keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Tilastotietoa

Tätä blogia lukee keskimäärin sata ihmistä päivässä. Joo-o, siis yhden päivän aikana. Eniten lukijoita on ollut 137 yhden päivän aikana, 18.1.2008.

Olen bloggaillut vajaan vuoden ja tuo lukijoiden määrä, siis sen suuruus, hieman yllättää. Eihän minulla ole koskaan edes mitään sanottavaa, pelkkiä aivomyrskyjä, jotka ovat nyt parin viikon ajan olleet vähemmällä sitkeän flunssan vuoksi.

Tutkitusti tämän blogin lukijoista 57% ovat mielestään ylipainoisia ja 23% ovat kuntoilun tarpeessa. 4% lukijoista autoilee liikaa ja 14% haluaisi lopettaa tupakoinnin.

Näin ainakin, jos uskomme vuoden alusta asti käynnissä ollutta kyselyä, joka nyt vihdoinkin päättyi. Virhemarginaali lienee huima, mutta uskon silti vain lukuihin. Mutu on mutua ja tuo on tutkittua faktaa. Todista se vääräksi!

Tutkimuksesta voisi vielä vetää sen johtopäätöksen, että 28%:lla lukijoista on vaikeuksia pitää lupauksiaan, koska eivät tehneet mitään uuden vuoden lupausta.

Lukijat ovat siis ihan tyypillisiä suomalaisia.

Seuraavaksi otetaan taas kantaa, kunhan ajatukset selvenevät ja läpiveto loppuu siirtoikkunoiden sulkeutuessa...

P.S. Unohtui mainita, että Malmöllä on tänään Iso Peli.
P.P.S Ja tässä vielä otsikon mukaista Malmö - Leksand -tilastointia.

4 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Olenpas minä kaffella tämän(kin) asian kanssa.

Eli. Moniko Allsvenskanin jengeistä nousee/ karsii runkosarjan päätteeksi Elitserieniin ja millä systeemillä? Karsitaanko/ noustaanko suoraan vai onko sarjalla oma play off ensin?

Malmö lienee tämänhetkisessä valossa runkosarjan 2. kun isoihin peleihin lähdetään?

Kunto Kortilla kirjoitti...

Eiköhän se ollut niin, että Kvalserieen pääsee Allsvenskanin kolme ensimmäistä suoraan ja neljä seuraavaa karsii vielä yhdestä paikasta. Elitserienistä joutuu Kvalserieniin kaksi viimeistä. Ne kuusi joukkuetta pelaa kaksinkertaisen sarjan ja kaksi parasta jatkaa Elitserienissä.

Korjatkaa, jos muistan väärin, kun en jaksa nyt tarkistaa...

Hyvä mahdollisuus mille tahansa hyvälle Allsvenskanin joukkueelle nousta Elitserieniin. Voisi olla hyvä systeemin myös täällä...

Jari Nikkola kirjoitti...

Ei huono idea. Kaksi SM-liigan jumbojoukkuetta karsintaan, jossa mukana myös neljä parasta Mestis-porukkaa. Kaksinkertainen sarja ja kaksi parasta liigaan seuraavaksi kaudeksi.

Urheilullisesti jotenkin noin mutta entä businesswise? Menee hankalaksi. TPS esimerkiksi olisi organisaationa nurin heti jos sarjataso vaihtuisi. Sarjan sulkiolemisilla on tämäkin puolensa.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Niin, tuohan on se peruskysymys. Onko jääkiekko ensisijaisesti kilpaurheilua vai liiketoimintaa?

Jos sen halutaan olevan ensisijaisesti kilpaurheilua, sarjaa ei voida sulkea, vaan tulisi mennä esimerkiksi ruotsalaiseen systeemiin, jota myös minä pidän aika hyvänä.

Jos sen halutaan olla ensisijaisesti tervettä liiketoimintaa, tulee sarja ehdottomasti sulkea. Tällöin mahdollisuutensa menettänyt joukkue voi realisoida sen mitä sillä kaudella vielä voi ja sitä kautta parantaa taloudellista terveyttään.

Ajatusten yhdistäminen on haasteellista.