maanantai 19. lokakuuta 2009

Land Rover Experience

Olipa äijämäistä ajoa.

Oltiin perjantaina Katisten kartanossa, Hämeenlinnassa. Kartano oli erittäin positiivinen yllätys. Tuollaisilla restauroiduilla tiluksilla oma silmä lepää. Massiivista kiveä ja massiivisia hirsiä. Niistä minä pidän. Suosittelen lämpimästi paikkaa.

Pidän myös tuollaisten kartanoiden historiasta. Junakin pysähtyi kartanon kohdalla pelkästään kartanonherraa varten. Kyseinen kartano on joskus myynyt tiluksiaan mm. Vanajan linnalle ja Tawast golfille.

Harvoin olen majoittunut näin viihtyisässä navetassa. Alkujaan tuolla on majoittunut 180 lehmää. Nyt voi vitsailla lehmien kanssa majoittuvan myös sikoja. Lehmien jälkeen tuo navetta toimi aikansa myös kuntokeskuksena, jossa oli squash-kenttiäkin. Johanna kertoi ottaneensa ensimmäiset kosketukset jumppaan juuri tuossa navetassa.

Kartanon tiluksilla pitää majaa Land Rover Experience. Todella mukava kokemus. Vaikka intissä tulikin ajettua Panssari Sisu jopa kaikkiin puihin, joiden oksat kestivät, en ole koskaan ajanut autoa tuollaisiin paikkoihin. Aika hankaliin maastoihin kertoivat jopa city-maasturilla pääsevän, siis ainakin Land Roverin city-maasturilla. En olisi omalla CRV:llä lähtenyt edes yrittämään perässä.

Ennen kuin painettiin autolla metsän keskelle ja lammikoihin, kokeiltiin maasturin mahdollisuuksia testiradalla. Vaikka esimerkiksi 30 asteen kallistus ei näytä kuvassa juuri miltään, kyllä auton sisällä teki mieli nojata rinnettä vastaan.

Jos tuollainen kokemus yhtään houkuttelee, suosittelen paketin testaamista. Olisi hienoa päästä kokemaan sama myös talvella.

BTW En tiedä, onko urbaania mainoslegendaa, mutta tarina kertoo, että Land Rover oli taannoin etsimässä itselleen uutta markkinointitoimistoa. Tapaaminen oli sovittu markkinointitoimistolle. Kun Land Roverin edustajat saapuivat toimistolle, koko toimiston parkkipaikka oli täynnä autoja, kahta paikkaa lukuunottamatta. Näille kahdelle paikalle oli kasattu kaikenlaista täyttömaata, isoja kiviä, kantoja ja muuta sekä kyltit:

"Reserved for Land Rover"
Toimisto sai Land Roverin tilin.

3 kommenttia:

Jari Parantainen kirjoitti...

Sami, kyllä tuo mainostoimistojuttu on aivan totta. Siitä kertoi aikanaan eräs kyseisen Etelä-Afrikan TBWA:n palkituista pomoista M&M:ssä.

Tässä tarinasta hiukan lisää: Viritä asiakkaasi kanavalle

Nimetön kirjoitti...

Toi kartano oli aivan uskomattoman upea. Jos H-linnaan tulee menoa, niin tiedän ainakin missä yövyn.

Ja mainostoimiston luovuudesta accountin saamiseksi ei voi muuta sanoa kuin, että oikeaan paikkaan hommat meni.

Nyt kun se on tehty, niin olipas helppo idea, mutta eipähän olisi tullut mieleen aikaisemmin. Ei ole helppoa olla ekana asialla.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Jari,

Olisihan se pitänyt heti arvata, että Sinun blogistasi tuon olen lukenut. Oliko se peräti myös Pölli Tästä -kirjan ykkösosassakin?

Ja Anonyymille,

Kartano on tosiaan upea. Erittäin kotoisan ja lämpimän oloinen paikka. Todella positiivinen kokemus!

Täytyy vielä markkinoinnin suhteen kommentoida, että jos joskus tarvitsen ihan oikean maastoauton, tuon kokemuksen perusteella se on Land Rover. Sen verran hyvin osaavat kouluttajat kalustoaan "myydä".