tiistai 21. lokakuuta 2008

Onko Kiinan demokratia vihdoinkin totta?


Axl Rose on väsänyt Guns`N´Roses -yhtyeen uutta levyä kuin - öh - Iisakin kirkkoa. Netissä vellovat taas huhut Chinese Democracy -levyn julkaisupäivästä, joka huhujen mukaan on marraskuun 23. päivä. Virallisilla sivuilla tietoa ei vielä ole. NYT ON!

Kyseistä levyä on tiettävästi äänitetty jo toista kymmentä vuotta. Tolkuton määrä studiotunteja taitavat villeimpien, tai viileimpien, huhujen mukaan tehdä levystä kaikkein kalleimman koskaan julkaistun äänitteen. Levyn on pitänyt ilmestyä jo monta kertaa ja monta vuotta, mutta aina julkaisu on siirtynyt. Nyt tätä kerrottua marraskuun päivää pidetään ehkä kaikkein vahvimpana huhuna.

Vuonna 2007 Axl:n hyvä ystävä, Sebastian Bach, (Ei se Sebastian Bach, vaan mm. Skid Row´sta tuttu. Tiettävästi Axl`lla ei ole haamuja mielikuvitusystävinä.) kertoi jossakin haastattelussa, että edellä mainittu levy olisi itse asiassa ensimmäinen neljän levyn sarjasta. Axl oli kertonut Sebastianille, että viimeinen levy tulisi ulos "jo 2012". No jos sen Demokratian saisi ensin valmiiksi sinne Kiinaan, niin ehkä sen jälkeen voidaan saada Rauhan Maahan.

Levyn biisejä on luonnollisesti vuotanut eri aalloille kuten jätevedet Yangtzeen. Eihän niitä pidättele mikään. Tähän ympäristöterrorismiin on tarvittu myös FBI:n apua.

Yksi hauskin juttu levyn ympärillä tapahtuvista spinnereistä, on Dr Pepperin tarjous. Kyllä, sen josta


toiset tykkää, toiset ei - Dr Pepper, USA.

Minä muuten tykkään. Niin, Dr Pepper tarjoaa jokaiselle yhdysvaltalaiselle tölkin Dr Pepperiä ilmaiseksi, jos ja kun Chinese Democracy -levy julkaistaan. Ihan oikeasti! Kupongin voi tulostaa netistä heti, kun levy on kaupoissa.

Dr Pepper aikoo ihan oikeasti pysyä sanojensa takana. Asialle on pyhitetty jopa oma blogi.


Heh - I´m a Pepper - jo 70-luvulta:BTW Lordi vastaa taustayhtiön tuloskehityksestä kertoneeseen artikkeliin.

BTW2 Uuden AC/DC lätyn voit käydä maistelemassa tästä, jos et ole sitä vielä ostanut.

BTW3 Tätä en olisi halunnut vielä kertoa, mutta Hanoi Rocks pistää pillit pussiin! Voi hitto.... Ei oikein löydy vielä sanoja. Tähän palataan myöhemmin omalla bloggauksella.

5 kommenttia:

Sami Hurme kirjoitti...

Tässä se nyt on virallisesti.

Sami Hurme kirjoitti...

Ja tämä on aukeamassa.

Joku jo heitti Miken netissä Velvet Revolveriin...

Olipa mielenkiintoinen ajatus...

Sami Hurme kirjoitti...

"Just got official confirmation from my friend at AOL Radio... Tomorrow the first new GNR single since 1996's OH MY GOD will be released. It will be the album's title track - Chinese Democracy. I'm excited to see how the final mix sounds. I can say that this song is explosive and a great way for this new band to introduce themselves. This is the new "Welcome to the Jungle"... If I were a professional sports team, this is the song I would come out to..."

Hell Yeah!

Sami Hurme kirjoitti...

Käy kuuntelemassa Chinese Democracy!

Sami Hurme kirjoitti...

Dr Pepperissä on 23 makua ja levy julkaistaan 23. päivä...