sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Beats and Styles

Kehotan usein ihmisiä käymään konserteissa. On olemassa bändejä, jotka ovat hyviä lavalla ja/tai levyllä tai ei kummassakaan. Konserteissa voi eri bändeihin saada uusia ulottuvuuksia, joskus hyviä ja joskus huonoja.

Olin perjantaina katsomassa orkesteria nimeltään Beats and Styles. Kyllähän tunsin bändin ja biisejä entuudestaan, mutta jostakin syystä se on jäänyt minulla pop-kategoriaan, jota harvemmin tulee mitenkään noteerattua. Hissimusaa.

Ei ollut.

Heti ekasta tahdista näki, että nyt rokataan ja täysillä. Uskomattoman hyvä konsertti. Vanhat tutut (pop)biisit saivat livenä ihan uutta särmää. Jaakko Manninen on nyt todistetusti popin Mike Monroe. Oli ilo katsoa tuota energiaa, joka voi lähteä vain siitä olettamuksesta, että Jaakko, Dj Control, pitää esiintymisestä! (Onhan Mikellä muutakin yhteyksiä bändiin...)

Beats and Styles löytyy jatkossa omasta levyhyllystä ja sitä tullaan soittamaan spinningissä. Kotvan kuluttua julkaistavasta kokoelmalevystä on ehkä hyvä aloittaa.

BTW Jos pidät vauhdista, laske Levin Eturinne pulkalla, siis ylhäältä asti...

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Onko toi pulkkailu edes sallittua?

Kunto Kortilla kirjoitti...

Jaa-a... En tiedä. Mietittiin ihan samaa kun kiivettiin rinnettä ylös.

Ei se ainakaan järkevää ollut.

En ole koskaan aikaisemmin pelännyt pulkan kyydissä.

Riku Saarela kirjoitti...

On tullut tehtyä tää sama temppu...=) Siitä miten sallittua se on niin ei ole mitään tietoa. Täysin järjetön idea kylläkin. Oli paikat hieman kipeät laskun jälkeen. Ei tullut ihan heti mieleen kiivetä uudestaan...