torstai 14. elokuuta 2008

Kuntoilua työn ohessa?

Voisiko toimiston pöydän siirtää kuntokeskukseen? Vai pitäisikö kuntokeskus siirtää toimistoon?

Ihmiset väittävät ja kokevat olevansa entistä kiireisempiä. Suurin syy kiireeseen lienee työ- ja vapaa-ajan sekoittuminen, jonka johdosta moni kokee olevansa töissä melkein koko ajan.

Yleisin syy, jonka ihminen kertoo laiskuudelleen, tai ainakin kuntoilusta luistamiselle, on kiire. Ei ole aikaa kuntoilla. Ei vaikka katsomme noin 2,5 tuntia televisiota päivittäin.

Olet oikeassa. Kaikki eivät katso, vaan ovat jo tinkineet siitä, eivätkä silti ehdi kuntoilemaan, vaikka ehkä haluaisivat.

Yhdysvalloissa asuu tiettävästi maailman lihavin kansa. Jos emme jo ole, niin me suomalaiset olemme kohta Euroopan lihavin kansa. Meillä on kohta Yhdysvaltalaisten kanssa samanlaisia yhteiskunnallisia ongelmia ylipainon kanssa.

Voisiko työympäristössä kuntoilla? Myös pelkästään toimistotyötä tekevät? Ja ilman, että siihen kuluu lainkaan varsinaista työaikaa hukkaan?

Ennen kuin vastaat mitään, katso tämä video:Aivan loistava idea, paitsi sen toimistorotan mielestä, jolla on tähän asti ollut hyvä tekosyy olla kuntoilematta. Lisää tietoa löydät tästä.

Meillä M&M:llä joudut ainakin toistaiseksi tyytymään vain Elisan langattomaan verkkoon, jolla voit surffata mielin määrin kuntoilusi aikana. Nyt tuli tätä kirjoittaessa mieleen, että käynpä heti huomenna ostamassa pari miniläppäriä, joita asiakkaat saavat lainata, kun polkevat kuntopyörää.

Missä on halvimmat miniläppärit? Niihin olisi nyt mainospaikkaakin tarjolla...

BTW Siitä huolimatta, että kiinalaiset ovat huijanneet meitä ainakin jo tässä ja jopa tässä, later on You can drive me insane, but now I´m watching the game(s).

Ei kommentteja: