lauantai 13. helmikuuta 2010

We are the C of Red


6 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

The Sea of Red Bull and Vodka? Kipper didn't drink, you guys did? Kuka tällä kertaa sai pitää maalivalohattua? Sami?

No, vakavasti ottaen. Toivottavasti reissusta on kosolti oppia ja apua. Turkuhallin setit toki saisi parannettua ilman Calgaryn reissuakin.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuo hattu on ilmeisesti mennyt viimeksi rikki, onneksi.

Ainakin omaan liiketoimintaan on tullut kahden päivän luentojen aikana paljon ajatuksia. Kaksi päivää on vierähtänyt Saddledomissa aamuyhdeksästä pelin päättymiseen kymmenen jälkeen. Ihan kiitettävä urakka.

Myymisen ja asiakkaiden huomioimisen perusperiaatteet ovat alasta riippumatta samanlaisia. Varsinkin Ken Kingin välitön jutustelu oli hienoa kuunneltavaa. Muutkin esitykset ovat olleet kyll loistavia. Katsotaan, kuinka paljon niistä irtoaa tänne jutua.

Vaikka asioita saisikin korjattua ilman reissuja, tekee usein hyvää käydä kuuntelemassa ammatilaisten suusta se fakta, että ne pienet asiat on mahdollisuus laittaa kuntoon ja täytyy laittaa kuntoon.

Ainakin käytyjen keskustelujen pohjalta voisin ymmärtää seuran edustajien saaneen paljon uutta ja myös vanhan kertausta.

Tänään illalla Ducks vs Flames on Hockey Night in Canada.

Nimetön kirjoitti...

Hola, aika kiva tuo Calgary-jutska....meikäläinenkin allekirjoitti jonkun sopparin =) toivottavasti tuli tehtyä lyhyt try out soppari...

Joo, en määkään olis Calgaryyn asti millään viittiny lähtee pelejä kattoon...hiihtokisat olis kyllä Vancouverissa kiinnostaneet =)nimimerkillä hieman kade.

Nimetön kirjoitti...

Hienoa, että Miikka Kiprusoff sai vihdoinkin tilaisuuden pelata olympiakisoissa. Suomen kiekkohistorian ainoa Hart Trophy-ehdokas joutuu luonnollisesti kovaan paikkaan, kun tehtävänä on pelastaa yli-ikäisen Leijonajengin jäähyväiskisat.

Jos Leijonien pakiston saldot säilyisivät, mutta nimet vaihdettaisiin jonkun muun kansakunnan nimiksi, niin suomalainen media tuomitsisi pakiston heti huippumaiden paskimmaksi.

Mutta "Kipper" voi pelastaa...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Joo, se on hauska markkinointijippo. Lisäsin linkin omaan juttuuni, jos joku ei halua täytellä tietojaan lomakkeisiin.

Kipperi, tai kuka tahansa maalissa onkin, on todella paljon vartijana. Ainoa toivomme lienee se, että meidän veteraaneilla löytyy ylimääräinen potku sen vuoksi kun tämä on viimeinen mahdollisuus heille voittaa kisoja. Se fakta voi siivittää Leijonat lentoon. Muussa tapauksessa tulee kylmää kyytiä...

Nimetön kirjoitti...

Suomi putoaa puolivälierissä ja monen fanin itsetunto romahtaa jälleen kerran.

Mutta onko puolivälierissä häviäminen viittä kärkimaata vastaan epäonnistuminen? Onko odotettuun saavutukseen päätyminen pettymys?

Salt Lakessa Leijonat hävisivät olympiavoittaja Kanadalle 1-2 juuri puolivälierässä ja muistan mm. jääkiekon keksineen Juhani Tammisen todenneen maalivahtipelin menneen Kanadalle!

Toisaalta Tammisen vakiossa on lisäksi yv vastaan yv ja av vastaan av sekä individual effort:)

Olisi kiva joskus kuussa maestron suusta selvitys tähän: voiko alivoimapelin voittanut hävitä ylivoimapelin tai toisinpäin? Niinpä.