keskiviikko 14. elokuuta 2019

Mukaan TRIB3 heimoon

TRIB3 Studio Bootcamp rantautui Suomeen tämän vuoden alussa. Ensimmäinen studio avattiin helmikuussa Helsinkiin ja toinen pääsiäisen jälkeen Tampereelle

TRIB3 Studio Bootcamp on kansainvälinen, Brittilähtöinen konsepti, jolla on studioita Briteissä, Espanjassa, Venäjällä ja Kiinassa. Seuraavan viiden vuoden aikana studioita avataan ympäri Eurooppaa.

Haluamme rakentaa näitä lisää myös Suomeen. Etsimme 1 - 3 kumppania, joilla on mahdollisuus saada omistukseensa 10 - 30 prosenttia sekä emoyhtiöstä että yksittäisistä, jo perustetuista studioista sekä tietysti tulevista studioista oman halun ja kykynsä mukaan.

Kumppanilla tarvitsee tässä kohtaa olla ainoastaan 125.000 - 350.000 euroa pääomia, joilla lainoitetaan toimintaa. Mahdolliset lainan vastineeksi vaihtovelkakirjalla saatavat osakkuudet eivät tuo mukanaan mitään erityistä rahoitus- tai muuta vastuuta, vaan ne pysyvät ennallaan, nykyisillä osakkailla. Kumppanilla voi olla vaikka halu laittaa oma studio talousalueelleen tai hänellä voi olla toimintaamme sopivia tiloja. Me osaamme tämän bisneksen, joten sinä voit osata jotain muutakin.

Kaiken uuden rakentaminen ja polkaiseminen käyntiin on aina kallista. Niin meilläkin. Helsingin studio paukuttaa jo huimia lukuja, niin kävijämäärän kuin myynninkin suhteen ja Tampereen studio tulee sen muutaman kuukauden perässä, uudempana studiona. Tiedämme jo tällä kokemuksella, että tälle on iso tilaus Suomessa ja näitä kannattaa sijoittaa ainakin Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Me saamme todella ison määrän esimerkiksi somenäkyvyyttä päivittäin, erityisen tyytyväisten asiakkaidemme toimesta, kuten meidän Instagram-tarinoista voi seurata. Kannattaa katsoa, mitä kaikkea Instagramista löytyy esimerkiksi hästägeillä #TRIB3FI #TRIBHKI #TRIB3TRE. NPS nakuttaa lukua 65 jo näin toiminnan alkuvaiheessa, joten koemme onnistuneemme varsin hyvin tarjoamaan asiakkaille sitä, mitä he kaipaavat.

Onko sinusta meille avuksi, kumppaniksi tai vain kummiksi, rakentamaan erityisen hienoa juttua Suomen kuntoilumaailmaan? Ota yhteyttä viipymättä sami.hurme(D)trib3.fi tai 050 569 8781, niin kerron lisää mahdollisuuksista tulla mukaan, osaksi TRIB3-heimoa.

Meistä kertovia, merkittävimpiä lehtijuttuja:


We Sweat Together

Ei kommentteja: