tiistai 10. helmikuuta 2009

Madonnan lippuralli

Turun Sanomat kertoi tänään, kuinka työntekijämme Linda Mattsson oli saanut liput Madonnan konserttiin. Jutussa kerrotaan, kuinka Linda oli ollut Wiklundin ulko-oven jonossa ensimmäisenä. Linda oli saapunut jonottamaan lippuja jo kuudelta aamulla. Jutussa kerrotaan, että kuusi ensimmäistä jonossa ollutta sai liput konserttiin.

Totuus oli kuitenkin ihan toinen.

Siitä huolimatta, että Linda oli ensimmäisenä jonossa ja seissyt jonossa aamukuudesta, päästessään sisään Wiklundille, lipputiskin edessä oli jo pitkä jono Wiklundin työntekijöitä.

YKSIKÄÄN WIKLUNDIN EDESSÄ JONOTTANEISTA EI SAANUT LIPUN LIPPUA!

Wiklund oli asiakaspalvelu mielessään asettanut henkilökuntansa etuoikeutettuun asemaan. Henkilökunta pääsi jonottamaan tiskin taakse jo hyvissä ajoin ennen ulko-ovien avautumista. Ulkona jonottaneet asiakkaat ja Madonna-fanit jäivät armotta nuolemaan näppejään.

Miten ihmeessä Wiklund voi toimia tällä tavalla? Onko tämä hyvää asiakaspalvelua? Olisiko etuosto-oikeuden pystynyt tekemään siten, että ulkona värjöttäneet ihmiset eivät tietäisi asiaa?

Aikamoinen härdelli saatiin Suomeen Madonna-hysteriasta. Ja vielä keskellä lamaa...

[ Aiheeseen liittyen: ASIAKASPALVELU ]

BTW Huomenna Malmöseen. Nyt on ihan pakko mennä katsomaan, millainen hulabaloo siellä oikein on. Seuraavaan kotimatsiin, perjantaina, odotetaan yli 10.000 katsojaa. Jos Nya Malmö voittaa huomisen Bofors-ottelun vieraissa, halli voi jopa olla loppuun myyty perjantaina!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hävytöntä toimintaa Wiklundilta. Toivottavasti joku toimittajista ja myös lippupalvelu puuttuu tähän. Onko tosiaan henkilökunnalla etuoikeus lippuihin?

Anonyymi kirjoitti...

Maailman sivu on tehty sitä, että lipunmyyjät laittavat tietyn määrän lippuja jemmaan ystäville ja kylänmiehille. Tämä toiminta menee kuitenkin hävyttömyydessään ihan uudelle tasolle. Asiakasomistajuus kannattaa...

Eikö ketään muuta häiritse, että lipunmyyntifirmojen nimet sotketaan jatkuvasti keskenään?

Käsittääkseni Lippupiste toimi Madonnan lippujen myyjänä. Silti tänään on monessa eri tuutissa Turun paikallisia radiokanavia myöten valiteltu, miten Lippupalvelu sössi lipunmyynnin totaalisesti. Hemmetin huonoa mainosta väärälle firmalle.

Luulisi Lippupalvelun älähtävän aiheesta, vertauksena vaikka Suomi Soffa ja Suomen Soffa ja Sisustus Oy:n (ex Koti Idea) konkurssi.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä uskomatonta toimintaa... Varmasti olisin ollu raivona!
Kolmen tunnin pakkasessa seisomisen jälkeen sisällä odottaakin juuri paikalle saapunutta henkilökuntaa jonon kärjessä!!!
Ja tosiaan harmillista toi lippupisteen ja lippupalvelun sekottaminen...

Sami Hurme kirjoitti...

Tunnettavuudessa on hyötynsä ja haittansa. Kaikki lippuja myyvät paikat tulevat aika pitkään olemaan "Lippupalvelun" pisteitä, huolimatta siitä, mikä firma lipun oikeasti myy.

Lippupalvelu sai aika pitkään dominoida markkinoitamme. Nyt siitä joutuu maksamaan, vaikka muut töpeksivät.

Miksi Wiklund teki tuolla tavalla? Lippujen syrjään laittamisen henkilökunnalle olisi voinut tehdä myös fiksusti. Toivottavasti kyseinen henkilökunta ei nyt rahasta lipuilla...

Anonyymi kirjoitti...

Wiklund hyvittäköön Lindalle ja serkuksille liput hyvän tahdon eleenä ja henkilökunnalle uudet ohjeistukset vastaavasta toiminnasta. Työaikana ei osteta vaan kaffe- ja ruokatauolla jonottamaan.

Jari Nikkola kirjoitti...

Melko tökerösti hoidettu homma jos kuvaus pitää paikkansa. Kyllä ne "omien" liput saa syrjään sieltä hiukan vähemmällä porullakin. Ihmettelen miten yksinkertainen asia saadaan näin huolellisesti solmuun.

Mutta onko tämä uutta? Turkuhallissa ihmisten on vaikeaa ehtiä näkemään TPS:n pelaavan 1. erän alussa jos erehtyvät ostamaan/ jonottamaan tikettinsä hallin oman lipputoimiston kautta. Tämä siis olosuhteissa, jotka ovat n. 30% hallin kapasiteetista.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa uskomaton juttu. Ostopoikottiin koko tavaratalo.

Luulisi jo johdonkin älähtävän asiasta henkilökunnalle vai oliko koko johtokin jonottamassa lippuja?

Sami Hurme kirjoitti...

Näin OT:nä on ihan pakko linkittää tällainen.

Toskalan parasta antia...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan helmi joke Veskulta.

Anonyymi kirjoitti...

Koko jutusta jäi mieleen se, että oli pakkasta. Juhani Tamminen vaati junnuja ulkojäille höntsäämään, joten ilmeisesti mies tilasi kolleegaltaan taivaan valtatuolissa kotikaupunkiinsa pakkasta.

Wiklund hoiti sisäpiirin kähminnä todella huonosti. Asiakkaita voi kusettaa fiksustikin. Annan Wikkelle silti anteeksi, koska nuoruuden DDR:ssä heidän jouluikkuna toi valoa elämään...

Malmössö Percy on luvannut antaa 103 miljoonan lainansa anteeksi, mikäli seura yhtiöitetään. Tiesittekö, että Ruotsissa kiekkoseurat ovat edelleen rekisteröityjä yhdistyksiä?

Aika jännä juttu siihen nähden, että puhelevat Euroopan liigoista ja muista isoista asioista. Mitähän mieltä seurojen omistajat ovat, siis nämä seurojen jäsenet, jotka oikeita omistajia ovat?

Madonnalla on uusi brasilialainen boytoy, kun baseballisti Rodriquesin maila olikin steroideilla pumpattu. Ennen Suomen keikkaa Maddy ehtii vielä Angelina Jolien kanssa käymään Afrikassa adoptoimassa pari lasta. Tasapainoista menoa viisikymppiseltä.

Anonyymi kirjoitti...

Malmö voittoon jatkoajalla. Punahaukat rulettaa. Tietysti myös otsikkohaukka Hietarinta, mutta se onkin jo eri asia.

Sami Hurme kirjoitti...

Tuli ajettua ilman pit stoppia Tukholmasta Malmöseen...

Huomiseen peliin ei saa enää mistään lippuja. Kaikki mahdolliset paikat on myyty jo ennakkoon loppuun. Hienoa ja samalla niin tavattoman uskomatonta.

Lupaan kuvata tunnelmaa ja välittää sitä myös lukijoille.

Jari Nikkola kirjoitti...

Sami, simppeli slideshow tallentaa tunnelmia paremmin kuin hyvin. Eli kuuluisa festarikamera föliin tai kännykällä räpsimään tunnelmia. Bloggerista löytyy leluja kuvien julkistamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Malmön täpötäysi halli osoittaa, että ihmiset ovat tietysti laumaeläimiä, mutta myös sen, että hienot stoorit sytyttävät. Joukkue oli pöhöttynyt ja tylsä, mutta kriisin jälkeen herttainen altavastaaja, jonka tukena on hienoa olla.
Seuran suunnalta tämä ilmiö ei tietenkään ollut suunniteltu, mutta sekin olisi mahdollista. Tepsi yritti nuorella ja rohkealla sen ensimmäisen talouskriisin jälkeen, mutta jotenkin homman punainen lanka katosi joulun kulmilla.
Koutsi alkoi haukkumaan julkisesti näitä nuoria, hankittiin vanhoja ja väsyneitä jne.
Jännä nähdä, miten pitkään Malmö-ilmiö jatkuu ja ennen kaikkea, miten seura reagoi ensi kauteen? Jatketaanko nuorella ja rohkealla miehistöllä tyytymällä samalla alasarjatasoon?