maanantai 4. tammikuuta 2010

Terveyshaaste 2010

Onko tänään se päivä, jolloin aloitat kuntoilun tai jonkin muun lupauksen lunastamisen?

Vaikka vuoden alku onkin suosittua kuntoilun aloittamisaikaa, kaikkein suosituin päivä aloittaa kuntoilu on huomenna.

Mitä tahansa oletkin luvannut tänä vuonna, kerro se Terveyshaasteessa ja hae sieltä tukea projektillesi. Terveyshaasteen tarkoituksena on saada suomalaiset voimaan paremmin. Terveyshaaste ei ole kilpailu, vaan sen idea on haastaa itsensä julkisesti. Meistä moni tekee vuosittain lukemattomia terveyteen liittyviä lupauksia, jotka jäävät lunastamatta. Terveyshaaste antaa mahdollisuuden lunastaa ne yhdessä!

Koska tapana ei ole tehdä lupauksia, teen elämänmuutoksen, josta kerron myöhemmin lisää Terveyshaasteessa.

[ Aiheeseen liittyen: Koska Sinä aloitat? / Uudenvuodenlupaus / Seuraavat kaksi viikkoa ]

BTW Päivän Hesarissa oli kirjoitus kauppojen sunnuntaiaukioloista. Huomio kiinnittyi toimittajan toteamukseen, että nyt kun kaupat ovat sunnuntaina auki, kauppojen hyllyt ovat maanantaina tyhjiä. Miten ihmeessä toimittaja pääsi tällaiseen lopputulokseen? Eivätkö kaupat saa lainkaan tavaraa maanantaisin? Eikö samalla logiikalla hyllyt olisi tyhjiä tiistaina, jos kaupat ovat auki maanantaina? Tai sunnuntaina, jos ne ovat auki lauantaina? Onko ennen siis lauantaina toimitettu kauppoihin maanantain myytävät sulkemisajan jälkeen?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jaa-a. 2010 käynnistyy perinteisesti siten, että korjataan se, mikä rikottiin edellisenä vuotena ja viime vuonna tuon kunnian sai vasen nilkka.

Hyvä idea, mutta koska en keksi itselleni yhtään järkevää terveydellistä tavoitetta tälle vuodelle, niin pitäydyn siinä, että pidän itseni kunnossa. Siinä on jo tekemistä noin ympäripyöreänä lausuntona :)

Rasvaprosentti kyllä kiinnostaa, saa nähdä, onko se noussut iän kanssa samaa vauhtia.

Nimetön kirjoitti...

Hola ja sniif...ei ole mitään perinteitä nilkkojen hajottamisen suhteen, mutta ehkä olen aloittamassa sellaisen tänä vuonna :( oikeassa nilkassa on tennispalloa isompi patti ja v-käyrä nousussa...
Jos ottais tälle vuodelle targetiksi sen että pystyy kävelemään normaalisti kaikkina muina kuukausina paitsi tammikuussa...