lauantai 16. huhtikuuta 2011

Nokiaa jalkoihin

Koska Nokiaa kampitetaan monesta suunnasta, heitän ilmaan ajatuksen, että ehkä Nokia voisikin hetken keskittyä potkuvälineisiin, joilla heitä potkitaan nilkkoihin. Itse asiassa he voisivat hetkeksi palata juurilleen ja valmistaa retrohenkisesti kumisia välineitä, joilla potkia muita jalkoihin.

Kumisaappaat ovat tämän hetken hittituote. Katselin lentokoneeseen mennessä, kun yhdellä selvästi muotitietoisella naisella oli Burberryn kuviolla verhoillut kumisaappaat jalassa. Toivoin, että hän ei istu lähellä ja ota kumppareitaan jalasta koneessa. Tuli armeijamainen haju mieleen. Se on aika miehinen nenänkutittaja.

Kaikilla varteenotettavilla muotitaloilla tuntuu olevan nyt valikoimassaan kumisaappaat. Löytyy Kate Spade'a, Michael Kors'ia, Pradaa, siis ihan kaikki.

Kumpparit ovat kuuminta hottia näköjään myös täällä Floridan auringossa. Täällä ne lienevät todella kuumat, siis ainakin käyttää. Käsittämätöntä, miten joistakin perinteisistä jalkineista voi yhdessä yössä tulla hitit. Niin kävi joskus Hush Puppies -jalkineille jenkeissä ja Reinoilla meillä härmässä. Nyt on kumisaappaiden vuoro. Kuka hemmetti käytti niitä ekaksi ja loi tämän trendin? Hush Puppies lähti uuteen lentoon pienen porukan saattelemina, New Yorkin klubeista. Reinot varmaan Tampereen torilta.

Hunter lienee seuraava UGG jalkinemarkkinoilla. Hunter taitaa nyt olla muotitietoisen The Saapas.

Nokia voisi hyvin olla nyt aallon harjalla ja lanseerata legendaariset kumisaappansa puhelinbrändin alla. Alkuperäisen ja ainoan oikean saappaan lisäksi voisi leikitellä sinisellä värillä ja uudella logolla. En pitäisi lainkaan mahdottomana, että joku tepastelisi sinisillä saappailla, joissa lukisi valkoisella NOKIA isolla varressa, pystysuuntaan, koko varren mitaltaan. Hipster-maailma on siitä ihmeellinen, että ei koskaan tiedä, millainen vihainen lintu lyö läpi. Nokian rynniminen takaisin kumisaapasmaailmaan olisi ihan loogista.

Tosin, Nokia voi tapansa mukaan olla jo myöhässä, vaikka seuraavassa isossa uutisessa saatetaankin antaa saapasta monelle. Irtisanomislahjaksi voisi sitten antaa ironisen muodikkaat kumisaappaat.

Mahtavatkohan minun vanhat saappaani olla tallessa vanhempieni luona? Olisihan se aika hienoa osoittaa taas katu-uskottavuutensa käännettyjen saappaanvarsien teksteillä. Niihin olisi voinut nyt myydä vaikka vaalimainoksia. Ennen niihin kirjoitettiin bändien nimiä, nyt voisi lukea vaikka PerSut potkii, Demarit monottaa, Keskustalta kenkää, Kokoomus kopistelee... Keksi itse lisää...

[Aiheeseen liittyen: Tuoteasettelua - Adidas / Rebel Spirit ]

BTW Aamulenkki rannalla, auringon noustessa [x]
Aamupalaksi Puplixista ostettu sub [x]
Paikallisuutiset, CNN ja ESPN [x]
Lippu huomiselle Iron Maidenin keikalle respasta [x]
Rannalle aurinkotuoliin [x]
Suihku ja hetki sitcomia; Everybody loves Raymond [x]
Galleria mall [x]
Papa John's pizzaa [x]
Kanavasurffailua [_]
Unta meren kohinassa [_]
Elämä on taas tovin raiteillaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaksivuotias poikani tepastelee sadepaivina Amerikan katuja pitkin punaiset Nokiat jaloissaan. Lahes poikkeuksetta saamme joka kerta kehuja hienoista saappaista. Toistaiseksi ei ole vastaan kavellyt samanlaista paria meren talla puolen. Ehkapa saappaita voisi ajatella myos vientituotteiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hola :-) samaa mieltä anonyymin kanssa että Noksun kumpparit ovat hienoja...mutta toivottavasti ei silti saada saapasta..

BTW: Kannattaa mennä katsomaan Charlieta. Kuinkahan kauan mies vielä jaksaa..kokkeli on syönyt miestä aika tavalla.

Vaaleista sen verran että jytky tuli, todellakin...meillä ääniharavana Kike Elomaa..aivan fantastista!! Kulttuuri-ja urheiluministerin paikka kiinnostaa pitkän työkokemuksen perusteella...

Sami Hurme kirjoitti...

Nokian saappaissa olisi selvää potentiaalia siis.

Charlie on välillä ihan freshin näköinen.

Kansa saa arvoisensa eduskunnan. Toivotaan, että edustajien avustajat saavat edustajat näyttämään vähemmän sopimattomilta tehtäväänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Hola :-) ajatus on kulkenut samaa rataa edustaja-asiassa...joo, hyvät avustajat tarvitaan ja "firman" piikkiin vois hankkia myös pari stylistia....