torstai 1. lokakuuta 2009

Pinkki Potti

Lokakuu on pinkki kuukausi myös M&M Kuntotalossa. Perustimme oman Pinkin Potin, johon lahjoitimme pesämunaksi 200 euroa.

Lahjoitamme tuon summan lisäksi 10 euroa jokaisesta uudesta jäsenyydestä, joka solmitaan lokakuun aikana. Tätä varten rakennamme asiakkaillemme lokakuulle poikkeuksellisen tarjouksen, jossa nykyinen jäsen voi puolittaa kuukausimaksunsa.

Asiakkaamme saa asiakaspalvelustamme suosittelijakortin. Tällä kortilla uusi asiakas saa 50 euron alennuksen jäsenyydestämme. Mikäli asiakkaamme ystävä liittyy tuon suosituksen pohjalta jäseneksi, suosittelijan seuraava kuukausimaksu puolittuu, ja sitä seuraava, ja sitä seuraava, jos jäsenemme tuo enemmän kuin yhden uuden jäsenen. Kaikki voittavat!

Haastamme myös Sinut mukaan Pinkkiin Pottiin, vaikka et olisikaan asiakkaamme. Pienetkin lahjoitukset menevät hyvään tarkoitukseen.

PUKEUDU PINKKIIN 23.10.

Perjantaina 23.10. mekin pukeudumme pinkkiin. Pukeutumalla pinkkiin kannustat kaikkia rintasyöpää sairastavia.

Roosa nauha

Roosa nauha -kampanjalla kerätään lokakuussa varoja korkeatasoiseen kotimaiseen rintasyöpätutkimukseen ja asiantuntevaan neuvontaan. Kampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman.

BTW Käy kannustamassa Jokinorsua, joka näyttää todellista tahdonvoimaa painonpudotustavoitteessaan. Käy lukemassa autenttiset kokemukset. Painon pudottaminen on helppoa. Tarvitaan vain tahtoa, kannustusta ja apua. Jokinorsu hakee sitä Omaohjaajiltamme ja Easy Life -kurssilta. Auta Jokinorsu tavoitteeseen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, Sami!

Jokinorsu kirjoitti...

Oma 10 e lahjoitettu, ei tuo nyt varmaan maailmoja tee mutta ainakin on yritetty.

Anonyymi kirjoitti...

Ruissaloon pieni vinkki: NHL-joukkueet ovat jo vuosia ollut mukana Pink-kampanjoissa. Pelaajien vaimot/tyttöystävät taustalla omilla tempauksillaan ja pojat kaukalossa mm. pinkeillä mailoilla pelaten.

Pinkki pelipaita yhteen matsiin ja kaikki paidat huutokauppaan nimmareilla varustettuna?

Anonyymi kirjoitti...

Fiksusti yhdistetty kampanjat. Toivottavasti toimii ja syöpäyhdistyskin saa paljon rahaa.