perjantai 14. maaliskuuta 2008

Fiilistä ei voi filmata!


Nykyään osuu enää harvoin silmiin slogan, joka kolahtaa heti. Pari päivää sitten tipahti sähköpostiin FC Interin otteluohjelma.

Fiilistä ei voi filmata! Se osui heti silmään.

LOISTAVAA! Se on just noin.

Otteluohjelman ulkoasu oli muutenkin onnistunut.

Jos ja kun kuulette minun joskus käyttävän tuota lausahdusta sopivassa tilanteessa, tiedätte, mistä olen sen ryöstänyt...

BTW
Jalkapallon SM-pronssi: 981.000 euroa.
Liikevaihdon kasvatus 70%:lla: 981.000 euroa.
Katsojamäärän kasvatus 48%:lla: 981.000 euroa.
Pääsy Mestarien liigaan: Priceless.
There are some things money can´t buy
For everything else there is _______


9 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

FC TPS:n miinus taitaa pienetä ensi tilikaudella kun Mixun (kesken sopimuskauden tapahtuneesta) lähdöstä tulleet rahat näkyvät luvuissa. Ihan ilmaiseksihan kaveria tuskin ulos Turusta päästettiin. Tai ei ainakaan ollut syytä päästää.

Tappiolukema sinänsä taitaa rakentua muualta kuin pelaajasopimuksista tai sarjamenestyksestä? Kaikenlaista infraa on rakennettu seuran ympärille suomalaisittain poikkeuksellisen voimakkaasti investoiden. On omaa lipunmyyntiä, oheismyyntifirmaa ja jopa harjoitushallia. Jos kaikki menee kuten on suunniteltu, jonain päivänä sama infra takoo massia muhkeasti seuralle.

Hiukan eri tilanne siis kuin HC:ssa, joka ei pysty/ halua selkeästi kertomaan mihin rahat vuosi toisensa jälkeen katoavat. Jännättävää on ainoastaan minkä miinuslukeman lätkäpuoli tällä kertaa ilmoittaa ja voitetaanko FC edes tässä tilastossa.

Kunto Kortilla kirjoitti...

Niin, tuon priceless-vitsin takana on nimen omaan tuo tavoite Mestarien liigasta.

Toivottavasti kukaan ei ota tuota ilkeämielisenä. Se ei ollut tarkoitus.

Se on oikeasti priceless, jos tavoite toteutuu 10 vuoden sisään ja miksi ei voisi toteutua, jos tehdään oikeita asioita.

Budjetoidut tappiot ovat AINA hyväksyttäviä, jos ne osataan hallita ja niillä on jokin tarkoitus.

Jos tekee tappiota vuodesta toiseen, pyytämättä ja yllättäen, pitää vähän katsoa, että tehdäänköhän nyt sittenkään niitä oikeita asioita...

Mutta tuota Homeria olen hekotellut monta kertaa...

Kunto Kortilla kirjoitti...

Ja se intercom-priceless -juttu on kanssa hauska...

Jari Nikkola kirjoitti...

Stupid voiceovers! Kyllähän Homerin homma toimii siinä missä futis-Tepsinkin. Ensi kesänä videoskriini Kupittaalla jo, sitä seuraavana uusi päätykatsomo.

Hienoa toimintaa, toivottavasti Inter pysyy matkassa mukana. Sukupolvenvaihdos saattaa olla melko vaikea pala vielä. Onneksi tulevan kesän joukkue vaikuttaa viimekautista paremmalta. Eikä tuo nykyinen markkinointikaan huonoa ole.

Nimetön kirjoitti...

Olette ehkä liian nuoria muistamaan kaveria nimeltä Pekka Nurmio.

Pekka valittiin 15v. Vierumäen (nykyään Pohjola-leiri) pakkina All Starsiin, mikä tänään tarkottaisi agenttien kiinnostusta ja unelmia NHL-sopimuksesta.

Tepsin liigajoukkue halusi miehen mukaan. Kova kundi treenaamaan ja tietysti erinomainen pakki.

Mitä Pekka teki? Valitsi jalkapallon ja nousikin myöhemmin futiksen ykkösjoukkueen mokkeksi. Tuohon aikaan 70-luvulla monet lahjakkaat kiekkoilijat valitsivat jalkapallon.

Ollaanko nyt samassa pisteessä? Lahjakas pelaaja valitsee jalkapallon ennen jääkiekkoa? Ei lainkaan mahdoton ajatus. Ainakaan Turkkusessa.

Sairasen sairaat uhraukset. Litin ja Hyypiän saama hypetys. Paskat talvet (hokin kannalta). Sutelan spedeily.

Syitä on monia.

Vaikea sanoa, miten tulee käymään, mutta jalkapallon vetovoima on kiistatonta ja siinä hokipuoli saa tehdä ihan tosissaan hommia.

Kivien peseminen ei riitä "hommiksi".

Kunto Kortilla kirjoitti...

Tuo skreeni on varmasti hyvä ajatus.

Aina kun olen sattunut käymään futisottelussa, olen kaivannut uusintoja ja hidastuksia hyvistä tilanteista.

Jari Nikkola kirjoitti...

Tuo on totta, että hokilla on (mahdollisesti) edessään kovat ajat. Futis on nousukurssissa, peruskoulu- ja lukioikäiset ovat aivan täpinöissä lajista. Lisäksi salibandy uutena tulokkaana (ja halpana lajina kustannustasoltaan) vie sekin osan harrastajista, muista pikkulajeista puhumattakaan.

Voi olla haasteellista pitää jääkiekko huipputasolla maailmantasollakin ajateltuna. Jonkinlaista asennemuutosta kaivataan ihan niistä medialausunnoista lähtien. TuTossa oli jo erittäin positiivinen tekeminen päällä junnuista edustukseen, sääli että sekin aikakausi päättyi henkilöriitoihin.

Nimetön kirjoitti...

Huhut kertoo Ika Lehkosen vieneen Hauhtosen mukanaan Jokereihin Tepsin nenän edestä?

En tiedä liittyykö aiheeseen, mutta näin "varmalta taholta" kuulin.

TuTo on pihalla kuin perinteinen lintulauta. Orava voi tulla koutsaamaan, mutta ei siellä ole tämän kauden jälkeen yhtään pelaajaa.

Hampurilainen ei halua myydä 40% osuuttaan ja Paksal aikoo säätiöidä oman 60% - revi tästä se winning formula.

Jari Nikkola kirjoitti...

TuTon tulevaisuus tulee olemaan mielenkiintoinen seurata. Mitä tapahtuu todella? Vai tapahtuuko mitään?

Ovatko kaikki toimijat ihan niin suuria guruja kuin annetaan ymmärtää. Entä kuka aikoo käydä Varamiespalvelussa rahaa ja palveluksia pyytämässä. Kyselyihin vastaa toimistoaikana nuorin Heinonen.