lauantai 22. elokuuta 2009

Pre-Game Show ja stadionbiisit

Tähän aikaan vuodesta monessa lätkäjoukkueessa väsätään alkuvideoita ja suunnitellaan sisääntuloa otteluihin. Onnistuessaan niistä tulee ihan loistavia, kuten tässä:Yksinkertainen toimii, kun se tehdään hyvin. Yhdistelemällä eri elementtejä saadaan myös hienoja juttuja. Tämä on yksi parhaista, joita olen nähnyt:80-luvulla pärjättiin vielä pelkällä yleisön osallistumisella. Gordie Howe herätti Suuria Tunteita:Malmö Redhawksien musat voit kuunnella täällä. Vangeliksen Conquest of Paradise toimii alussa hienosti ja täytyy sanoa, että Nightwishin Planet Hell on kuin tehty avausbiisiksi.

Guns 'N' Rosesin Chinese Democracy -biisiä moni pitää selvänä stadionbiisinä. Ehkä. Onhan noita vaikka kuinka paljon. En nyt listaa omia suosikkejani, vaan annetaan teidän listata kombinaatioita, jotka toimivat areenoilla, joko alkushowssa tai sisääntulobiisinä. Jos vaikka joku joukkue saisi niistä vinkkejä, kun painivat ongelman parissa.

Toivottavasti Palloseuran uusi Pre-Game Show, sisääntulovideo, saadaan myös Tuubin kautta levitykseen. Siitä tullee onnistuessaan loistava! Ei kuitenkaan kerrota enempää...

[ Aiheeseen liittyen: Paras maalilaulu / Towel Power ]

BTW Siitä on jo 11 vuotta kun sellainen stadionbändi kuin KISS julkaisi viimeisimmän albumin. Nyt tuota stadionrokkia on tiedossa lisää. Uusi levy, Sonic Boom, ilmestyy kauppaan, Wal-Martiin, 6.10.2009. Ainakin edellä olevan linkin takana oleva näyte lupailee jopa stadionbiisejä...

9 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Lätkä-Tepsissä nettiä pitäisi käyttää muuhunkin kuin perusvihollisten kuten fanien, yleisön ja median valvomiseen. Yhteistyössä tehty viraalimarkkinointi esimerkiksi olisi yksi hyvä kaupallistumistapa, johon seura voisi lähteä messiin, futispuolella jotain tälläistä jo onkin. Lisävihjeitä linkistä.

Sami Hurme kirjoitti...

Metallicalla on aika monta areenabiisiksi sopivaa. Autossa mökille ajaessa radiosta tuli Where ever I may roam. En ole ennen ajatellut tuota biisiä sillä silmällä.

Soittoäänenä tällä hetkellä oleva Amorphiksen Silver Bride voisi myös nousta tuohon kastiin.

Viraalimarkkinointi on (kohta) muotia. Osaajia oikeasti vielä aika vähän...

Anonyymi kirjoitti...

Eka pätkä hyvä esimerkki, ettei aina tarvita rutosti rahaa, jos on näkemystä.

Anonyymi kirjoitti...

Calgaryn 2004 oli parempi kuin tämä, mutta en löytänyt:

http://www.youtube.com/watch?v=Fom7ccn_ITE&feature=related

Tämä Washingtonin setti sopii hyvin jääkiekon suhteen pienille markkinoille:

http://www.youtube.com/watch?v=zkQeTcZ7IgE&feature=fvw

Jari Nikkola kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jari Nikkola kirjoitti...

Vedettäiskö joka pelin alkuun "Varsinaissuomalaisten laulu" kylmästi? Olisi hauska statementti "Varsinaisesta Suomesta" samalla muulle maalle? Kilven Taagelle mikki käteen joka kotimatsin alussa ja menoksi! Juhlaotteluissa sitten "Maamme" vielä kylkeen.

Sami Hurme kirjoitti...

Hyvä idea Jari!

Täytyy katsoa nuo linkit kotona...

Petri kirjoitti...

Australiassa Brisbanen rugby-ylpeys Broncos tuli stadionille Daruden Sandstormin vauhdittamana. Oli siinä hetki ihmettelemistä, mutta tuolla kaudella Broncos vei mestaruuden... Olikohan musiikki osasyyllinen menestykseen? :)

Anonyymi kirjoitti...

Motörhead - The Game

http://www.youtube.com/watch?v=VQzsK4FAnx0

Eikö tätä saada, haluta tai uskalleta käyttää Suomessa? Halli pimeäksi ja kotijoukkue tuon soidessa jäälle. Piste.