tiistai 6. huhtikuuta 2010

Parhaimmat Omaohjaajat™

Olemme oikealla tiellä. Tavoitteemme on ollut rakentaa Suomen paras kuntokeskus. Nyt olemme saaneet yhden osa-alueen tuolle tasolle.

M&M Kuntotalon Omaohjaajat ovat saaneet CMS-klubien parhaimmat arvosanat klubien Omaohjaajia koskevassa laadunseurantatutkimuksessamme. Tutkimukset tekee klubeille Information Partners Oy.

Olemme vuosia saaneet tutkimuksessa tasaisesti 8.7 ja 8.8 keskiarvoja. Nyt tulokseksemme kirjattiin 9.3. Hurja parannus aikaisemmista vuosista.

Olen aavistellut, että Omaohjaajamme ovat saaneet viime syksystä alkaen toteutettua sen, mitä olen halunnut. Olen ylpeä heidän saavutuksestaan ja varsinkin siitä, että minun ei tarvitse lainkaan valvoa Omaohjaajiemme tekemisiä. He ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia hoitamalla tonttinsa esimerkillisesti.

Tämä on taas itselleni hyvä esimerkki siitä, että kun annat vastuuta, saat vastuuta. Tälle tiimillemme omatoimisuus tuntuu tuovan heidän parhaat piirteensä esiin. Mikrojohtaminen ei tuskin koskaan johda mihinkään toivottuun tulokseen.

Vielä merkittävämpää saavutuksesta tekee se, että parhaimman Omaohjaajan tittelin jakavat meidän Omaohjaajista, Heli ja Jaana, Merjan ja Hannamarin hengittäessä niskaan.

Onnittelut CMS-klubien parhaimmalle Omaohjaajatiimille!


Toivottavasti me muut pystymme samaan.

[ Aiheeseen liittyen: Suomen paras kuntokeskus / Hire the American Dream / Kuinka hyvä haluat olla?]

BTW Vaikka et olisikaan M&M Kuntotalon jäsen, voit ostaa CMS-klubien parhaimmaksi arvostettujen Omaohjaajiemme personal trainer palveluja. He auttavat jo nyt monia muiden keskuksien asiakkaita kohti parempia tuloksia. Mikäli Omaohjaajiemme paketit kiinnostavat, lähetä yhteystietosi numeroon 050- 590 1428 ja me annamme 50 euron starttirahan, jonka voit käyttää Omaohjaajiemme Personal Trainer -paketteihin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon. Tämä on varmasti se osa-alue jolla kuntosali eniten eroaa "kotiharjoittelusta". Kotiin voi hankkia laitteita ym. mutta osaaminen ja motivointi onkin jo isomman työn takana.

Sami Hurme kirjoitti...

Pitänee paikaansa. Tuon vuoksi myymme Omaohjaajapalveluamme myös muille kuin salimme asiakkaille.

petri kirjoitti...

Onneksi olkoon.

Omakohtaisena kokemuksena tuo ohjaajajärjestelmä on vähintäänkin pitänyt minut kuntosaliurheilussa kiinni, vaikka ajoittain on takkuillutkin todella isosti.

9.3 on mahtava keskiarvo, mutta kun kyseessä on ystävällinen, ammattitaitoinen ja asiakasta kuunteleva ohjaaja, niin tuokin on mielestäni hieman alakanttiin arvioitu. Parannettavaa en yksinkertaisesti keksi.

Sami Hurme kirjoitti...

Petri,

Minä keksin muutaman parannuksen. Katsotaan, onnistummeko.