keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Toimintakertomus 2009

M&M Kuntotalon toimintakertomus löytyy taas perinteiseen tapaan kotisivuiltamme. Käy lukemassa, jos aihe kiinnostaa.

Me teimme yrityshistoriamme parhaimman tuloksen. Siitä menee iso kiitos ensisijaisesti jokaiselle työntekijällemme. Kiitän Teitä vielä erikseen, kun seuraavaksi juhlimme. Kiitos menee myös hallituksemme kyvylle ennakoida ja aavistaa tulevaa.

Tärkeimpiä tässä toiminnassa ovat kuitenkin uskolliset asiakkaat. Ilman Teitä tätäkään juttua ei kirjoitettaisi. Nöyrästi kiitän.

Talouden alamäessä on useinkin hankalaa kasvattaa liikevaihtoa, joten yksi tapa kasvattaa tulosta on tarkkailla kuluja. Me onnistuimme siinä jälleen. Nousukaudella voi onnistua tuurillakin, mutta alamäessä tarvitaan käsijarrua.

Me pohdimme joka päivä sitä, miten me pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme jotain enemmän, ilman että se maksaisi enempää. Toisinaan onnistumme loistavasti, toisinaan huonosti. Onnistumisia on ainakin toistaiseksi ollut enemmän, mutta kyllä se on välillä vaatinut pitkääkin tuijotusta laatikon ulkopuolelle.

Toivomme, että pystymme jatkamaan korkealla asiakastyytyväisyyden tasolla myös jatkossa. Toivotaan, että osaamme pitää myös kulumme aisoissa, jotta mahdolliset asiakashintojen nostot pysyvät yhä maltillisina.

Vaikka media jo lupailee talouden kääntymistä nousuun, kannattaa ehkä vielä hetki pitää suu säkkiä myöden. Tämä on vain oma tuntemus ja sen mukaan me kulutamme.

[ Aiheeseen liittyen: Toimintakertomus 2008 / Toimintakertomus 2007 / Budjetti ]

BTW Tuli ihan kiva yllätys BODY-lehdeltä yrityksemme postilaatikkoon. Saatteessa luki
"...kirjekuoresta löydät myös BODY-lehden uusimman numeron..."
En ole koskaan aikaisemmin selannut kyseistä lehteä. Joskus olen tainnut kuulla, että tuollainen lehti on olemassa. Voin myös sekoittaa johonkin muuhun, mutta se ei nyt ole olennaista. Otin siis lehden mukaan täysistunnolle.

Ihmettelin lehteä selatessa, että miksi jutut tuntuvat niin perin vanhoilta. Toivotetaan hyvää vuotta 2008 ja vastaavaa. Sitten tajusin lehden olevan BODY nro 3, vuodelta 2008.

En usko, että tilaan lehden, jos se on viimeksi ilmestynyt vuoden 2008 alussa. Saatteessahan luki, että kyseessä on uusin numero...

6 kommenttia:

Henry Rankonen kirjoitti...

90 - luvun alusta on tullut luettua ja selattua alan lehtiä. Vuosia on toki ollut väliä. Kyseisen lehden kaksi viimeistä irtonumeroa on tullut ostettua. Mitään uutta lehti ei edusta. Varsinkin artikkelit jotka edustavat fysiologiaa ja jonkin asteista kinetiikkaa ovat olleet pettymys. Varsinkin kirjoittajan tavasta tehdä selventäviä mielikuvia aiheesta. Mutta mutta, kiva juttu kun kakkosolkkarilla menee hyvin.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Kiva, kun voimme olla kakkosolkkari. Olisikohan meistä koskaan ykkösolkkariksi?

On meillä vielä veropuskuria Itäharjun aloitusvuosien tappioista, joten kyllä vielä saa kädet taskussa kävellä, ettei sentit tipu.

Terveempi talous tuo turvaa, kun ei ole lainarasitteita enää. Tämä mahdollistaa taas tuotteemme kehittämisen. Jos yritys tekee tulosta, nähdäkseni aina se on asiakkaiden hyödyksi.

Henry Rankonen kirjoitti...

Ykkösolkkariksi heti kun alkaa näkyä Valioliigaa. Sillä erolla.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Henry,

Olemme yrittäneet. Emme ole ravintola eikä meitä kuulema voi laskea kahvioksikaan, joten kukaan ei saa myydä meille taivaskanavia, joista tulisi "oikeaa ohjelmaa". Myyntioikeudet eivät riitä.

Aina ei kaikkea saa edes rahalla, näköjään...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Mahtaiskohan tuon Urhon saada?

Nyt joku myyjä ottamaan meihin yhteyttä...

Nimetön kirjoitti...

Hola, mielummin Urhoo kiitos :)