perjantai 30. maaliskuuta 2012

Seuraavakin kortti tuli katsottua


Tulihan tämä perjantai. Lähetin alla olevan tiedotteen tänään rakkaille asiakkaille ja samankaltaisen kunnioittamalleni henkilökunnalle.

On muutosten aika. Yhtiömme hallitus on tänään vapauttanut minut toimitusjohtajan tehtävästä.
Haluan kiittää kaikkia asiakkaita näistä rikkaista vuosista, joita olen saanut kokea kanssanne. Surullisin mielin jätän nämä kaikki vuosien aikana rakentuneet henkilösuhteet tältä osin taakse. Toivon teille kaikille mahdottoman hyvää tulevaisuutta. Jään syvästi kaipaamaan teidän energiaanne, jota olen saanut ammentaa eri muodoissa.
Oma tulevaisuuteni on valoisa. Tämä kohta polusta käytiin nyt päätepisteeseensä näin. Kaikella on aina tarkoituksensa ja tämänkin muutoksen on tarkoitus tehdä minun elämästäni entistä parempaa. Toivottavasti myös teidän elämästänne. 
Minun henkilökohtaisen elämäni muutosprosessi alkoi marraskuussa 2010 ja prosessiin on mahtunut paljon, tämän työn päättymisen lisäksi. Osa muutoksista ovat olleet kivuliaita, osa helppoja, mutta jokainen muutos on parantanut elämänlaatuani huomattavasti. Uskaltakaa muuttaa sellaisia asioita elämästänne, jotka tekevät elämästä ikävää. Muutoksessa on suuri voima. 
Oma muutosprosessini ei suinkaan ole ohi. Kirjoitan tätä joogakoulutuksen tauolla. Oloni on vapautunut ja lähden iloisena kohti tulevaisuutta.
Muistakaa, että
"Maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa, mutta yhtä asiaa voit muuttaa aina. Se on oma asenteesi." 
Sydämellinen kiitos kaikille yhteisesti ja jokaiselle erikseen. Varsinkin sinulle!
Rakkaudella,
Sami Hurme
Tämä blogi herännee nyt täysin uudenlaiseen eloon. Katsotaan yhdessä, mitä elämä tuo tullessaan. Nautitaan yhdessä elämästä!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sami,

elämä kooostuu vaiheista. Jonkun loppuessa seuraava alkaa. Joskus jonkun toisen on tehtävä se päätös mitä itse on miettinyt jo pitkään. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus toteuttaa niitä asioita joita olet "hautonut" vuosien varrella. Kohdallasi on kyseessä kuitenkin siitä missä haluat seuraavaksi onnistu, ei siitä josko onnistut.

Tasapainoa ja pidä meidät ajantasalla tapahtumista.

T/Christian

Petri kirjoitti...

Melkoista.

Saas nähdä, miten M&M yrityksenä liikkuu tästä eteenpäin, muutostahti ja palveluiden kehittäminen on ollut sinun ajallasi todella kovaa, joten seuraajalla ei ainakaan helppo vertailukohta ole edessä.

Parasta onnea uusiin valintoihin, pieni irtaantuminen ei varmasti johda kuin hyviin asioihin ja hyville tekijöille on aina tarvetta. Mikäli blogi jää henkiin, niin muutosta on varmasti mielenkiintoista seurata tätäkin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Shokki.

Uskoin taustajoukkojen eli päärahoittajien luottamuksen olevan Samiin "rajaton". Tai sellainen, että toiminta jatkuu vaikkei taloudellinen tulos ole toivotunlainen. Mutta onko Sami muuttunut liikaa ihmisenä ja ajatukset tulleet epärealistisiksi?

Jatka blogia ja avoimesti, Sami. Olet hyvä siinä(kin).

Kunto Kortilla kirjoitti...

Moi Christian,

Suurin haasteeni on tällä hetkellä se, että maltan pitää lomaa ainakin syksyyn asti, joka oli ensimmäinen ajatus perjantaina. Olen saanut houkuttelevia tarjouksia sellaisista projekteista, että lomailu tulee olemaan todellinen haaste. Niin monta ovea on nyt auki, että vähän jopa ihmetyttää. Olen etuoikeutettu, kun saan valita, mitä teen seuraavaksi.

