maanantai 28. helmikuuta 2011

YouTube-tili katosi

Ulkopuolisen ylläpitämä systeemi näytti minulle keskisormea jokin aika sitten. Se näyttää sitä yhä. Google-tilini sekoili ja siellä alkoi näkymään myös yrityksemme YouTube-tili yllättäen. En muuttanut mitään asetuksia mistään, mutta silti henkilökohtaisella tililläni näkyi yrityksemme tili. Jokin asia jossakin yhdisti ne.

Seuraavana hetkenä sieltä katosi henkilökohtainen YouTube-tilini. Se ei kadonnut pelkästään Google-tililtäni, vaan se katosi kokonaan, kaikki lataamani videot mukanaan. Näkyy vain ilmoitus, että olen sulkenut tilini. En kuitenkaan ole, vaan se katosi tuossa tilisekoilussa.

Olen nyt yrittänyt saada tiliä palautettua. Aivan uskomattoman vaikeaa. Tai siis ihan mahdotonta. Saan vain ohjeet, joilla palauttaa Google-tili, mutta siellä ei ole ongelmia, vaan YouTube-tilissä. Olen yrittänyt lähettää lukuisia sähköposteja asiaan liittyen, mutta aina tulee vain ohjeet Google-tilin palauttamiselle. Luovutin. Liian iso firma näin pienelle ihmiselle.

Avasin nyt uuden YouTube-tilin. Tuulimyllyä vastaan on turha taistella. Latailen koneelta löytämiäni videoita nyt putkessa uudelle tilille. Jos muistat minulla olleen jonkin videon, jota kaipaat, kerro siitä kommenteissa, niin yritän kaivaa sen jostakin ja ladata tuubiin. Samoin, jos huomaat täältä blogista jonkin videon puuttuvan, niin ilmoita ja linkitän sen uudelleen.

Eniten harmittaa kaikkien kommenttien katoaminen. Niitä ei korvaa mikään, eikä niitä olisi voinut edes varmuuskopioida mitenkään.

Tilin palauttamista voi pyytää tästä, mutta ilmeisesti videoita ja kommentteja ei saa mitenkään palautettua. Tosin tuon linkin takaa tuleva sähköposti on selvää sian saksaa suomalaiselle:
Moi,
Kiitos sähköpostistasi.

Maaari mong ligtas na balewalain ang email na ito kung HINDI mo hiniling na muling maisaaktibo ang iyong YouTube account. Wala kaming gagawing kahit ano hanggang sa matanggap namin ang iyong pag-verify.
Upang tingnan ang iyong account, kailangan naming makatanggap ng hiling mula sa email address na nauugnay dito. Ang address na iyong ginamit upang ipadala ang email na ito ay hindi nauugnay sa username na iyong tinukoy.
Na-BCC ko ang email na ito sa tamang email address. Sa sandaling natanggap mo ang naka-BCC na menshae sa tamang email address, mangyaring bumalik sa form na Makipag-ugnay sa Amin at muling isumite ang iyong hiling: http://help.youtube.com/support/youtube/bin/request.py?contact_type=reopenaccount
Gayundin, pakitandaang kung wala kang access sa iyong email account at nawala ang iyong username at/o password, hindi namin kayo matutulungan. Hindi kami nag-iimbak ng mga pribadong password, kaya hindi namin iyon mai-email sa iyo. Kung hindi mo magawang sumulat sa amin mula sa email address na nauugnay sa YouTube account, hindi namin mailalabas ang anumang impormasyon tungkol sa account sa iyo.
Terveisin,
YouTube-tuki

Turhapuron Uuno lienee kääntänyt tuon tekstin kovalla kiireellä.

Jos joku tietää, miten ja mistä myös videot saa palautettua, postatkaa ihmeessä ohje kommentteihin, muidenkin avuksi.

