tiistai 1. huhtikuuta 2008

Olipa peli!

Todellinen kärkikamppailu Kvalserienissä. Malmö sai jopa pelata välillä tuomaria vastaan, mutta vei kuitenkin tuon maali-iloittelun nimiinsä. Brynäsin viidestä maalista neljä tehtiin ylivoimalla, joista vielä kaksi kahden miehen ylivoimalla.

1-0 (02.08) Tomas Wallgren (F Banham) 5/4
2-0 (02.17) Marcus Paulsson (D Casselståhl)
2-1 (05.47) Mikael Lind (P Brendl, J Hietanen)
3-1 (17.21) Mikael Wahlberg (F Banham, C Söderberg)
3-2 (33.16) Daniel Hermansson (P Brendl, T Sjödin) 5/4
3-3 (38.42) Pavel Brendl (J Hietanen) 5/3
4-3 (44.31) Lasse Pirjetä (J Björk)
4-4 (45.33) Pavel Brendl (M Hansen) 5/4
5-4 (48.06) Frank Banham (M Wahlberg)
5-5 (53.57) Tommy Sjödin (M Hansen, P Brendl) 5/3
6-5 (57.15) Mikko Eloranta (V Nieminen, L Pirjetä) 5/4
7-5 (59.27) Carl Söderberg (F Eriksson, M Wahlberg) 5/6
Skott: 21-26 (7-10, 5-7, 9-9)
Utv: MR: 9x2 BIF: 5x2
Domare: Robert Lahti, Västerås
Publik: 5673

Malmö nykäisi viiden pisteen eron Brynäsiin ja Moraan, jotka ovat nyt tasapisteissä. Brynäs ja Mora pelaavat vastakkain seuraavalla kierroksella, joten ainoastaan toisella on mahdollisuus kuroa eroa umpeen maksimissaan kolmella pisteellä.

Malmöllä on vastassa Västerås, jonka voittotili on vielä avaamatta, mutta jota ei todellakaan ole sen johdosta syytä aliarvioida. Malmön etuna tuossa ottelussa on ainoastaan kotietu.

Leksands ja Rögle taistelevat perjantaina keskenään viimeisestä mahdollisuudesta kahden joukkoon, mutta ei spekuloida vielä tuon enempää. Neljä kierrosta jäljellä, eli 12 pistettä jaossa, jos voittaa loput ottelut...

Lisäsin NHL uutisia tuonne oikeaan reunaan, (mainosten alle tietysti!) jos ne kiinnostavat jotakin. Sieltä tuli poimittua kohtalainen kirjoitus Boston Clobesta, jossa pohditaan NHL uuden sopimuksen vaikutuksia

BTW Tekstareista voidaan olla monta mieltä. Minä olen kuuluisista viesteistä tätä mieltä. Vaikka siellä viesteissä olisi ollut samoja väitteitä, So what! Who cares... ...

13 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Kulille voittomaali (6-5), olenko kuullut tämän laulun joskus aiemminkin? Luulenpa että olen kuullut.

Vieläköhän olisi realistista saada tämä ikimuistoinen kapteeni takaisin Tepsiin joku päivä?

Eikä tämä ole mitään aprillipilaa edes.

Sami Hurme kirjoitti...

Tuohan on tuota aitoa punkkia...[Original: Anti Nowhere League]

Metallicalta aito veto. Hyvä coveri! Voisi jopa luulla omaksi biisiksi...

Soittelin taas tänään kappaletta spinningissä. Suomalaisilla sanoilla voisi jäädä väliin...

Eiköhän Kuli Turussa lopeta.

Anonyymi kirjoitti...

Noi änäriuutiset olivat hyvä lisä blogiin. Ne vaihtuvat näköjään vähän väliä. Toi Incredible Race on hyvä nimi ja hyvää peeärrää änärille: http://network.nationalpost.com/np/blogs/postedsports/archive/2008/04/01/nhl-2008-s-incredible-race-continues-tonight.aspx

Anonyymi kirjoitti...

Neljä sekuntia ennen Kulin voittomaalia saman kylän poika Janne "Hapa" Hauhtonen sai korkeasta mailasta kakkosen eli Hapa osallistui Malmön talkoisiin. Toki vahingossa.

Iso-Lasse oli 10kk sivussa kahden leikkauksen jälkeen, mutta teki aivan uskomattoman paluun. Pinnoja käytännössä joka matsissa ja samalla laiturit (Kuli, Niäminen)alkoivat myös tehoilla.

Vaikka Lasse harjoitteli koko syksyn TuTo:n kanssa Kuppiksella, niin paikallinen media ei ihan jaksanut juttua vääntää.

Ei mitään kritiikkiä mediaa kohtaan, enemmän vain toteamus.

Jari Nikkola kirjoitti...

Iso-Lassen asiaa on sikäli vaikeaa kommentoida koska ei ole yhteistyötä juuri nyt paikallisen median kanssa. Kaiketi tuossa mediahiljaisuudessa kuitenkin näkyy muutama asia aika rujosti. Esim. Tursan homma ei ole juuri mitenkään organisoitua eikä kaupunkilehdet ole nekään olleet kaiketi sitten hereillä. Puhumattakaan siitä, että viime vuosisadan kylmän sodan taktikat vaikuttavat paikallisessa julkaisupelikirjassa edelleen. Etenkin sen isoimman lehtitalon osalta.

Sami Hurme kirjoitti...

Lasselle pitää nostaa hattua. Pitkän tauon jälkeen suuri merkitys Malmön (vielä mahdolliseen) nousuun.

Moni taisi Malmössä epäillä ennen Kvalserienin alkua suomalaisten motivaatiota, mutta karsinnat ovat näyttäneet, että pohkeista löytyy.

Suomalaisten panos on ollut tähän asti aika huikea.

Kaksi voittoa neljästä jäljellä olevasta pelistä ja varma paikka Elitserieniin!

Jari Nikkola kirjoitti...

Jep, Malmön homma on nyt todellakin hyvissä kantimissa. Nousu on omissa käsissä 100%. Ei huono, kauden aikana on tainnut olla vaikeitakin hetkiä.

TuTolle pinnat myös. Kaiken taustasekoilun jälkeen Mestiksen pytty on kova saavutus. Heinoset, Lehkonen ja joukkue juhlikoon saavutusta kaksin käsin mutta ankarasti.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Malmö nousee, niin sehän on Jortten ansiota. Mies on skoutannut aivan simona Tsekin, Marbellan, Ahvenanmaan jne. ja nyt MIF saa olla tyytyväinen löydöistä.

Mihin Midas koskee, niin se muuttuu...

Jari Nikkola kirjoitti...

... aksi! Eli ilman muuta oikein spotattu menestyksen resepti Skånessa. Ennustan pinkeille paidoille la lentolipuille jättimenekkiä loppukevääksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pinkki menee punaisen kanssa hyvin yhteen. Ja usein puoli kahteen.

Tänään, i dag, on vuorossa VIK ja Malmön otettava pakkovoitto. Ei mitään neppailua, vaan maalille saavutaan kovaa ja huonolla tuulella.

Lämmätään läpi mokken patjojen, verkon ja päätylaidan! Prkl.

Anonyymi kirjoitti...

Pojat lämmäsivät patjoihin, mutta ei menny läpi.

Paha tappio. Kenties kohtalokas. Sunnuntaina Mora-puukko vastassa.

Jari Nikkola kirjoitti...

Toi matsi olisi ehdottomasti pitänyt hoitaa, se on totta. Ns. helppo matsi näytti taas vaikeutensa. Toisaalta kaikki on edelleen auki ja mahdollista, Moraa pattiin (kylkeen, selkään?) ja homma on taas askeleen pidemmällä. Kyllä se siitä, finskifemma ja muut!

Anonyymi kirjoitti...

Brendl on tehnyt vain yhdeksän pinnaa viimeisissä kahdessa matsissa.

Varattiin aikanaan neljäntenä änäriin ja yleensä nämä herrat pelaa rapakon toisella puolella. Tätä kaveria ei oikein napannut ja työsulkukaudellakin yhtenä joukkueena oli Jokipojat...

Tsekin Kaitsu Nurminen?