Petri,

Olen pyrkinyt pitämään palvelumme ajantasalla ja tarjoamaan asiakkaillemme sellaista, mihin muut eivät pysty. Olen tehnyt sitä jopa tuloksen kustannuksella. Minulle on riittänyt vähempikin viivan alla, jos asiakkaat ja henkilökunta voivat hyvin. Ne ovat aina tulleet ensin. Aina. Pahoina aikoina jätin pitkiä pätkiä palkankin nostamatta, jotta rahkeet rittivät ilman palvelujen karsintaa. M&M on aina ollut kuin rakas lapsi, jonka eteen teen kaikkeni. Tiedän, että irtaantuminen on hyväksi. Ja aina voin palata takaisin, jos lapselleni tapahtuu jotain. Blogi herännee uuteen eloon, mutta varmasti erilaisena. Nyt siitä katkeaa tältä osin siteet M&M Kuntotaloon. Nyt tämä on vain minun näköiseni.

Anonyymille tiedoksi, että olen yhä yrityksen toiseksi suurin omistaja ja istun ainakin toistaiseksi vielä hallituksessa. Koen näin ollen olevani itsekin päärahoittaja. Jätin jälkeeni AAA-luottoluokkaan kuuluvan yrityksen. Tuohon luokkaan pääsee vain alle 4% suomalaisista yrityksistä. Alaltamme vain aniharva. Minun tapani johtaa ei vain nyt riitä kaikille muille omistajille. Johtamistapani ei koskaan ole ollut tulosjohtamista, vaan henkilöstöjohtamista. Olen halunut rakentaa perheen, johon työntekijöillä on kiva tulla. Silloin myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. Olen mielestäni onnistunut siinä hyvin, koska esimerkiksi sairauspoissaolot ovat aina olleet käsittämättömän alhaiset. Se kertonee siitä, että työpaikalle on kiva tulla. Se lämmön määrä, jota nyt perjantain jälkeen olen saanut osakseni, on sanoin kuvaamatonta. Kannan sen mukanani koko lopun elämäni. Ehkä uusi elämäni, onnellisuuteni ja iloisuuteni oli tällä kertaa liian iso pala. Ehkä oli jollekin pelottavaa, kun löysin elämästä muutakin kuin työn. Huolestuivat fokukseni muutoksesta. Lainatakseni yhden osakkaan sanoja, "keskityt nyt enemmän itseesi, kuin yritykseemme". Se ei sopinut kaikille, että en ollut enää valmis tekemään töitä 24/7, vaan halusin myös elää välillä. Se ei tällä kertaa sopinut kaikille. Silloin on aika tehdä jotain muuta, kun vaaditut ratkaisut eivät sovi omaan ajatusmaailmaan. Olen aina ollut oman tieni kulkija ja tehnyt omat ratkaisuni, seurauksista huolimatta. Niin nytkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa tekstiä hienolta ihmiseltä.Pala nousi kurkkuun blogia lukiessani.Kiitos hauskoista ja tehokkaita spinningtunneista.Kilometrejä tuli tuhansia vaikkei pyörä liikkunut metriäkään.
Viellä kerran tsemppiä!
T.563

Anonyymi kirjoitti...

kiitos sami sinulle,olet totisesti ollut edelläkäviä ja me asiakkaat olemme saaneet siitä nauttia. vähän pelkään,että uudet ihmiset firman johdossa ei samaan pysty,mutta sen aika näyttää.tuletko tarvittaessa vielä pelastamaan paikan,jos tilanne sitä vaatii?

Kunto Kortilla kirjoitti...

Kiitos 563! En montaa tuntia ole ohjannut, jossa et olisi ollut mukana. Kilometrejä, watteja ja hikilammikoita tuli tosiaan monta poljettua. Tunnit lasketaan tuhansissa. Olin eilen polkemassa oikeana asiakkaana, joten nyt sain tietää, miltä tuntuu polkea asiakkaan roolissa. Ei huono kokemus sekään. Ohjaamista juuri teille, vakioasiakkaille, jää ikävä. Ehkä saan joskus mahdollisuuden vielä polkea teille.

Toivon omistajan roolissa, että viimeisen anonyymin pelko on aiheeton. Ei ole tapana ollut polttaa siltoja takana, eikä lukita takana sulkeutuvia ovia. Olen aina pyrkinyt tekemään työni siten, että pääsisin samaan paikkaan takaisin, niin halutessani. Siltojen polttaminen on silkkaa typeryyttä, koska kaiken löytää aina edestään. En tiedä, vastasinko kysymykseen....

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tämä kaikki mahtaa nyt olla. Ootkohan väsynyt sosiaaliseen mediaan (seurailin aktiivista osallistumistasi mm. Parantaisen blogissa),tullut uskoon, avioeronnut kitkerästi vai mitä ihmettä... Hyvin epäselvää,kun avaat vähän muttet kuitenkaan kerro juuri mitään.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Jos nyt seurailette blogia myös jatkossa, niin ehkä asiat avautuvat hiljalleen. Täytyyhän tarinoissa jokin jännitys säilyttää...