keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Puutalo Portsassa

Oletko haaveillut omasta puutaloasunnosta Turun parhaalla asuinalueella?
Portsa on kuin postikortti. Kesällä kuin satujen Melukylä tai Puolenhehtaarin metsä ja talvella kuin joulukortti. Pihat ovat hyvin hoidettuja, persoonallisia ja rakastettuja. Talot värikkäitä ja täynnä iloisia ja boheemeja kansalaisia. Suuri Unelma täyttyi kun itse pääsi muuttamaan tänne piparkakkupuutaloon. Tää o sitä kaikkee airoint tois pual jokkee!
Kohta on tulossa myyntiin 88,5 neliön, hyväkuntoinen puutaloasunto Portsasta, erinomaisesta taloyhtiöstä. Kahdessa kerroksessa oleva asunto on osoitteessa Puutarhakatu 37 a 3.

Asunto sopii loistavasti esimerkiksi nuorelle parille, koska asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja suuret, avoimet huoneet sekä poikkeuksellisesti oma terassi, johon mahtuu isokin grilli. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin yli kaksi metriä leveä sänky.Keittiön koneet on uusittu 1998. Pesutiloissa ja saunassa on lattialämmitys.

Rakennuksen käyttöönottovuosi on 1985, jolloin koko talo on rakennettu käytännössä kivijalasta lähtien uudelleen, siten että osa runkohirsistä on kuitenkin säilytetty.

Yhtiövastike on ainoastaan 1,50 euroa/neliö, joka on yksi Portsan alhaisimmista. Alhaisesta vastikkeesta huolimatta, yhtiö on hyvin hoidettu. Pihan yhteinen grillikatos uusitaan tänä kesänä kokonaan, aikaisemmin maksetuilla vastikevaroilla.
Velaton myyntihinta on 2.030 euroa/neliö, eli 179.655 euroa.

Voit myös vuokrata asunnon. Vuokra on 9,00 euroa / neliö, eli 796,50 euroa. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Takuuvuokra 2kk ja vuokra-aika minimissään kolme kuukautta.

Mikäli olet kiinnostunut asunnosta, tilaa lisätietoja ja/tai sovi esittelystä olemalla suoraan yhteydessä omistajaan, numeroon 050 590 1420 tai sami.hurme@mmkuntotalo.com.

BTW Tämä on muuten mainos ja ihan oikea sellainen. Ihan surutta hyödynnän tätäkin mediaa oman edun tavoitteluun. Toivottavasti kiinnostuit kohteesta tai jos tiedät kaverin, joka haluaisi muuttaa Portsaan, anna hänelle vinkki. Kiitos!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No perskules. Kai sitä voi omaa blogiaan käyttää niin kuin haluaa. Vastuu on kuitenkin lukijalla.

Anonyymi kirjoitti...

Autopaikka ? Onko pihalla vai joutuuko jättämään kadun varteen ?

Sami Hurme kirjoitti...

Autopaikkoja on pihalla kuusi kappaletta. Tällä hetkellä yksi niistä on myynnissä olevan huoneiston käytössä.

Yksi naapuri on ilmaissut kiinnostuksen autopaikkaan, mutta tiettävästi hänellä ei ole autoa tällä hetkellä. Muita paikasta kiinnostuneita ei ole tiedossa.

Taloyhtiön hallitus jakaa vapautuvat autopaikat parhaaksi katsomallaan tavalla. Pihalla oleva parkkipaikka ei automaattisesti siirry asunnon myynnin yhteydessä uudelle omistajalle.

Sami Hurme kirjoitti...

Asunto on nyt vuokrattu.

Sami Hurme kirjoitti...

Myynnissä taas! Tarjoa, jos kiinnostaa:

sami.hurme(a)kotikone.fi