinoida sekä painonhallintaa toteuttaa, mutta omana kokemuksen totuutena väitän, että tehokkain tapa lähestyä sitä on numerot, ne kilot. Ylipainon taklaaminen lähtee numeroista, kiloista. Jokaisella ylipainoisella on mielessään jokin numero, kilomäärä, jonka haluaa pudottaa, halusitte sen olevan niin tai ette. Miten se pudotus tehdään, on eri asia, kuin saada ihminen innostumaan painonsa keventämisestä. (Alku)innostuminen tulee numeroista.

Jos sinä kaipaat motivaatiota koronakilojen karistamiseen, osallistu #1111 -haasteeseen, jossa kadotetaan joko 0,5 kiloa tai 1 kilo viikossa, 11.11.2021 mennessä. Tee se julkisesti, vaikka sosiaalisessa mediassa, #1111 -hästägillä. Kannustetaan yhdessä jokainen onnistumaan. Minä osallistun yhdellä kilolla per viikko, koska pamautin tauluun ennätyskilot, 105 kg, keskiviikkona, 10 viikon treenitauon tuloksena, burgerikesää vietettyäni. Vaikka väitetäänkin lihaksen kasvavan levossa, ei tuo 10 kiloa tainnut lihasta olla.

Jos olet personal trainer, nyt sinulla pitää olla laihdutustuote, jossa lupaat viiden tai kymmenen kilon painonpudotuksen, rahat takaisin -takuulla. Esimerkin ja perustelut voit lukea tästä postauksesta.

Jos minä olisin valmentaja tai jos minulla olisi valmentajia johdettavana, panostaisin nyt isosti livenä valmentamiseen. Verkkovalmennuksille on ja on erityisesti koronan aikana ollut tilauksensa, joten niitä ei tule unohtaa, mutta uskon livevalmennuksen tarpeen merkittävään kasvuun nyt, kun ihmisillä on aiempaa suurempi tarve pudottaa koronakiloja. Kuka sen taitaa ja hanskaa, saa poimia parhaat päältä.

Ole rohkea tuotteistamisessa ja erityisesti hinnoittelussa. Voit ihan hyvin pyytää laihdutuspaketista 390 € / kilo, kuten tuossa aiemmassa esimerkissä kerron. Jos et ole vielä valmistautunut syksyyn ja koronan jälkeiseen aikaan, tee se nyt ja osallistu Menesty valmentajana -verkkovalmennukseen, jossa saat viiden viikon ajan, joka arkipäivä, hyödyllistä ja toimivaa ohjetta valmentajana menestymiseen. Koodilla MENESTY, saat valmennuksen nyt 99 euron hintaan, Syketriben verkkokaupasta. Tarjouskoodi on voimassa 31.8.2021 asti.

Mikäli sinulla on tiistaina kalenterissa kolo, sinulla on mahdollisuus ostaa verkkovalmennuksen lisäksi livetapaaminen Espoo-Helsinki -sektorilla, vain 100 euron kertahintaan. Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan, miten saadaan sinunkin valmennushommat rokkaamaan.

Vaikka et valmennukseen osallistuisikaan, tässä sinulle tähän kohtaan ehkä se toimivin keino saada lisää valmennettavaa:

Ole yhteydessä entisiin valmennettaviin

Siinä massassa on aina joku, joka on miettynyt palaamista valmennukseesi, mikäli olet koskaan siinä onnistunut. Menestystä syksyn valmennuksiin!

Korona saattoi olla syy, mutta sinä olet ratkaisu

Ei kommentteja: