torstai 10. joulukuuta 2009

40 vuotta musiikkia

Ehtisinköhän kuuntelemaan kaikki?

En ensiksi oikein uskonut todeksi Nokian Comes With Music -kampanjaa, jossa puhelimen ostaja saa ladata vuoden ajan Nokian musiikkikaupasta vaikka sen sisältämät kaikki kuusi miljoonaa kappaletta.

Kappaleiden kuunteluun menisi yli 40 vuotta aikaa.

En oikein usko sitä vieläkään, mutta kai se on totta.

Ensimmäinen ajatukseni oli, että käyn heti ostamassa sen halvimman, parin sadan euron puhelimen pelkästään tuon musiikin vuoksi. En minä sillä puhelimella mitään tee, mutta ostan jo nyt vuodessa reilusti yli 200 euron edestä musiikkia pelkästään iTunesista.

Tänään luin, että Nokia vielä poistaa suojaukset Ovi Music -palvelustaan vuoden vaihteessa. Olin jo melkein kaupan ovenkahvassa kiinni, kunnes tästä Talouselämän artikkelista luin, että suojaus ei vielä poistu CWM-tuotteista.

Heti, jos tulee ilmoitus suojauksen poistosta myös kyseisen tuotteen musiikissa, syön koukun siimoineen päivineen. Tarjous sopii minulle kuin potkulauta kengurulle.

En oikein kyllä vieläkään usko tuota tarjousta todeksi. Jos joku on ostamassa nyt puhelinta tarpeeseen tai lahjaksi, hänen ei kannata harkita muuta vaihtoehtoa, jos puhelimen käyttäjä on vähääkään kiinnostunut musiikista.

[ Aiheeseen liittyen: Mikä tarjous toimii? ]

BTW Hesari kirjoitti, että Isot nettimainokset löivät läpi. Jaa. Löivätkö ne läpi siis sen vuoksi, että mainostajat ovat harhaluuloisina ostaneet sellaisia aikaisempaa enemmän? Tarkoittaako se sitä, että ne tavattoman ärsyttävät lakanat, jotka suljen lukematta, tavoittavat kuluttajia? Kaikkein häiritsevin tapa mainostaa tällä hetkellä, koska en kuitenkaan halua blokata kaikkia mainoksia pois adblockereilla. Koko ruudun peittävät matot ovat helkutista ja sinne joutakoon takaisin ja nopeasti. Tuhlaatte rahojanne mainostajat!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sami. Paljosta jää rahasta kiinni,ettei Jani tule tepsiin. Pistetään hattu kiertään.

Anonyymi kirjoitti...

Ilves ilmeisesti julkaisee huomenna uusia pelaajia tai pelaajan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän Aatu Hämäläinen vienyt ne hiluset, mitkä Jamppaan olisi uhrattu. Ratkaisun järkevyydestä voikin keskustella hieman pidempään.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkos viimeisin Anonyymi uskoo, että Hämäläiseen on uponnut?

Sami Hurme kirjoitti...

Ihan loistava HIFKn töllömainos! Onkohan se tuubissa?