torstai 19. elokuuta 2010

Kaiken maailman bisneksiä - K99

Aloitetaan uusi sarja, Kaiken maailman bisneksiä. Sarja löytyy tunnisteella KMB. Keräilen tämän alle mielenkiintoisia ja yllättäviä bisneksiä, joita voitte myös halutessanne ehdotella esiin nostettaviksi.

Aloitetaan Lontoosta. Kaikki koiran omistajathan jo tiesivät, että koirille on omia jäätelömakuja maailmalla. Ei ehkä Valion tai Ingmanin valikoimissa, mutta isossa maailmassa markkinarako on löytynyt. Nyt tuosta markkinaraosta ajetaan koirien jäätelöautolla.

Mm. Lontoon Reagent Parkissa on kurvaillut K99, koirien jäätelöauto. Kuulet sen Scoopy Doo -tunnusmelodiasta. Koiran kekseillä maustettu vaniljajäätelö on luonnollisesti Canine Cookie Crunch. Sikaa ja kanaa sisältävä Dog Eat Hog World voisi hyvin maistua meille muillekin lihansyöjille.

Jäätelöauto koirille on mielestäni ihan loistava idea.

Suomessa on joka neljännellä taloudella koira. Suomessa on noin 600.000 koiraa. Tuohon lukuun nähden koirille tarjottavat erityispalvelut ja tuotteet ovat vielä lapsen kengissä. Veikkaisin, että Valiokin voisi päästä osingoille omalla koirien jäätelöllään. Koiranäyttelyissä voi helposti lanseerata tuotteen Valioluokassa.

Me lemmikkien omistajat olemme koko ajan turhamaisempia ja ostelemme lemmikeillemme mitä mieleen juolahtaa. Varsinkin koiria saatetaan kohdella paremmin kuin muita perheenjäseniä, joten koiramaailmassa on paljon irrallaan olevaa rahaa tarjolla. Nykyään sitä jopa toivoo, että kohdeltaisiin kuin koiraa, edes välillä.

[Aiheeseen liittyen: Mitä voisimme oppia koiralta ]

BTW Vinkkejä koirien makuun sopivista jäätelöistä löytyy esimerkiksi tästä. Valmista jäätelöä myyvät mm. Cold Nose Creamery ja Cool Dog Inc. 
It's not a hot dog, it's a Cool Dog.

Ei kommentteja: