tiistai 30. joulukuuta 2008

Uudenvuodenlupaus

Uudenvuodenlupaus on hienoa asia. Uudenvuodenlupauksen vuoksi monta asiaa ainakin päätetään aloittaa. Pelkkä päätös on jo askel kohti toteutusta.

Kysyimme kotisivuillamme syksyn aikana ”Aloitatko aina huomenna?” Saimme 765 vastausta. 52% vastaajista vastasi kysymykseen myöntävästi. Yli puolet meistä siis siirtää aloitusta aina huomiseksi. Kuinka moni meistä mahtaa oikeasti aloittaa uudenvuodenlupauksen toteuttamisen? Vai siirrämmekö sen vuoteen 2010?

Mikä on sinun uudenvuodenlupauksesi? Nyt me kysymme etusivullamme sisältääkö lupauksesi kuntoilua. About.com -sivuston mukaan uudenvuodenlupausten top 10 on seuraava:
  1. Vietän enemmän aikaa perheen ja läheisten kanssa

  2. Kuntoilen

  3. Laihdutan

  4. Lopetan tupakoinnin

  5. Nautin enemmän elämästä

  6. Lopetan juomisen

  7. Maksan velkani

  8. Opettelen jotain uutta

  9. Autan muita

  10. Organisoin paremmin asiani

Meillä on hyvät työkalut toteuttaa kohdat kaksi ja kolme sekä ehkä myös kohdat viisi ja kahdeksan. Tammikuu on kuntokeskuksissa aina vuoden kiireisintä aikaa ja syy löytyy tuosta listasta. On aika selkeää, että kuntokeskus pystyy tarjoamaan välineet kuntoiluun ja painonhallintaan, mutta meillä voi myös helposti opetella jotain uutta.

Joku vinoleuka voi sanoa, että kohta viisi kumoaa kaikki muut listan asiat, mutta silloin taitaa olla pieni itsetutkiskelun paikka. Voihan se olla myös niin, että kohta viisi toteutuu vasta kun yhdeksän muuta kohtaa on järjestyksessä.

Täytyy laittaa nuo muutkin kohdat mietintämyssyyn, josko tulevaisuudessa meillä olisi työkalut kaikkiin kohtiin. Jos kelaat tämän sivun alareunaan, löydät joka päivä erilaisen kuntoiluvinkin, joskin lontooksi, joten niillä ohjeilla voit aloittaa kuntoilun. (En kuitenkaan vastaa ohjeista tai niiden toimivuudesta, vaan suosittelen ottamaan yhteyttä Omaohjaajaan.)

Vaikka minulla ei ole ollut tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, täytyy myöntää, että tälläkin hetkellä mielessä pyörii muutama listassa mainittu kohta. Varsinkin listan viimeinen kohta on sellainen, jota yritän koko ajan opetella. Jos sen saisi toimimaan, moni listalla oleva asia tulisi automaattisesti mahdolliseksi.

M&M Kuntotalon lupauksen kerron taas perinteisesti toimitusjohtajan katsauksessa, joka ilmestyy M&M:n kotisivuille loppuviikosta.

Olkaa varovaisia rakettien kanssa, jotta näette lukea tätä blogia vielä tulevankin vuoden.

[ Aiheeseen liittyen: Seuraavat kaksi viikkoa... ]

BTW Tämä blogi oli viikon nousijana Oindexin Suomen verkkosivujen kävijämäärien listauksessa:No ennen kuin poksautellaan, täytyy myöntää, että siinä on vähän vilunkia. Edellisen viikon tilasto oli vain yhdeltä päivältä, viikon sijaan, kun olin laittanut yhden asetuksen väärin tilaston toimitukseen...

Ei kommentteja: