keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Ei ole Kouvola

Halifax ei ole kuin Kouvola. Se ei ole Kanadan kouvola, eika edes Pohjois-Amerikan kouvola. Se on Halifax. Lahes 400.000 asukkaan yhteiso. Jos joku vaittaa paikkaa kouvolaksi, ei ole koskaan edes kaynyt Kouvolassa.

Kouvollassa ei ole koskaan ollut nain paljon vakea.

Ylitettiin tanaa uutiskynnyskin Suomessa. Eilen voitettiin ottelu ja tanaan havitiin hieman vahvistetulle paikalliselle joukkueelle. Huomenna jatketaan ja otetaan voitto kohti jatkopeleja.

Kanada-Usa peli oli jannitysnaytelma vailla vertaa. Laitan kuvakollaassin Facebookkiin, kun palaan retkelta. Suomi-Norja pelista ei juurikaan jaanyt kommentoitavaa.

Tanaan kaytiin ennen pelia hieman ostoksilla ja huomenna olisi tarkoitus lahtea aamutoimien jalkeen seilaamaan lautalla vastarannalle. Eikohan siitakin saada muutama kuva ainakin Facebookkiin.

Ja hei. Tama ei ole Jenkkila vaan Kanukkila...

Rootsin asuja on jo kassit taynna...

BTW Sattaa olla, etta Finnair ilmoittaa positiivisen tulosvaroituksen. Charterlennon juomat loppuivat kesken lennon. Yksi henkilokuntaan kuuluvista kertoi olleensa yhtion palveluksessa 34 vuotta ja nyt oli eka kerta kun kaikki juomat loppuivat kesken lennon...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuulostaa sellaiselta reissulta, jolla minäkin haluaisin olla mukana, ainakin sinä kuuluisana kärpäsenä katossa :-) tai tässä tapauksessa lentokoneessa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Onko Martti Jarkko mukana TPS:n ikämiesjoukkueessa siellä? Jos on, voisitko Sami kysyä miten Mara aikoo viettää 80-vuotisjuhliaan syksyllä?

Vrt. http://nikkolamedia.blogspot.com/2008/05/martti-jarkko-1940-luvun-tykki.html

Nesteytys tuntuu porukalla olevan kunnossa.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Mara ei ole mukana. Taisi luulla, etta taalla ei saa kavella puukengilla. Olemme yrittaneet kuitenkin muistaa olla kaikkiin rinkiin kuuluviin yhteydessa aina iltaisin.

Se on kuitenkin niin mukavaa herata puheluun Halifaxista, josta kysytaan, onko tyyny hyvin...

Eiko Maralla ole 100-vuotistaitelijajuhlatkin pian lahella?

Oltiin muuten eilen koko porukka lobsterilla ja tanaan syotiin Lobsterit uudelleen, 2-1, ja olemme jatkopeleissa. Vastaan tulee joukkue, jonka kanssa rahisimme eilen.

Poyta oli aika rouhee, kun siihen kannettiin 22kpl hummereita. (ei niita autoja!)

Eli tanssi jatkuu huomenna ja karpaset hatistellaan katosta...

Turun Tarzan kirjoitti...

Näin tänään ma 12.5. kuvanne lehdessä enkä nyt yhtään ihmettele, että juomat loppui...

Terveisiä vaan Masille ja Vodelle Tarzanilta. Oltiin kauppiksessa samalla luokalla