perjantai 27. elokuuta 2010

Myyntikirje, osa 3 - Vastaako joku näihin?

Siis ihan oikeasti, vastaako?

Perjantain kevennykseksi:
Hei rakas!
Kirjoitan sinulle uudelleen, koska oletan meidдn ensimmдinen kirjeenvaihto ei onnistunut. Olen keskinдisen liiketoiminnan hanke siirtдд suuria summia rahaa oman pankin tддllд tekijцiden pohjalta suunniteltava huolella suunniteltu strategia. Tдmд rahasto on tallettanut herra Irshad Ahmad, pakistanilainen joka kuoli noin kдsittдmдtцntд tilanteessa Afganistanissa. Minд arvostan jos katsotte tдmдn hankkeen tavoite ilman ennakkoluuloja tai stereotypioita.
Kun olemme suorittaneet tдhдn tapahtumaan, 5% Rahaston on lahjoittanut hyvдntekevдisyyteen sopimassa meille ja myцs tukemaan puhtaampi ympдristц.
Ota yhteyttд minuun minun sдhkцpostin (shuxi_ang59@yahoo.com.hk) lisдtietoja, jos olet kiinnostunut.
Shuxiang Yang
SFO, Shanghai Pudong Development Bank
E-mail: shuxi_ang59@yahoo.com.hk
Voitte puolestani hyödyntää tämän loistavan tarjouksen. Minulla on nyt muuta tekemistä.

[Aiheeseen liittyen: Myyntikirje, osa 1 / osa 2 ]

BTW Saan ajoittain sähköpostiin viestejä, joissa kerrotaan sujuvasti, että vaimoni kuvia olisi ohessa. Joka kerta houkuttaisi avata liite, jotta näkisin vaimoni ensimmäistä kertaa. Ehkä sitten voisin yhdistää, mikä villi viikonloppu ja missä se oli, kun menin naimisiin.
Tosin eilen minulle soitettiin jostakin kokoontumispaikasta Liedossa, että "Teillä on ne häät viikonloppuna, joten tarkistaisin vähän näitä järjestelyjä." Vastasin, että "Minua kyllä syytetään valikoivasta kuulosta, kun en kuuntele kaikkia juttuja, joita minulle kerrotaan, mutta veikkaisin kuuloni rekisteröineen hääpuheet."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hola, no aina ei voi onnistua viestittämään oikein tai edes oikealle henkilölle =)
OK, tuo on ehkä sekavin myyntikirje...tähän asti. Myyntikirjettä lukiessa ajatus karkailee vähän sinne ja tänne...mitä hel..tiä se oikein haluaa??
Sami, mitä teidän ekassa kirjeenvaihdossa meni pieleen =)

Tiina Hosiokoski kirjoitti...

Olen miettinyt aivan samaa. Kai näihin joku vastaa, kun kerran ilmiöstä on tullut pysyvä. Olisi hauska tietää, että kuka. Ja vielä mielenkiintoisempi: Miksi? Ehkäpä emme saa koskaan tietää.

Oma mieskin saa jatkuvasti "kuviani" sähköpostilla... Ah, tätä sähköpostiviestinnän ihanuutta.

Toinen mielenkiintoinen on ilmiö ovat nämä englanninkieliset ylistyskommentit blogiin. Ai että on hyviä ja nasevia kirjoituksia jatkuvasti.