Muistakaa, että oli kyse mistä tahansa ulkopuolisen tarjoamasta palvelimesta, kuvanne, videonne, tekstinne, mitkä tahansa lataamanne materiaalit voivat kadota bittiavaruteen paljon nopeammin, kuin niiden lataaminen kesti.

[ Aiheeseen liittyen: TPS sinunkin tuubissa ]

BTW En oikein tiedä, miksi tuijotin Oscarien livelähetystä. Yritin oikein miettiä, miksi katsoin lähetystä. En keksinyt yhtään järkevää syytä. Silti katsoin sitä. Olisi sitä voinut nukkuakin. Naiset kyllä varastavat aina tuon shown puvuillaan. Muutama aika hehkeä tekele. Silmääni eniten miellytti Jennifer Lawrence'n punainen puku. Yksinkertaisen tyylikäs. Yksinkertainen on aina tyylikäs. Punainen oli selvästi muutenkin illan väri. Ok, Mila Kunis herätti huomiota. Olisi ehkä kannattanut nukkua. Olisi tämäkin btw jäänyt kirjoittamatta.

4 kommenttia:

Sami Hurme kirjoitti...

Google translate:

Käännös (tagalog > suomi)

"Voit turvallisesti ohittaa tämän viestin, jos et halua aktivoida YouTube-tilin. Emme tee mitään ennen kuin olemme saaneet vahvistusta.
Voit tarkastella tilisi, meidän on saatava pyynnöstä sähköpostiosoitteen kanssa. osoite, jossa voit lähettää sähköpostia, joka ei liity käyttäjänimen määrittää.
Olen BCC sähköpostia oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Kun olet saanut jo menshae BCC että oikea sähköpostiosoite, palauta lomake Yhteystiedot ja lähettää pyynnön: http://help.youtube.com/support/youtube/bin/request. PY? contact_type = reopenaccount
Huomaa myös, että jos sinulla ei ole pääsyä sähköpostitilisi ja unohdit käyttäjätunnuksesi ja / tai salasanasi, emme voi auttaa sinua. Emme säilytä henkilökohtaisia salasanoja, jotta voimme sähköpostiisi. Jos et pysty kirjoittamaan meille liittyvä sähköpostiosoite YouTube-tili, emme kanna mitään tietoja tilin sinua."

Mielestäni pakkotagalog on poistettava Suomessa.

Pitiköhän tuon viestin jälkeen vielä tehdä jotain?

Sami Hurme kirjoitti...

Juman kekka. Nyt se vanha tili on auki. Ainoastaan videot puuttuvat. Voihan rähmä ja hyvä, samalla aikaa.

Nyt täytyy aloittaa lataaminen uudelleen sille alkuperäiselle tilille. Hassua. Ilmeisesti tilin palauttamiskenttä toimi, tagalogin kielestä huolimatta ja tili palautui.

On tämä Matrix ihmeellinen maailma...

Sami Hurme kirjoitti...

On muuten ihan hemmetin hankalaa aktivoida tilejä uudelleen. Taas olen sekaisin jossakin Google-YouTube -tilien linkityksessä. Ei voi linkittää tähän tiliin, kun on jo linkitetty, vaikka ei ole, jne...

Pitää luoda taas tukku uusia tilejä, joista ei kohta ota kukaan enää mitään tolkkua. Ei näin, ei näin...

Anonyymi kirjoitti...

Tylsin Oscar vuosiin, ehkä koskaan. Nuori juontajapari oli jännittynyt, eikä heille ollut alkufilmiä lukuun ottamatta annettu oikein sopivaa kamaa. Lonkalta heittoja on turha odotella rainanäyttelijöiltä.

Kyllä homma pitäisi antaa jatkossa aina stand-up kokemuksella varustetulle kokeneelle ammattilaiselle, jolle miljardi katsojaa ei heitä hommaa jännityksen puolelle.

Mutta kyllä Oscarit on aina hyvä show. Joskus vain parempi kuin toisinaan.