torstai 19. marraskuuta 2009

Seksiä, murhia ja petoksia

Niistä Jenkilässä asuvat ainakin Etelä Floridassa puhuivat pari viimeistä viikkoa. Ei siis mitään uutta eikä ihmeellistä.

Suurinta kuohuntaa tuntui olevan Miss USA –kisoissa kohahduttanut, erittäin konservatiiviseksi naapurin tytöksi esittäytynyt Carrie Prejean. Aikuisviihdeyhtiö Vivid pitää tällä hetkellä hallussaan missin seksivideoita, jotka hän teki taannoiselle poikaystävälleen. Seksiä sisältäviä sooloiluja on peräti kahdeksan videota ja kuviakin löytyy kymmeniä.

Naapurintyttö-imago sai aika toisenlaisen käänteen, joskin tuota käsitettähän on jo käännelty aikuisviihteessä aikaisemminkin. Nyt termi taisi saada kasvot.

Jos ja kun filmit julkaistaan, Vivid povaa niistä kaikkien aikojen myydyimpiä filmejä. En ihmettele. Miss USA –kisojen finalisti pornotähtenä. Monen punaniskajenkin päiväuni toteutuu. Ehkä myös monen muunkin.

Tällä hetkellä Vividin tarjous on miljoona taalaa.
Kursiivi
Ai niin. Tuo kaikki tuli julki juuri sopivasti kirjan julkaisun alla. Larry King oli myös inappropriate, josta tuli hetkeksi muotisana.

Kirjoista puheen ollen, Andre Agassi käväisi Etelä Floridassakin promoamassa kirjaansa. Nimikirjoituksella varustetun kappaleen sai suosimastani kirjakaupasta, Books-A-Million, joka on Sawgrass Mills –ostoskeskuksessa. Kirjasta lisää myöhemmin omassa blogissaan.

Fort Hoodin ampumavälikohtaus oli uutisissa päivittäin kaikessa kauheudessaan. Syyllisiä etsitään taas muista kuin ampujasta. Murhat ovat kuitenkin aika arkipäivää paikallisuutisissakin. 9/11 suunnittelijoiksi epäiltyjäkin ollaan tuomassa oikeuteen New Yorkissa. Paljon puolesta ja vastaan.

Maddoffin omaisuutta oli kaupan, jotta pyramidipetoksen uhreille saadaan edes vähän lohtua. Maddoffin veneet huutokaupattiin tiistaina Ft. Lauderdalessa. Pelkästään päästäkseen huutamaan veneistä, piti maksaa 100.000 taalan varaus huutokaupanpitäjälle. En maksanut.

Vastaavaa petosvyyhtiä epäillään nyt tapahtuneen Etelä Floridassa, jossa erittäin tunnettu laki- ja liikemies on tutkinnan kohteena vastaavanlaisesta pyramidipetoksesta. Saa myös nähdä, mitä AIG:n kasasta vielä kaivetaan esiin. Se tunkio taitaa vasta alkaa haisemaan kunnolla.

Presidenttipelissä ulos jäänyt Sarah Palin oli myös otsikoissa milloin mistäkin. Kuinka ollakaan, juuri kirjanjulkistamisen alla. Lapsenlapsen hylkiö isä esitteli kalleuksiaan Palinin kiusaksi Playgirlin kuvauksissa, Newsweek julkaisi seksistisen kansikuvan Sarahista shortseissa, tuosta ultrakonservatiivisesta leidistä ja kirjankin kerrotaan sisältävän valheita. Niin ne aina.

Sarah Palin kävi valittamassa kaikissa mahdollisissa ohjelmissa, kuinka media ei jätä häntä rauhaan. Illalla hän toivoi, että ainakin lapset jätetään mediapelin ulkopuolella, mutta aamulla hän oli taas lasten kanssa keskusteluohjelmassa. Ota näistä selvää.

Talous ei näytä vielä merkkejä paremmasta. Tarjoukset ovat suuremmat kuin koskaan. Turistina oli kiva tehdä todella edullisia ostoksia. Jos halusi syödä halvalla, se onnistui missä tahansa pikaruokapaikassa. Kaikilla on taalan hampurilaiset ja vitosen ateriat. Mäkkärissä tavallinen hampurilainen maksoi keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 39 senttiä ja juustohampurilainen 49 senttiä. Järjetön hintakilpailu.

Wal-Mart tulee olemaan syksyn voittaja. Lupaavat kaikki myymänsä tuotteet muita halvemmalla. Jos jollain on mainos, jossa Wal-Martissa myytävä tuote on halvempi, sen saa Wal-Martista samaan hintaan. Tässä taloustilanteessa tuo houkuttelee amerikkalaisia entistä enemmän.

Kiitospäivän jälkeinen Musta Perjantai voi olla aika hullua. Tästä lisää myöhemmin omassa blogissa.

[ Aiheeseen liittyen: Floridaan? ]

BTW Nyt lentokentälle kohti pirteää suomalaista syyskeliä. Kyllä täällä lämmittelisi pidempäänkin, mutta eihän maaliskuuhun ole enää pitkä aika. Ei muuta kuin geeliä ja vastatuuleen...

14 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tule Sami pian, pelastamaan TPS.Nyt tarvitaan sponssejen apuja, että saadaan joukkuetta vaihdettua. Eikö se "Jamppa" palaisi kotiin.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Kyllä katse täytyy olla muissa kuin sponsseissa. Siltä se ainakin näyttää Miamin kentältä katsottuna.

Kevääseen on ikävä kyllä tai onneksi vielä aikaa. Riippuu siitä mitä odottaa.

Minä odotan sitä ilmoitusta, että joku suomalainen joukkue pelaa KHL:ssä. Siinä on mahdollisesti tulevaisuus eurolätkässä...

Nimetön kirjoitti...

Olisiko TPS, joka lähtee. Jostain vaan pitää pelkkänä peruskannattajana apua pyytää. Ulkomaan avut , paitsi Plihal, menevät pelillisesti koko ajan alaspäin. Kohta turkuhalli kumisee jälleen tyhjyttään. Tämän takia jotain on seuran tehtävä . Vai pelataanko kausi samoilla äijillä, ja katsotaan paljonko tulee takkiin. Peruspakkiahan tuo joukkue kaipaa,tyyliin Jan Platil , joka muuteen on nyt vapailla markkinoilla. Seuran palauteosioon olen myös kirjoitellut. Kiitos jos luit . P.S. Ei tämä ole mitään henkilökohtaista.

Jari Nikkola kirjoitti...

Jos vähän liioitellaan, KHL:ssä pelaava Kazan laittoi juuri Lukolle TPS:n pelaajabudjetin suuruisen joululahjan tilille (siirtoraha + Tellqvist) plus Vehaselle bonuksena mahtiluokan liksan. Tämä jättisatsaus vain siksi, että saatiin hankittua yksi lisäpelaaja rinkiin.

Voi olla, että TPS:llä ei ole hauista menestyä tälläisissä leikeissä, jos talous ei tahdo kestää SM-liigaakaan. Puhumattakaan siitä, että joukkue olisi rajusti alirakennettu Venäjän liigan tarpeisiin myös urheilullisesti em. syistä. Eli ei Turku välttämättä ihan ensimmäinen kohde KHL:n ekspansiolle ole.

Tietysti yhteistyösopimuksissa, TV-sopimuksissa jne. saattaisi alkaa uusi aikakausi KHL-näköalan kautta mutta siihen päivään lienee mustavalkoisissa vielä matkaa. Oma paja pitäisi laittaa kuntoon ennen Euroopan ostamista.

Nimetön kirjoitti...

Nyt huhutaan Malmöta ja Leksandia myös KHLään.

Nimetön kirjoitti...

Jos saletti myyntimenestys Bob Hope Game ryssitään noin totaalisesti markkinoinnin ja myynnin suhteen, niin kyllä korkein mahdollinen sarjataso organisaationa on S/M-liiga.

Homma on Kai Suikkasen varassa, eikä hänellä ole sopimusta jatkoon. Matti Alatalo ei jatka Oulussa, joten mahdollisuudet pitää tärkein tappi veneessä eivät ole kovinkaan hyvät.

Jamppa on hyvä vaihtoehto ensi kauden mokkeksi. Ortio oppipojaksi siihen viereen. Btw, Jamppa pelasi pari päivää sitten pitkästä aikaa ja valittiin kentän parhaaksi eli koppi tuntuu edelleen tarttuvan, vaikka vaikeaa on ollutkin.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Jampan voisi hyvinkin saada Turkuun, ehkä jopa pidemmällä paketilla. Voisi mahdollisesti olla jotain annettavaa juniorimaalivahdeillekin.

KHL on mahdollisuus. Esimerkiksi Malmössä on resurssit olemassa, kuten Tukholmassa. Liittyminen KHL:ään voi olla riskittömämpi kokonaisuus kuin Elitserieniin yrittäminen.

Lätkä tarvitsee jotain uutta ja tuo voi monelle paikkakunnalle juuri se oikea lääke tuotteen houkuttelevuuden parantamiseksi.

Jotain täällä meilläkin täytyy tehdä...

Nimetön kirjoitti...

Jos Janin saisi tänne . Kausari olisi äkkiä taskussa. Mielummin pian. Kaveri tuntuu olevan kondiksessa. Paljonko Malmölle pitäisi maksaa. Noh, eihän se sieltä irtoa ,kun alkaa peli kulkea, harmi.

Nimetön kirjoitti...

Sami , jos Janin tänne saat, nuolen kenkäsi. Pelipaita lähtee pukinkontissa kummipojalle.

Nimetön kirjoitti...

Yhdeltä Anonyymiltä toiselle:
"Jos saletti myyntimenestys Bob Hope Game ryssitään noin totaalisesti markkinoinnin ja myynnin suhteen..."

Voitko sanoa miten se JYP-peli on saletti myyntimenestys?

Nimetön kirjoitti...

Jani kotiin ja heti. Vaatii Tepsin faniryhmä.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Nuolen kyllä omat kenkäni ja takamukseni.

Tämä kausi Jampalla taitaa mennä Malmössä, mutta tosiaan, ensi kausi ja jatko on auki...

Nimetön kirjoitti...

Kun halli on keväällä loppuunmyyty ja vastustajan koutsin kommentit nousevat kansallisesti otsikoihin, niin siinä on ehdottomasti ainekset suureen myyntiin seuraavan kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, mikäli asia hoidetaan oikein.

Mestarijoukkueella on tietysti oma vetovoimansa, mutta Ripa Dufva oikein "pilkattuna" tuo tamimaisen responsin.

Mutta eihän Tepsi ottanut playoffsien aikana edes kausikorttisitoomuksia, vaan odotettiin kaksi kuukautta huuman laskemista, joten Bob Hopen missaaminen oli vain jatkumoa tähän kyvyttömyyteen rakentaa hypeä edes valmiilla palikoilla.

Kun tilaisuus tuijottaa sinua silmiin, mutta et sitä näe, niin silloin olet väärässä paikassa. Piste.

Nimetön kirjoitti...

Saas nähdä. Taitaa tepsissä tulla sitten muutoksia rosteriin. Näin kuulin eilen.